38

Анонимен

преди 2 години

Тука някакви ми разправят кой щял да плаща - в Белгия това отдавна е решено - имаш застраховка - ок, нямаш застраховка - лекуват те, съдят те, после цял живот може да изплащаш лечението, но си жив. Не виждам проблем и у нас да се направи така, а не да плаща държавата репатрирането на алпинист, умрял под Еверест, чийто германски застраховател се изнизва като пръдня и отказва да плаща.

37

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, герП щели да слагат "Ред в хаоса", вижда се, че има нужда от ред ... за хаоса, който герП ни оставиха !!!

36

Анонимен

преди 2 години

"Едни ще ги спасяват с хеликоптери, а други ще ги оставят да умрат като ония хорица в Пловдив дето ги изкараха от болничното отделение и ги оставиха да умрат на стълбите"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Видими резултати на ръководено от мутра правителство от калинки.

35

До Анонимен 8

преди 2 години

'България има много планини и няма нито хижи нито туризъм като хората.'_______________Ми то Алпите също са насечени от въжени линии, а в БГ опозицията повече от една не ти даваше да направиш - Симеонов го омаскариха понеже натискаше за втора. Да видим дали ще си сменят мнението сега като вземат властта с машините на Чавес.

34

Анонимен

преди 2 години

По-добре милиарди за бойни самолети, за които даже заводите не са построени.

33

Анонимен

преди 2 години

Ами то хеликоптери и сега има ама нещо не летят. Що стана така?Явно ще усвояваме здраво поне на хартия

32

Анонимен

преди 2 години

До До 37/39 Точно защото няма да го пита: взема го и после ... ще видим. А какво ще видим знаем всички: за сметка на народа. Комунистите така и не разбрахте: БЕЗПЛАТНО НЯМА. ЕВТИНО И ХУБАВО - НЯМА. Можете ли да плащате за хеликоптери? Един летателен час е 800-1200 лева (без заплатите и наземната поддръжка).

31

Анонимен

преди 2 години

Охаааа. Комунистите подхванаха пак познатата стратегия: дайте да дадете. Хеликоптерите дори да се купят с европейски пари, поддръжката и летенето им ще е от джоба на данъкоплатеца. Познайте дали туристите ще имат застраховка за спасяване с хеликоптер, като те една стандартна едногодишна застраховка за планина, която струва 40 лева не искат да си направят. Вместо това партийни веломожи ще ги дондуркат по страната за наша сметка. Честито, оттук нататък това ви чака.

30

Анонимен

преди 2 години

И какво? Купуваме хеликоптери с общи пари. После някой *** се пребива със сноуборда и хеликоптера отива и го спасява. Масрафа е от 5К нагоре. Кой плаща? Оня дето кара без застраховка ли си покрива спасяването или отново всички ние? Защото за България хеликоптерите са необходими предимно за планинско спасяване. Линейките стигат навсякъде за по-малко от 30 минути.

29

Анонимен

преди 2 години

Всичко ни е с европейски средства. Все за тях чакаме. Пълна скръб

28

:(

преди 2 години

Какво са 60 мил лева за хеликоптери за спасители на фона на 2.5 милярда за ф16Опа забравих. Че то само РУШВЕТА ЗА Ф16 БЕШЕ 60 МИЛОНА ЛЕВА Корумпира и и *** сме, че търпяхме БСП а После ГЕРБ да съсипват толкова време България

27

Анонимен

преди 2 години

Вероятно пак ще са само за избрани с изкълчени ключици.

26

Анонимен

преди 2 години

То за такива хеликоптери отдавна говорехме в нета, ама се опасявам, че ще остане само предизборно обещание. Виж, ако ставаше дума за луксозни возила за депутатите и министрите, то съм убеден, че който и да дойде на власт, все щяха да заделят някой лев за такава народополезна покупка. Тъй че след изборите нищо чудно парите за хеликоптери да станат пари за депутатски Мерцедеси.

25

Анонимен

преди 2 години

На цената на безсмислените изтребители можеше България да е обурудвана с огромно количество чисто нови медицински хеликоптери и чисто нови напълно обурудвани линейки. Обаче всички знаем, че човешкият живот не струва нищо. Много по-важно е да си купим изтребители които при война с Русия или Турция биха били свалени за 10 минути.

24

Ванката

преди 2 години

Най-лесно е да се купят вертолетите.Цената не е важна. Помислете?Имаме ли пилоти,техници, техника, хангари....

23

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

И нека си спомним как 2019та ББ отказа да купи двата хелита на Георги Спасов (Хели еър), та последния се принуди да ги продаде на загуба и то на кой? На финансовия колос Грузия!!! Ама нямаше далавера тогава нали, ами като няма, значи няма да ги купуваме, а сега ще ги плащаме двойно.Асфалта му е майката.

22

Анонимен

преди 2 години

Я дайте за язовирите на герб .Нали хванали тиквата да лъже че язовирите били източени от сегашното правителство. По сатилитни снимки го хванали тиквата че лъже. Строил е без конкурси и чрез банката за раздаване .

21

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Много странно обаче.... Сумати народ умрЕ, заради бавния транспорт (липсата на хелита) и държавата нямаше проблем и бе глуха за молбите на момчетата от ПСС, ама като пострада пинокио(каролев) и вече два месеца се заговори за покупка на хелита....Сигурно е съвпадение.И все пак дано се оправи чиляка.

20

Анонимен

преди 2 години

Те нормалните линейки не могат да идват навреме, па с хеликоптери ще спасяват... Все пак е по-добре от нищо.

19

До 19

преди 2 години

Докато ви е такова мисленето , оправия няма да има. Ако си имал разговори с хора от средната класа в различни държави от западна Европа , не съм сигурен че ще са на твоето мнение. А искаме да сме европейци нали.