8

МНЕНИЕ

преди 2 години

Земята на България по Черно Море е собственост на Мафията .Тази територия е като КРИМ - няма достъп на МВР , Прокуратура , НАП и НОИ .На 100 километра от Изток на Запад е като ИДИЛ за Сирия .

7

Т.Шак

преди 2 години

Ама каква инфраструктура бе! Нали е СВОБОДНО къмпингуване? Значи не ви трябва инфраструктура. Просто си събъраш отпадъците и си зариваш тоалетната дупка. Всичко друго си осигуряваш сам.

6

Анонимен

преди 2 години

Въртят,сучат да забранят къмпингуването. Скоро ще искат пари и за това, че дишаме.

5

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо да има свободно къмпингуване, но при условие , че на теъгваме си събереш отпадъците и ги изхвърлиш на подходящо място. А не след себе си да оставиш *** и да ревеш после , че ти пречат да къмпингуваш.Другото е площите в близост до къмпингите са яко наторени.. няма лошо ама би било по ок да е уредено с химически тоалетни примерно.

4

Gancho

преди 2 години

Отидете с Хърватска и вижте какво значи цивилизовано къмпингуване. Искаме туризъм,но не му разбираме.

3

Анонимен

преди 2 години

Значи този сектор вместо да се развие, ще се развива? Добре!

2

Лойко

преди 2 години

Такова понятие свободно къмпингуване няма никъде по света.Има уредени площи за къпминг с ток и вода и тоалетни.Кемперите се закачат и си плащат колкото струва всичко.Такава *** както ние искаме няма никъде в Европа.

1

Много трудно...

преди 2 години

Много трудно било, каза другаря Ибришимов. Затова реши следното "Хората ще ходят, където могат - това е.". Завидни управляващи имаме, не мислите ли? Като е трудно да го свършим - хората да му мислят. Само след това изказване аз лично бих поискал оставката на господина. Ако му е много трудна поставената задача - има много други, които биха я свършили без да мрънкат.