21

Анонимен

преди 2 години

изписахте си душата за общо 50-тимата души дето имат достъп до интернет в северна корея.... Ако пишехме толкова дълги статии за истински важните неща, не за някакви въображеми комунистически държави. Но все пак северно корейците са ходили на слънцето (даваха дори тяхната телевизия репортаж)

20

Пара Докс

преди 2 години

Значи бедни та чак неграмотни страни като С. Корея, Русия , Иран имат на разположение свръх талантливи и опасни хакери ................. А виско технологично развити страни като САЩ, Англия , Германия , където са съсредоточени гениите и умниците на цялото човечество .... не могат една локална мрежа да си защитят като хората и ги хакват кой когато си реши... и им точат парите ... и им блокират компютрите .. когато си поискат . И то хакерчета на по 15-18г. Смях.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Бедни сме, не заблуждавай челяците :)) Тези с джиповете са партийни секретари, може да отидеш на гости в Ню Йорк, там живее синчето на Корни :)

18

Анонимен

преди 2 години

Севернокорейски хакери обучени от Китай. На мен повече ми звучи като китайски хакери криещи се зад виновната за всичко Северна Корея.

17

Анонимен

преди 2 години

Бедни са защото си нямат ЕС , а България е богата, и се къпе във фекалите на ЕС!!!! Имат силна Армия защото Не са НАТО, а България Не и е нужна силна армия, защото е Памперс на НАТО !

16

Анонимен

преди 2 години

То и Бех гледал в тубата, некакво старо видео за югославската армия, умрех от смехние имахме една от най-страшните армии, ама бехме в соца :)) Дебелака Ким да не се прави на големата работа, щото янките също имат армия :)) Бех гледал старо видео за югославслата армия, голем смех беше, особено сръбските коментари под видеото :))))

15

Анонимен

преди 2 години

България е по зле. Хем е бедна ,хем и армия няма ;) Тез поне имат ракети .

14

РЕПТИЛ

преди 2 години

Стига с тия пропаганди - изобщо не е верно, че С.Корея са бедна държава. За елементарните алкохолици, които смятат всичко в пиячка, бири и ядене, може би, но за чисто житейски проблеми не е верно. В САЩ като се роди едно дете започва яко оръсване за бебешка храна, дрешки, ПЛАЩАНЕ на ДЕТЕГЛЕДАЧКА и като туриш чертата от "големите доходи" и ГОЛЕМИТЕ разходи, даже едно средно семейство заборчнява от бебето. В Корея е скромно, но държавата организира тези дейности и на едно семейство е по-леко.

13

Истукан

преди 2 години

Е не, България е по-бедна от Северна Корея.

12

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ САЩ под гладуване разбриата "Не можах да си купя последния модел iPhone и каолата мие ена 9 години .... В САЩ наистина гладуват , но само белите бачкатори, които за да се издържат са принудени да работят на две места за да могат да плащат квартира , храна и данъци ... за разлика от афроамериканците и латоносите които живеят от социални помощи и в блаженна безработица .

11

Анонимен

преди 2 години

Бедни ама САЩ се плашат от Тях, като от зло куче, а България е '' Богата '' и САЩ я подритва като мръсно коте !!!

10

Ужасна новина

преди 2 години

Ами че това е една Ужасна новина . Щом бедна и технологично първобитна страна е способна да обучи толкова опасни, неуловими и умели хакери , то какво остава за страни като Гана... Тамбукту... Папуа Нова Зеландия ... Конго ... Бангладеш... Но едно нещо не ми дава мира . Как е възможно в страна където будизма е водеща религия от векове патриотите -хакери си кръщават групата с име което по-подхожда на Европейска или американска хакерска група тъй като и двата региона са основно християнски. Ебасси.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4В САЩ под гладуване разбриата "Не можах да си купя последния модел iPhone и каолата мие ена 9 години"

8

Анонимен

преди 2 години

Армията е от Китай, не от СК. Айде да бъде честни, става ли? Откъде ще изкочат десетки специалист, че да обучат севрнокорейците, които са виждали компютър само в училище или ако тате от партията, имат един такъв, специален, дето записва всичко дето се прави на него?

7

Кузман

преди 2 години

Къф тоз чаршаф бе? Имали луд, дето го е прочел, тада ни разкаже?

6

Анонимен

преди 2 години

Кой ще го чете всичкото това, бе?!

5

Анонимен

преди 2 години

Друго си е ние богаташчетата от ЕС да пишем, че някой си е беден.

4

Анонимен

преди 2 години

Според президента на Съединените американски щати мистър Джоузеф Байдън в едно от публичните му изказвания, 36 милиона американци в богатите Съдеинение американски щати гладуват! С 10 милиона повече от цялото население на Северна Корея което е 26 милиона.

3

Божинката

преди 2 години

Северна Корея е като Южна Корея,само където е северна!!

2

на баба ми

преди 2 години

На баба ми ги разправяйте тия. Бедна държава не може да има армия и военни технологии които държат в страх дори и САЩ. Знаете ли колко е военния бюджет на САЩ - близо 15 пъти по голям от Русия! И най-бедната държава им се противопоставя и САЩ се съобразяват с нея. Защо България или Сомалия не се противопоставят на САЩ, ами българите се навеждат и целуват американските ***, а американците ги подритвят с презрение и плячкосват България.