15

Анонимен

преди 2 години

До до 2/7 Едно време (44та) комунистите са използвали неаивни неграмотници като теб (Отечествения фронт) за да им разчистят пътя към тоталитаризма в Бъглария. Сега правят същото, за да си направят модерния му вариант - скрита президентска диктатура. Турски поток не е "доказано губещ проект". Инфраструктурата си е българска, натоварването му е почти 100%, а таксите от транзита влизат в българската хазна. Единственото про-руксо е, че Боко го даде да го строят руски фирми.

14

азливе

преди 2 години

така е лошото време дойде с въздигането на резидента Чорап и шайката му наречена правителство, те затова всичко в България забуксува от май месец

13

Анонимен

преди 2 години

До до 2/7 Едно време (1944та) комунистите са използвали такива наивни неграмотници като теб (т.нар. Отечествен фронт) за да им разчистят пътя към червения тоталитарен режим. Сега използват такива като теб, за модерния вариант на същото нещо - устаноявяване на скрита президентска диктатура. Турски поток не е "доказано губещ проект". Инфраструктурата си е българска, натоварването му е близо до 100% а таксите влизат в българската хазна.

12

До 7

преди 2 години

Най-съм фен ,когато някой лъже с истината! Борисов нищо не е налял, а е целеви заем, който ще се изплати само с транзит след 10години! И това е песен,на която циклят психо-десните, които се надпреварват да изкривяват истината повече и от необолшевиките на Позитано!

11

Анонимен

преди 2 години

11 години лошо време пък хемус там е 40 години лошо време

10

Боко

преди 2 години

До 7. А бе големи глу.пости си написал ама нейсе. Така е, когато си обсебен от неистова завист и злоба.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия кво се оправдават?По Бай-Тошово време, щеше да им грее слънце денонощно! От СССР щяха да го докарат ако трябва.Некадърници!

8

Анонимен

преди 2 години

Ако ГЕРБ ремонтираше досега да е приключен участъка.Служебното птавителство да обясни защо спря съроежс на магистрала Хемус?

7

до 2

преди 2 години

Гербаджийско мекотело, не се пъни с тези дъвки за руските цели.. Най големия закрилник на руските цели у нас е точно вашия любим охранен вожд. Наля около 3 млр. лева в един доказано губещ проект като Турски поток, който обслужва единствено руски цели. Тъй че скрийте се някъде

6

Изнервен

преди 2 години

Е, друго си е когато стоиш отстрани и само плюеш. Ама като ти опре ножа ти да носиш отговорност и да се оправяш е друго, а?

5

Гражданин

преди 2 години

Хе-хе, смешни некадърници. Ами оставете го ремонта за зимата, тогава метеорологичните условия може да са по-добри.

4

Иван

преди 2 години

Дефектите се доказват, не се декларират. Останалото е нагнетяване на напражение без оглед на последствията за пътуващите. Както казваха Римляните - пътуващите да го духат.

3

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е лошо времето. Температурата на водата все още не е подходяща за къпане в морето, тъй че са прави тези от АПИ...Най добре да изчакаме до декември

2

Анонимен

преди 2 години

Причините са, че т.нар. "Служебно правитлество" масово възпрепиятства всякакви проекти с цел да ги овладее за техни си руски цели. Забавянията са само първите последици. Чакайте доста по-сериозни неща. Скоро ще се забавят а после ще спре да се прави каквото и да било. На Русия й трябва срината България, не строежи.

1

тъй де

преди 2 години

Следващото оправдание ще е заради започналите жеги........