314

Anonimna

преди 2 години

Не ми се вярва много в точността на това проучване. Народа не може да бъде, толкова ***, че да гласува за герб- мутренска структура. По-скоро покрай герб, всеки втори се научи да краде, да крие данъци, да "търгува" с наркотици, за да се изхранва..... Въпроса ми е до кога? Не можеш да бъдеш щастлив, като правиш другите нещастни. Борисов, Пеевски, Доган, Октай, Биков, Цветанов,Костов и прочие са ЗА ЗАТВОРА!!!! Ако те влезнат, добруването на България е "в кърпа вързано".

313

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Бойко .

312

Анонимен

преди 2 години

гладна кокошка просо сънува

311

ЧЕРЕП РАДЕВ

преди 2 години

ЕДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР СЕ ПОМИСЛИ ЗА ПО ВЕЛИК ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ЗАПОЧНА ДА АРЕСТУВА НАШИТЕ КАСИЧКИ ЕДРИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ ОТГЛЕДАНИ ОТ НАС С МНОГО ГРИЖА И ВНИМАНИЕ И ГО ПОСОЧИХ С ЮМРУК КАТО ГО НАРЕКОХ МАФИОТ.

310

ЧЕРЕП РАДЕВ

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО АРЕСТУВА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ЩЕ БЪДЕ ИЗЧАГЪРТАН

309

ДС

преди 2 години

НЯМА ДА АРЕСТУВАТЕ НАШИТЕ ОЛИГАРСИ- ИНАЧЕ ГУЛАГ.

308

пияница мистик

преди 2 години

Като стане за пенсионерите олиото по 5 лева и разликата още повече ще се увеличи. Слушам ги пенсиите по пейките в градинката пред нас какви си ги говорят. Мен ми е през уйович, аз си поръчвам напоследък ядене и пиене по Glovo :))))))))))) Супер на далавера излиза с промо кодовете

307

До 355 коректив

преди 2 години

...гладна кокошка просо сънува... Ще ти се но няма да е така. Герб ако вземат поне 17% ще са щастливи.

306

Анонимен

преди 2 години

Оцеляхме при КРАЖБАТА на КОМУНИСТИТЕ в ЗОРАТА НА СЪЗДАВАНЕ НА БОЖКОВ, МИНЬО, БОБОКОВИ, ПРОКОПИЕВ ,КОВАЧКИ И ДРУГИ ПОСТАВЕНИ ОЛИГАРСИ! За разлика от теб и другите велики българи, аз съм внасял данъците в българския бюджет! Бъди жив и здрав и много късмет!

305

Анонимен

преди 2 години

До MitakaКъде в ИТН са юпитата,та дори и второ качество?Там са арогантни,невъзпитани и ограничени хора събрани на едно място по неясни критерии,народът нарича това от кол и въже.Без да харесвам и най-малко управлението на НДСВ не мога да сравня Тошко с Милен Велчев или Николай Василев,например.Този рошавият е толкова зле,че повече няма накъде.

304

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ ИЗБОРИ вече са приключили! ЧАКАМЕ Обявяване на РЕШЕТНИКОВИ РЕЗУЛТАТИ!ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ВЛОГОВЕТЕ В БАНКИТЕ, ще раздават по три милиона НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ЗА МАЛЪК БИЗНЕС! СЪЩОТО БЕШЕ през 90 ГОДИНИ и тогава за обезпечаване бяха заложени ЗАВОДИТЕ НА ДЪРЖАВАТА! ФАЛИРАХА БАНКИТЕ И ЗАВОДИТЕ! ЧАКАМЕ СЪЩОТО!

303

ХМ!

преди 2 години

ЛЪЖА,ЛЪЖА.....КОЛКО МУ Е ПЛАТИЛ БОРИСОВ НА ТОЯ ЯВНО СА НАСЛАГАЛИ РОМИТЕ НА БОРИСОВ САМО ЧЕ МАШИНИТЕ ЩЕ ГИ ЗАТРУДНЯТ ТРЕНД СА ТОЧНО ХОРАТА НА ГЕРБ И НОВА ТВ И БТВ С ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ СЪОБЩАВАТ НОВИНАТА НО ГРЕШАТ И ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ СЛЕД 11 ЮЛИ

302

като чета за ИТН, че

преди 2 години

Бащата четял вестник, когато синът му внезапно нахлул в хола. Той бил целият потен и без дъх, но имал широка усмивка на лицето си. "Татко!" - възкликнал синът му, "Току-що загубих девствеността си!" Бащата оставя вестника настрана и поглежда гордо сина си. Младежът, застанал пред него, му напомня за младостта му, когато е бил плейбой с няколко момичета. Мъжът се усмихва и казва: "Седни синко, и нека ти разкажа една история ..." Синът отговаря: "Не мога татко, все още ме боли да седна."

301

Анонимен

преди 2 години

чалгаря - обединителя на роми и българи!

300

не е верно

преди 2 години

ГЕРБ води поне с 15-20% пред следващитеще има правителство на ГЕРБдано пак изберат Борисов за мин председателнай-успешния политик в новата история на БГ

299

Анонимен

преди 2 години

Какво се дърляте бе , Бойко ще ви смаже като гн--и-ди .

298

Анонимен

преди 2 години

Мисля че вотът на Има такъв народ, е силно преувеличен. След всички гафове и лъжи на Слави, едва ли, избирателите ще му дадат гласовете си. Връщането на комунистите от БСП във властта, през задния вход, за което ИТН изигра решаващата роля, ще бъде санкционирано избирателите.

297

комунета ще ядат бой

преди 2 години

ГЕРБ печели и чистката ще е жестока и безкомпромисна. Червените кхмери ще бягат с чемоданите към Москва

296

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност ще е под 50%.

295

Mitaka

преди 2 години

Слави е новия цар, ИТН е второто НДСВ, но с второ качество юпита.ДПС и БСП се връщат на власт през задната врата.