18

До14

преди 2 години

3 за 500 лева не е като 7 за 1000.Понеже уйкенда е по скъп. Отделно за обяд още минимум 300лева .Пътни. Станаха минимум 1500. С още малко пари ще почиваш и в Турция, Гърция, Италия, Испания. И ще си по доволен.

17

123

преди 2 години

Явно БГ не е на Балканите....

16

баба мара

преди 2 години

пица от 6 парчета и 2 пилешки супи 35 лева 7 нощувки в созопол без закускав частен апартамент 1000 лева а работните места на почиващите на 4 часа по програмата 40 на 60 с какво още дапомагаме на ненаситните гърла

15

Всъщност

преди 2 години

Цените де определят от търсенето . Щом има голямо търсене цените няма как да паднат. А след като съм обиколил доста свят със сигурност мога да кажа - съотношението цена/ качество тука е едно от най-високите. Това което тука получавам в Испания, Италия, или Гърция ще го получа почти на двойна цена , а в Англия или Швейцария на тройна.

14

До 14

преди 2 години

На Гранда е офертата. 3 нощувки с три закуски и вечери за 480 лв на стая.

13

Хмм

преди 2 години

Точно си букнах седмица в Балчин баня....ама цената не е мръднала. Може би по морето да са паднали цените ама по СПА курортите са си същите.

12

Анонимен

преди 2 години

Той не правил реклама понеже СЕМ ще го глобят. Ние във Велинград въобще не сме починали и не знаем какви са цените. . Точно на 120кил.е от вкъщи.

11

До 11

преди 2 години

Реклама не правя. Намира се във Велинград хотела.Лесно можеш да го намериш по сайтовете за туризъм.

10

Хотел

преди 2 години

Ти ако отиваш в 5 зв. хотел е друго, ние ходим на почивка. Между 1 и 5 звезди разликата е колкото от апартаментчето ти до вилата ти например.

9

До7

преди 2 години

Ти добре ли си. Ако ти стиска дай му името и ние да се запишем, дори на по висока цена. 7дни ,5* ,Спа, закуска и вечеря, деца.

8

Анонимен

преди 2 години

Не важи за България.Тук чорбаджиите са най-алчни.

7

Анонимен

преди 2 години

В тоталитаризма като малък родителите ми ни водеха със сестрами винаги на Обзор. Почивахме в къщата на пострадъл от насилствената колективизация. на комунистите. Както и мойте родители. Страхотна чистота, чист въздух,научих се да плувам. Обзор заслужава самостоятелна МЕСТНА Власт, много финанси и държавата да него краде.

6

До 5

преди 2 години

Е ти какво искаш-без пари ли да почиваш?Аз съм си резервирал една седмица в петзвезден спа хотел в България за 1000 лв със закуска и вечеря за семейство с две деца.В коя друга държава ще почиват 4 човека една седмица в петзвезден хотел за 500 евро общо?От България по-евтино няма. Тия,които ходят по Гърция наемат някоя къщичка и после викат,че било евтино.Що не отидат в петзвезден хотел в Гърция да ги питам колко е евтино,

5

Зоро

преди 2 години

България явно не е на балканите.

4

до 1

преди 2 години

Съветвам те да прочетеш и съседната статия, в която са оповестени официалните проучвания, че 23,8% от българското население живее в бедност. Това са официални данни. А неофициални ако бяха... сигурно много по-голям е реалния процент.

3

Анонимен

преди 2 години

кои са тия българи.. 1% защото поне 70% няма да ходят никъде защото няма с какво

2

Анонимен

преди 2 години

При румен радев ветото е така! Оставка, съд и затвор за фигуранта!

1

Анонимен

преди 2 години

Как Сейшелите и Мадейра, нали българите нямали пари, или поне тука се надпреварват да се жалват троловете. И си мечтаят когато руснаците ни управляваха и соца., че тогава всичко имало