171

преглед

преди 2 години

Вардарци бяха 1. българипосле2. сърби3.пакистанци4.древни антични гърци5.северномакедонци, към днешна датаДа си изяснят кои са и какви са всъщност и тогава - да мислим как и какво да говорим. Цар Самуил, Гоце Делчев и другите не са нито пакистанци, нито гърци, в това поне сме напълно сигурни. Според наглите им определения остана и да са татари и монголи... Така че обърквацията е пълна. Да се разберат какви са, пък тогава ще видим!

170

Даскал по български

преди 2 години

Ами , не можем да ви признаем езика . Ние в училище на тези които говорят като вас им пишем двойки за лошо познаване на граматиката и правоговора и ги изпращаме да повтарят класа . А и с тези чуждици останали ви докато бяхте сърби... и това албанско произношение смесено с гръцки .... Накратко, марш отново в училище и отваряйте читанките ....

169

188,189,190,191ви

преди 2 години

Коментари са мои. И още. На английски от Интернет сам го копирал това защото е пряко свързано със Славянските племена и проблемите които си създаваме с Шведските търговски пътища и Датските и пътят им до Черно море. Въпросът ми е ЗАЩО Я НЯМА ВАШАТА МЪНКИДОНИЯ БРЕ СМЕШ.НИЦИ. Аре или започвате да плямпате на гръцки или на албански. Изберете си. Инди.янци.

168

Анонимен

преди 2 години

До всички мънкидонци. Една задача имам за вас. Четеш нашата уж фалшива история и я сравняваш по дати и царе с: Гръцката,Турската,Румънската, Унгарската,Молдовската, Хърватската,Сръбската, Словашката,Словенската, Френската,Германската, Шведската,Датската,Руската, Украинската и останалите в Европа. Успех с вашите фантастики за Македония където говорят на Български.

167

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тези ИН.диянци бре. За се кланят на алаха и да не ме занимават какво са чували за България и история ни.

166

Х

преди 2 години

Тоест, че македонците ще продължават да си приписват българската история като тяхна и сигурно ще продължават да мрънкат из Европа, че България не ги пуска в ЕС.

165

До 184

преди 2 години

Хахааа...., ама ти наред ли си бе...?! Или само се правиш на българин !!!

164

До 182,183

преди 2 години

Ти виждал ли си византийската рисунка, изобразяваща смъртта му ? Е, ако не си, можеш да я видиш в Северномакедонската Википедия - на нея ясно пише отгоре (на гръцки) Цар Български ! Като я видиш, ела пак тук да те видим дали ще имаш наглостта да продължаваш да пишеш същите глпости !

163

Анонимен

преди 2 години

Не ми дреме за македонците, ама българите какви царе на преиначаването на историята и измишльотините сме... равни нямаме. И то по-точно не българите, ами "братушките освободители", които са ни писали историята, по която учим и до ден днешен. Щом и опълченците искарахме патриоти, а де факто те са едни предатели на собствената си родина - Османската Империя, заели страната на нашественика... Цялата ни история е ей такава - да е удобна на Русия. И македонската интрига пак е същата работа.

162

До 179

преди 2 години

Измислен ти е мозъкът на тебе, ако изобщо съществува !

161

До 163

преди 2 години

И още нещо - Свети Климент Охридски е първият епископ в историята, назначен от цар Борис 1-ви да изнася службите НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ! За никакъв македонски език, нито за македонски етнос или писменост не се е споменавало до края на ВСВ. нито има някакъв документ, или друго свидетелство за нещо такова !

160

До 174

преди 2 години

Между другото, виждал съм старинни карти (не български), на които южната част на днешна Румъния, е част от България, и дори такива, на които държавата ни е обозначена само там ! Неслучайно допреди 2-3 века румънците са били православни (с български свещеници), и са говорели български !

159

Анонимен

преди 2 години

51 Не, просто северомакедонците да четат от средновековните летописи и артефакти. Няма нужда, някой да им казва, какво да правят. България призна македонската нация и език, РСМ да признае миналото, според историческите артефакти и как е сътворен езикът им.

158

Анонимен

преди 2 години

37 България е спасила 40 000 евреи, които са имали български паспорти, останалите в Македония, не е могла да спаси, защото не са имали български документи. Партизаните на Тито, които са водили сражения с Хитлеристката армия, не са направили нищо, за да спасят македонските евреи. Те пропускат ешалоните към лагерите на смъртта, слез края на войната обират еврейските имоти в Югославия.

157

Анонимен

преди 2 години

60 Защото тази държава й краде историята и езика.

156

Анонимен

преди 2 години

166 Приеми, че България е била голяма държава като днешна Румъния, например. Когато България е била империя, Русия и Сърбия не са били държави на картата, гърците са били жители на територия, принадлежаща на Източното Римско царство- Византия, а турците /Салджукските турци, османците/, са били малко племе м Мала Азия.

155

Анонимен

преди 2 години

72 Българският цар Самуил е в родство с български царе и боляри. Византийците са написалиБългароубиец", а не "македоноубиец".

154

Анонимен

преди 2 години

167 Русия винаги е била враг на България, не е вляа във война с Османската империя, която е била " Болния човек в Европа", за да освободи българите, а за да достигне проливите. Русия е била против Съединението, насъсква Сърбия да ни нападне в гръб 1885, никога не е искала България да бъде независима държава.

153

Анонимен

преди 2 години

72 Българският цар Самуил е в родство с български царе и боляри. Византийците са написали :"бългaроубиец", а не "македоноубиец".

152

Анонимен

преди 2 години

72 По онова време, на Балканите е имало само две държави- Византия и България, така е записано във византийски и латинските хроники. За никаква държава "Македония", не се споменава.