61

Анонимен

преди 1 година

И кое им е мощното.... Абе изобщо даже не сте и стъпвали там, че да коментирате такива неща. 1. Нищо мощно няма, имат само 1 учител по хакинг и това е, всичко друго са мекици в общинният строй

60

Хак Бит Квант

преди 2 години

Някой помни ли Ким Дот Ком? Ако не - това е създателя на най-голямата компания за облачен сторидж - Mega.nz които между другото все още предлагат най-големия онлайн безплатен бакъп сторидж - 50 гигабайта.

59

Ст@м@т

преди 2 години

Кога ще ги стигнем? Питам за един приятел.

58

Анонимен

преди 2 години

С две думи, нищо добро не ги чака тия...

57

Анонимен

преди 2 години

Между другото, тук се говори за "удара" на севернокорейските "велики" другаре, а че са ги залавяли и унищожавали систематично работата им не е важно. Ако бяха великите компютърджии щяха да СЪЗДАДАТ нещо, а не да рушат. "Печалбата" на тия сополанковци е колкото джобните дето Зукърбърг печели всяка сутрин от акциите на Фейсбук. И за това се е ангажирала цялата кибермощ на Северна Корея. Смешници.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Мда, преди 200 години съм сигурен, че математически проблеми, които сега се предават на ученици в 5 клас са били най-големите пробиви. Само че това е боло тогава. Цивилизацията и напредъка изискват да си пръв, иначе това, че си се "сетил" не може дори да бъде доказано, че е станало без чужда помощ. Когато севернокорейците започнат да се "сещат" преди всички останали, тогава са големи. Дотогава са на опашката на просещите от тия, които са се "сетили" първи.

55

До 59

преди 2 години

Индия е третата световна икономика, нарежда се веднага след САЩ. Космическа и ядрена държава.

54

Анонимен

преди 2 години

Тази опорка с западното ноу хау направо кърти мивки.Няма такова. В всички общества има умни хора, които измислят как да се реши определен проблем. На база натрупан опит и наблюдение. Това че запада записва в структура наречена патентно ведомство, не означава, че някъде другаде, няма умни хора стигнали до подобни изводи. А вече налагането на стандарт, с който определени идеи да доминират е точно западен модел.И общото пространство на идеи е доказано. Известно е като ефекта на стоте маймуни.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 С безмозъчно кречетало няма смисъл да се говори, тъй че ще чакам да излезеш от амока и да си възстановиш донякъде способностите да комуникираш нормално. Нормалните хора нямаме навика да отделяме много време на маргинали.

52

Анонимен

преди 2 години

до 58 - При демокрацията в Бъглария измряха два милиона българи от мизерия, глад и лошо здравеопазване. България официално сега са преброени 7 милиона, като към тях броят и 2 милиона миячи на улици на запад заедно техните деца които от 10 години и повече живеят на запад и дори не знаят български да говорят. В България са около 5 милиона население като само около 2,7 милиона са етнически българи. България е умираща държава, извън големите градов е пустиня, тотално обезлюдяване.

51

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

До Гладен/ ИНДИЯ ЗА 50 ГОДИНИ ОТ 500 МИЛИОНА СЕ КАЧИ НА 1.5 МИЛИАРДА И БВП ИМ СЕ КАЧВА НАД 10 ПЪТИ. СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ Е УДВОИЛА КАТО БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ , А БВП ИМ СЕ Е УДВОИЛ САМО! ДА ИМАТ ЕМБАРГО И ЩЕ ГО ИМАТ ДОКАТО Е РЕЖИМА ТАМ !

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Раждаемостта и смъртността няма нищо общо с факта дали държавата е затворена или могат да пътуват." Тъй като си неграмотен не разбираш, че аз не говоря за раждаемост и смъртност, а за емиграция и имиграция, които са сравнително изучени феномени. В България след отварянето на границите за 20 години навън се изнизаха 1.5 милиона българи. Ако бяхме концлагер като Северна Корея, сега щяхме и ние да сме повече, нищо, че вътре беше пълна свиннщина.

49

Анонимен

преди 2 години

56, мното си елементарен това за затворените граници е стандартната опорка на вас cococoидите която повтаряте навсякъде като папагали. Раждаемостта и смъртността няма нищо общо с факта дали държавата е затворена или могат да пътуват. Българите като пътуват свободно защо 2 милиона измряха от мизерия при демокрацията, други два милиона мият улиците в чужбина, страната е първа по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация?

48

Анонимен

преди 2 години

До 52/57"А България произвежда само евтини миячи на улици и пpocтитутки за богатите западняци" Съжалявам те, че домакинството и роднините ти са такива, но така сте си го направили. Само да отбележа, че ти и роднините ти не сте "България".

47

Анонимен

преди 2 години

До Гладен Преди 50 години Северна Корея е била 15 милиона а не 6. Оправи си цифричките. И как няма да растат, като са затворени в концентрационен лагер и няма накъде да бягат? Трябва работна ръка за нискотехнологичното им стопанство. И под работна ръка имам предвид буквално :))))

46

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Хохохохохохохохохо. Значи си същия човек? Що не каза? :)))))

45

Гладен

преди 2 години

Ей тъй от глад за 50 години станаха от 5 на 25 милиона. А бе умни българи- европейци вие като сте преяли и препили и имате кинти за самолет до всякакви дестинации що намалятвате бе? Що бегате приятелката ви като поиска дори едно дете?

44

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен 48/51 Възраженията са казвани многократно. Факта, че повтаряш като папагал неща, които са смазвани с аргументи показва това, за което говорех: безмисленото ти съществуване. Не вярвам да спреш, тъй че не ми губи времето. Просто когато си отчаян,както си ти, нищо друго не ти остава.

43

Реалист

преди 2 години

До Анонимен 48 Що така бе, ,Миме,,? Нима коментар 46 е излъгал ? Това е истината . Демокрацията е измислена от Сатанисти. Мизерия, ксенофобия, хомофобия, свиреп атеизъм , гавра с християните и техните чувства ,омраза към семеиствата ,пропаганда на С.оодДо-мия . Демократични ценности ,значи ?

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 Всичкото им "собствено производство" идва от Китай. Даже камионите за ракетите, защото те сами не могат да ги произведат.