18

Анонимен

преди 2 години

Абе кво стана с Каролев сноуборд спеца?? Ех ако имахме хвъртолет

17

Анонимен

преди 2 години

То и Боко обещаваше да имаме хеликоптер,някъде в светлото бъдеще!Тези също обещават първите хвърчила да долетят през 2024година.А до тогава ,кво правим?

16

Щирлиц

преди 2 години

Нали си имаме магистрали,защо са ни спасителни вертолети?

15

Анонимен

преди 2 години

До 15БГ Застраховките са ,съгласие за рекет,плащаш всеки месец ,накрая след 5-6години,когато ти възстановяват сумата 4-5месеца от годината остава за застрахователя !18години си правех застраховки смисъл никакъв ,ако претърпиш злополука парите които ти дават са от тези които са ти удържат всяка година повече ще дадат ако сериозно си инвалидизиран ,или ако почине човек ! Печалбата отива за роднините ,починалият ,си е прецакан със смърта!

14

До анонимен 8

преди 2 години

Да , стават всякакви бедствия . Погледни в последната година само случаите на изгубени туристи. Няма класове с деца те ходят по маршрути и до хижа наблизо . Тия дето си търсят смърта затади екстремното . Затова не съм съгласен. Както казах , българина и застраховка дори не си прави , не защото няма . По добре нов телефон за детето отколкото застраховка. Иначе на никой да не се случва.

13

Анонимен

преди 2 години

То медицина нямa, ама хубаво е все пак медицински хеликоптери да има.

12

Анонимен

преди 2 години

Не сме за Европа ние. И за хеликоптери не сме. Доказват го деибли като първия, издрусал се по темата

11

Е не

преди 2 години

апсурд. Военни хеликоптери има а медицински не.

10

Анонимен

преди 2 години

Малко сравнителна информация. През миналата година руската авиация за мониторинг на горски пожари има сумарен нальот 12 000 часа, а нашият загинал летец от ВВС за 2020 г. има 25 часа нальот.

9

глад и мор

преди 2 години

За агенти и доносници на ДС и сега вдигат хеликоптери, за простосмъртни няма да има никога

8

Анонимен

преди 2 години

Едни ще ги спасяват с хеликоптери, а други ще ги оставят да умрат като ония хорица в Пловдив дето ги изкараха от болничното отделение и ги оставиха да умрат на стълбите.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя първия е ненормален.До 2 мисли малко преспективно, няма такова нещо като подготвен в планината. Всичко се случва, свлачища, порои, реки преливат отцепват райони. Ако твойто дете е на лагер с класа и трябва да ги свалят ща кефят ли хеликоптерите. България има много планини и няма нито хижи нито туризъм като хората. В алпите ще отидеш и ща свалят до час. Някой държави правят милярди от планините

6

Анонимен

преди 2 години

Това няма да стане никога щото не може да се краде. Вижте например големите стадионостроители във Варна .На стадиона и 200 човека не могат да докарат обаче един стадион не им стига и строят два щото може да се краде. На България и трябват зали и стадиони щото може да се краде и никой не пита за парите ;) При обществените пари е важно само дали може да се краде.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво!

4

Анонимен

преди 2 години

Кого ще спасява - 90-те процента бедни или 10 -те процента нагли тарикати.

3

Фандъков

преди 2 години

Проблеми натрупани с десетилетия не може да се режат веднага.

2

Анонимен

преди 2 години

Нека да има , но кой ще плаща на заблудени овце тръгнали в планината без обурудване и застраховка . Кой ще плаща , разбира се данъкоплатеца.

1

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Дай Боже никога да няма таква служба защото тя бързо ще се превърне в хранилка... Няма никакъв смисъл да се инвестират милиони за спасяването на няколко живота годишно при положение че децата убити от ваксините в календара на мз всяка година са много повече и могат да се спасят за далеч по-малко...