38

преди 16 години

Как да стане, като Румбата стои по-високо в йерархията на.... Станишев е безсилен

37

преди 16 години

Eeee,Rumene, vreme be6e da razbere6 i ti kakvo e turchin. Dokato turcite izkupuvaxa darjavata na balgarite se pravexa i o6te se praviat aktove po pati6tata, sega za teb nikoi pet pari ne dava.

36

toni

преди 16 години

а запомнихте ли каква беше причината за подаване на оставка от илия илиев, сега като послушно партийно парче,ще обере негативите за да защити шефа си и след 4-5г ви гарантирам че ще е я общински сьветник , я кмет някьде, или на работа из някое посолство, партията си пази кадрите, :))) а и много бьрзо загльхна скандала с ония с трите имена, мисля че е излишно да питам кой кьде може да се рови и да движи нещата

35

преди 16 години

abe tezi 4ak sega li stopliha 4e ima izti4ane na info ot tupite policai.ama tva e bilo vinagi taka i 6te produljava taka

34

преди 16 години

abe tezi 4ak sega li stopliha 4e ima izti4ane na info ot tupite policai.ama tva e bilo vinagi taka i 6te produljava taka

33

информиран

преди 16 години

Арестите на висши полицаи свързани с престъпността, трябва да бъдат само началото, защото по долните етажи е още по-страшно!Например прокуратурата в най-скоро време трябва да подхване директора на ОДП Стара Загора Тончо Михайлов, който е един от най-приближените на Румен Петков. Да изяснят какви са връзките му с Румен Буюклиев /Джото/, с Иван Ангелов /пилето/,има ли общ бизнес с петролни босове от гр. Гълъбово, спирал ли е работата по разработка касаеща близкия му приятел Иван Ангелов и производството на пилешки продукти, на какво основание негови полицаи охраняват комбината на същия този Иван Ангелов /близък до Станишев/ - колко се пази и колко се плаща, работил ли е като представител на ф - *** "Скорпио"/въпреки, че е бил действащ полицай/, делейки един офис с небезизвестния Димитър "Божирика", помогнал ли е на дама от НДСВ да избегне наказателно преследване през 2001 година и най-вече прикривал ли е престъпления извършени от негови подчинени полицаи!

32

НЕ НА ПРОМИВАНЕТО НА

преди 16 години

то бива да си промит мозък, бива, ама ти надмина и себе си - наистина ли си вярваш че пияницата Р.Петков, соло-ташака на Маджо и координатора на мутро-групировките в България е честен - ако го вярваш или си за психиатрията или си поредният гъзолизец

31

преди 16 години

Истината е следната: има хора в ръководството на БСП, които искат да се отърват от Румен Петков, защото той е твърде деен и влиятелен в обществото и на тези споменати хора Петков им пречи да излязат на по-предни позиции в политиката, щото те са безлични в сравнение с него и никой не ги слуша. Та пак борба за власт, ама вътре в БСП. И кой да я свърши буквално тая работа? То не може открита война вътре в партията, значи външен човек трябва, външни хора. Естествено че Танов дето стана гербаджия и Бойко му обеща да стане депутат и нещо повече дори, естествено че Атанасов, щото хем е опозиция и печели точки за ДСБ в парламента, хем има лична вражда с Петков и ако сега вътрешния министър падне, джуджето Атанасов се докарва отличник хем пред Костов, хем после пред Бойко и оппа - пак някоя топла доходна службица за дребния след изборите! Станишев не му пука, той след изборите заминава евродепутат и като бивш премиер ще има авторитет в Брюксел, а кво ще става тука май не го интересува. Овчаров не се меси, той е обиден отдавна и не взема страна. Дъбов е безличен като активист на БСП, но завижда на Петков за авторитета в БСП и не е на негова страна. Пирински е прекалено интелигентен за да взема страна в заговора, той работи на друг принцип, по-теоретичен. Следва списък и на други статисти с червена книжка. Остава Ивелин Николов от ръководството на БСП. За него отстраняването или дискредитирането на Румен Петков е манна небесна, съкровена мечта, най-първа грижа, символ-верую, най-голяма радост. На този принцип Ивелин Николов си събира верни единствено на самия него приятели и съмишленици около себе си, подготвя ги, настройва ги, агитира, настанява ги на работа из държавните структури и общините и като дойде време да се избира нов висш съвет на БСП - тия хора надъхани в атака. Червеното няма да излезе от употреба скоро, да знаете! Просто снимките във вестниците и муцуните по ТВ ще са други. Развръзката - на конгреса на БСП наесен. Даде Господ да живеем в интересни времена!!!

