164

Додо

преди 2 години

В Индия няма друго, освен диария.

163

Видяно лично

преди 2 години

В Индия понятията "хигиена" и "чистота" не съществуват. Само в хотелите от най-висок клас, които са си европейски.См рад, ла ***, безстопанствени животни и т.н.За капак - къпят се ритуално и пият вода от Ганг, която е "гробище" за религиозни първенци и като цяло - канал за нечистотии. Обожествяват плъхове и ***.В такава среда и динозаври могат да си завъдят, не само Делта-мелта1,2,3,...

162

AAA

преди 2 години

Делта плюс, не мога хахахаахахх, а Делта Ултра и Делта С20 XL кога ще излезе. Вярно е че 85% от хората са прости до няма накъде ама то вече е прекалено.

161

Аз казах!

преди 2 години

Хахах, как ва праят на канарчета.. хаахаха .. нов щам , нее по - нов .. ама още по - нов .. до кога бе овчици , бееееее бееееее бееее. Вие тряа сте абонати вече , всеки месец ваксина, напрао да ви закачат системите. Ех мики маусчета, вече сте мъртви вие, казахте сбогом на предишното ви Аз , от страх да не ви текне ***

160

Вичо

преди 2 години

Много доктори се извъдихте тука. Не иската да се вакнириате, ок. Ама хайде да не изтъквате, колко сте умни с тия ваши решение, че в очите на интелигентните хора предизвиквате нищо повече от лека усмивка. То естествният подбор си знае работата. :)

159

Анонимен

преди 2 години

Измамата Ковид, отново в действие.

158

Истината

преди 2 години

Нищо не е открито .Едно е да откриеш-Друго да измислиш.

157

ivanko

преди 2 години

Когато залагаш капан за диви животни най-наивните животинки се набиват първи вътре. Тези, които са били гонени преди или имат по-развит инстинкт за самосъхранение не се хващат лесно. Приемете тази пандемия и ваксините като нещо подобно. "Изкуствен" естествен подбор, щото стана много добитъка в гората според този 1% лесничеии дето управляват гората ;-)

156

Анонимен

преди 2 години

Поредната долна лъжа. Нямам как един вирус да е вариант на друг и да не действа дадена ваксина. Разликата под 0.5% в генома, а имунната система разпознава вируси от същото семейство с над 10% разлика в генома.

155

Анонимен

преди 2 години

Майтапи на рояци. Делта, Делта Плюс, Делта Хоум, Делата Про, Делта Бизнес, Делта Екстра, Делта ...каквото се сетите още

154

Ала бала

преди 2 години

Интересно как наградата за изолиране на вируса сарс ков 2 от 1 милион долара все още не е спечелена, т.к. никой не го е изолирал за да докаже съществуването му, пък се хващат десетки негови щамове :) смях в залата

153

Анонимен

преди 2 години

Границите трябва да бъдат затворени за Китай и за всички страни, в които хората нямат масово хранителни и хигиенни навици, аман от миризливи ***, които сега могат да те убият с мръсотията си.

152

do168

преди 2 години

До Анонимендебилизъма в БГто е по-голяма пандемиятебе и бай тошо да те прати в белене пак няма да се ваксинираш понеже си дееебббил, а за това лек няма

151

Анонимен

преди 2 години

Варианти, щамове....но да си дойдем на думата. Ейнджъл небесен да слезе да се ваксинира пред мен, пак не приемам тази отрова. Дано да е станало ясно.

150

Анонимен

преди 2 години

И ипселон вариант да открият пак няма да се "ваксинираме". Говоря за моето семейство, 6 човека..

149

анонимен

преди 2 години

Смешни били ваксърите - най-проспериращите държави, а ние сме великите, я се огледайте и после плещете глупости! Ама тичкате точно при тези смешните, що не стоите тук да се радвате на гениалните роми, както пишеха в един форум!?

148

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията е точно както във филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето минава и троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се сети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

147

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ей ваксинираните, не разбрахте ли че ВСЕКИ ДЕН ще ви [изненадват] с подобен вид [новини]. Ще ви порят задниците с ваксини всеки месец, натам го бутат отдавна. Гуд лък!

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162Като си навън що не си таковаш родителката?Мий чинии и си ***.

145

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам на учените, а не на самозванци. Най изостанала държава, а най се гордее с простотиите си. Дерзайте! Аз съм навън