35

Д-р Исня

преди 2 години

Цялата инфраструктура и архитектура в България прилича на римски останки след разкопки. Никъде няма цялостна мазилка без олющено, напукано, пропаднало. С колкото и западняци да съм говорил, никой не си обяснява как така няма пари.

34

Коко Горилата

преди 2 години

Ако има желание, се намира начин. Ако няма - оправдания.

33

Анонимен

преди 2 години

А междувременно руското служебно правителство отпуска негарантирани кредити за 2.5 милиарда с една година гратисен период и за период на погасяване от 7 години. Познайте колко от тези кредити ще бъдат върнати? :)))))))

32

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте мили сънародници , че това измислено правителство , с измислени хора , поставени от фигуранти и псевдо политици избрани от хора с *** мозъци , постоянно ще се оправдава ! Ще се оправдава за своята некомпетентност и безпомощност! Но явно , в нашата държавица овцете станаха повече от мислещите! Жалко!

31

Радой Ралин

преди 2 години

Другаре, збравете вече за пътища

30

Анонимен

преди 2 години

То има ли завършена "магистрала" в БГ ? Толкова години, толкова средства, накрая едно нищо :)) Все едно сме некакви неандерталци :)

29

House M.D.

преди 2 години

К'ъв се тоа център за транспортни политики и кой го финансира?

28

Анонимен

преди 2 години

Жеееега жееега в цЕнъра на СОфиия.....

27

Анонимен

преди 2 години

Комунистите оправдават собствената си некадърност с другите. Винаги. Оттук нататък каквото и да е спряло, да не се прави и да закъсва, "другите" ще са виновни. Помнете ми думите.

26

Анонимен

преди 2 години

е как кой е ФИГУРАНТА - Румбата Радев - фигуранта на Русия и комунистическата власт

25

хаха

преди 2 години

До АнонименПич тоя ремонт е от миналата година

24

Анонимен

преди 2 години

И това с пътищата е най-малкото. Сега готвят източването на ББР банка. Неистово напъват да сменят управителния съвет, който е против да се раздават необезпечени кредити, както искат от служебното правителство.

23

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ КОЙ ФИГУРАНТ, КОЙ Е ТОЯ ФИГУРАНТ КОЙТО ВСЕ ПОТИТЕ ТУКА? Бойко ли е фигуранта.. защото така хубаво ви пързаля 11 години а вие още му обработвате с език макарите

22

до 22

преди 2 години

Рубладжиите са от последните 10 години.

21

Хах

преди 2 години

И файда като сменихме всички директори по всички фирми и фирмички с наши хора - рубладжии??? Спомням си как преди 12-13 години рубладжиите за 4 годишен мандат направиха 30 км. отсечка от Тракия общо за 4-те години... А вие помните ли? Пак ходете да протестирате да върнете рубладжиите...

20

Българан

преди 2 години

До госпожа Диана Русинова.... Вие уважаема чували ли сте за режим на работа 24/7. Всв пак тук на карта са заложени много животи!!! Какво се правят на умрели лисици. Някой явно не иска АМ ТРАКИЯ да е готова за сезона на българското море!

19

Анонимен

преди 2 години

Когато ги дават в пороен дъжд да полагат асфалт било лошо. Сега, че се скъса да вали не може да е проблем. Ако ги бяха снимали в дъжда как полагатасфалт? Защо си с шапка, защо си без шапка. Да. По тошово време новата гара във Враца я дигнаха за дни. Веднага след 2 юни започна да пада облицовката на фасадата. Автомобилния подлез при същата гара при всеки дъжд се пълнеше с вода. Този път 40 г.не пипан. Онзи път 70г.не пипан. Сега половин месец кратер до кратер и нищо не пълнят. При ГЕРБ веднага.

18

1212

преди 2 години

заради едни пари ще се изтрепят хората.

17

Анонимен

преди 2 години

Бойко трябва да си ходи, неговите интриги,мачкане и съсипване на българския народ край нямат , тоя ще смаже цялата държава, само за да се задържи на власт,това е болен човек, от една страна играе с ДПС, от друга с ДБ, аман от интригите му, ето статия от Народ.бг: - - - " Narod.bg разкри: Бойко дал 1 000 000 лв. кеш на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган (ВИЖТЕ ЗАЩО) "

16

Анонимен

преди 2 години

Некадърността на служебното правителство теоърва ще взима своите жертви!