30

преди 16 години

Ако искате едно честно мнение от кухнята, както се казва - много по-вероятно е Румен Петков да изрита ДПС от нещата, щото именно той направи ортаклъка с ДПС и знам как стана и как го гледаха в сините очи като Аллах тогава. Те и до сега му имат уважението, даже страх, щото Румен рече ли - ДПС остава в историята като първомйска манифестация - само скъсани байрачета и ентусиазъм. Това е истината. Граждани и гражданки на Р България, моля ви... научете се да виждате и чувате реалността около вас. Имате право да сте наивни, но сте длъжни да си използвате ума и сетивата, за да не изглеждате като ***! Румен Петков знае кво върши и го върши добре!!!

29

Петко Руменов

преди 16 години

Какъв министър-председател е този *** др.Станишев.Това е 1 клоун и кукла на конци.Истинският ГОЛЯМ ШЕФ/ ОНБАШИЯТА /ЗАПАЛКАТА /БОСЪТ е ясен.....фамилията му е Петков.Той командва и кара влака-разбира се с приятеля си Маджо...и въобще едва ли някой може да го махне,най-малкото той сам да се скатае.Просто е безумно нагъл и нахален.

28

bLaf

преди 16 години

Юсеин е "пич"!Имам чувството, че повечето депутати от ДПС не са завършили висше образование.

27

преди 16 години

Не забравяйте,че квото кихне Доган,това става!

26

СЗ

преди 16 години

Нека тази мазна и долна мутра Руменчо се махне от този пост,стига е петнил България.може ли министър да дрънка по телевизиите такива глупости,пълен ***,корумпиран до незнам си къде.

25

кочо коча

преди 16 години

Не се прави на ощипана мома!Не ти прилича на въэрастта!:)))

24

преди 16 години

С гола шутка тръгнали,като *** да се въдят,и я свършили божествено.Кога човечеството е оцелявало с *** бъкано.Също вдигам ръце от такива мислители,освен *** да въдят,друго не умеят,а дрънкат редом красоти със създаденото от дирника си.

23

////

преди 16 години

Каква важна информация е изтекла,кой на кого подлива за да тече в друг джоб.мозъчното им вещество е изтекло още с околоплодните им води.*** ти които твърдиш,че мислиш с глава,защо не се вижда нищо постигната с мисъл,а само свършено с гол .

22

преди 16 години

ДПС иска стола на Петков е сега стана тя каквато стана

21

преди 16 години

румен петков ,че пикаеше във фонтаните на плевен при кметския му мандат в плевен, " ОБЩЕСТВЕННА ТАЙНА ", сега се изпика и на партята майка ,а те какво.......?! , номенклатура на номенклатура око не вади , ами ако не е Ви ясно ,комунистически ,че трябва да си ходите и да не се показвате пред света ,какво трябва да стане ,война ли ,че да се изметете от власта......

20

Али Сали Генчо

преди 16 години

Лявата ръка не знае в чий джоб бърка дясната.Министър- председателят не знае кво прави министърът на ВР, оня пък не знае кво правят секретарите на МВР, ония,които измислиха това трихибридно правителство и пуснаха козела в градината викат-дръжте го,пасе!-а всички заедно *** в една кратуна, да ме прощавате...Имам добра памет аз-от 19 години все дърти муцуни гледам, как не пропуснаха един нов човек в таз пуста политика!БЛЯАААДЬ!

19

преди 16 години

БАГОДАРЯ на Dnes.bg !!