70

тя

преди 2 години

Еми----" калинки " , завършили право тук ,таме , к, во искаш !

69

Случаен минувач

преди 2 години

И като се замисля - точно такива некадърници, назначени по втория начин на държавна работа гласуват за Герб. И явно са много, затова Герб няма да падне под 20%.

68

Случаен минувач

преди 2 години

Ако говорим сериозно - нормално е Стоилов да констатира недостатъчен професионализъм. Защото навсякъде са пробутани хора на този или онзи, т.е. шуробаджанащина. Да се осигури държавна хранилка за разни некадърници. Търси се работа за човека, а не човек за работата.

67

Случаен минувач

преди 2 години

Морски, ужасно си прав! Просто ги казваш нещата едно към едно!

66

Morski

преди 2 години

" констатирано недостатъчен професионализъм"!!! Абе *** юридически, в кой закон пиче какво е " достатъчен професионализъм" И тоя ни е министър на Правосъдието!!! Цялото Правителство е пародия! Отиваме здраво в блатото на комуно-социалистите- за пореден път! Гърция вече е получила 30 млд. Евро по " Плана за възстановяване" , а нашите още не са го внесли!!! То парите ще бъдат раздадени от ЕС по тоя план и после пак за нас нищо! РадееееФ всичките ти министри са некадърници- до един!Заедно с теб

65

Случаен минувач

преди 2 години

Стоилов е стар онанист, такива гледат като ударени или ошашавени. Най-добре да спре да се обажда, че става смешен.

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя сякаш не е бил депутат от времето на Луканов досега,не участвал в правна комисия,не е участвал в фалита на държавата,ограбването на банки,та сега открил корупция.Голям откривател и върти суче все към ВСС както му е заръчано.А,бе като беше депутат веднъж не спомена ВСС,а сега след като погнаха олигарсите и влезе в тяхното правителство разбра че органа на съдебната власт е проблем.Защо има съмнения,че вашата сбирка и поръчковите партии са новите другари с куфарчетата но вече с крадените пари.

63

Вашият съд

преди 2 години

Ми да, само вие сте професионални, ама убийци на демокрацията и свободата. Вашият професионален народен съд разстрел цвета на нацията.

62

Анонимен

преди 2 години

Янаки не беше ли от БСП? Може и да не ми отговаряте!

61

Анонимен

преди 2 години

Готови сте да осъдите всекиго, а СЕБЕ СИ? В какво вие сте добри?! Какво е направил Янаки Стоилов като коли и беси, ОСВЕН, ЧЕ ВСЯВА СТРАХ?! КОЕ ДОБРО В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ Е ПОСТИГНАТО СЪС СТРАХ?!КЪДЕ Е ДУХОВНОСТТА ВИ, Г-Н СТОИЛОВ?! ДУХОВНОСТ НА ФЕЛДФЕБЕЛ!

60

Анонимен

преди 2 години

Едно нищо за един месец,само уволнения и информация как крали от всички министерства

59

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разследвате Пламен Узунов?

58

izh

преди 2 години

И това нагло човече, без нито един ден трудов стаж, / аслъ то какъв стаж от адвокатче, ама нейсе/ седнало да дава акъл на народа. Абе аланкоолу ние не сме Курнерлия или румен Фуражков , анадън му, 30 години нищо не правиш, а банковата ти сметка вече е на ниво осигуровка на правнуци

57

Мяу

преди 2 години

Дайте възможност да си продаваме идеалните части от имотите. Много роднини се ненавиждат и това става причина за разрушените сгради. Като добавим, че сме ромска държава, където цари хаос, създаван от бункера, то това е крайно наложително.

56

Anonimen

преди 2 години

На тези, които преживяват от откраднато като тиквата какво ще вземете? На босия цървулите.

55

Мяу

преди 2 години

Връщат откраднатото и в затвора. Сякаш тиквата ще върне откраднатото някога?? Ще върне на босия цървулите. За него трябва само Народен съд. Арестуваните го и го изядете на площада. Народът ще го осъди с камъни, както му се полага!

54

Мяу

преди 2 години

Дайте възможност всеки да си продава идеалните части самостоятелно, за да могат да се поправи разрухата, която донесе мародерскот о управление на Герб юристите. Какво да правят хора, които нямат пари да плащат тези високи хонорари на адвокати и съдии, които всяват интриги между глупавите роднини???

53

Мяу

преди 2 години

Сякаш пък в БГ тези политици плащат данъци на къщите за гости??А за сара, ите??

52

Абе

преди 2 години

Тръгнали дърти кому няги да ''оправят'' България, както я ''оправиха'' няколко пъти вече досега ! Егати наглостта, егати безочието, и ... що за глупост от страна на гласуващите за тях !!!

51

Мяу

преди 2 години

Сякаш пък Блеевски, и Тиквата плащат данъци?? Но както се вижда за милиони, няма закони.