74

не си прав 84

преди 2 години

Нищо не е арестувала прокуратурата, имаше повдигнати 2 обвинения и по двете беше оправдан. Та, договор имаше с Полша, просто не се стигна до втори.

73

Анонимен

преди 2 години

Тея руснаци явно и черна кутия немогат да направят читаво. Как може да се унищожи като падне под вода? Как на западните самальоти черните кутии може?

72

поредна порция лъжи

преди 2 години

Аз когато за първи път чух новината за падналия миг, веднага през главата ми мина идеята, че руския изтребител е бил унищожен, а пилота са го жертвали. А с това че намерили мястото на падане, но черната кутия няма да се намери замириса много яко. Не ядем доматите с корените, че да се вържем!

71

?

преди 2 години

самолетът се е взивил преди да падне а не се е ударил цял във водата ,затова не намират нищо

70

до 74

преди 2 години

До До *** с полшя не се стгна да договор Праокуратурата арестува военния министър защото договорът с полша бил с 15 милиона по-евтин от договор са русия и така министърът бил ощетявал държавата. Няакрая платиха 15 милиона повече и дадоха гювеч на ушанките.

69

Анонимен

преди 2 години

До до още една фъшня Недей да лъжеш господин товарищ русофил. Полша не е ремонтирала и един самолет. Всичките пари Каракачанов ги изсипа на РСК МИГ 285 милиона лева. Платихме на руснаците за да ни избият пилотите.

68

Анонимен

преди 2 години

Сега ще търсят самолетоносача, който ще купи Радев.

67

До FarAwayMan

преди 2 години

Колега, 30 дни гарантира работата на радиомаяка, но самата черна кутия трябва да издържи много време. Колко точно не зная, но си спомням един случай преди години. Френски пътнически самолет падна в Атлантическият океан. Откриха го след 2 години. Скоро след това намериха черните кутии и ги разчетоха безпроблемно. Поздрави.

66

Анонимен

преди 2 години

Какъвто е пРезидента, такова е и "правителството", такава е и авиацията...

65

...

преди 2 години

74: Кой ти каза, че е ремонтиран в Полша? Няма ремонтирани самолети в Полша, има няколко двигателя.

64

до още една фъшня

преди 2 години

До тоа дека пишува : ...Самолетите ги ремонтира Полша бемалоумен... ***, в Поланд правиха ремонт преди 5 години. Зле си с акъло...

63

FarAwayMan

преди 2 години

Според наличната в Интернет има информация относно изискванията за черните кутии на самолетите за пътническата авиация черните кутии трябва да издържат ако не ме лъже паметта 30 дни в морска вода и да имат радио маяк, за да бъдат по-лесно открити.Не знам на какви стандарти отговаря черната кутия на МиГ 29. Но все пак е малко странно, че изглежда нашите военни май са я отписали окончателно.

62

Анонимен

преди 2 години

За 3-ти път намират мястото на падането.

61

Мемори

преди 2 години

Помните ли, че когато турската пилотка на Ф-16 свали руският Су над Сирия черната кутия пак не ставаше за нищо. Та май тези кутии в руските самолети ги слагат за украса !

60

тъпанар

преди 2 години

Това ми се чини, че взрива е бил от вътре навън ! И са сещам, че преди 2 месеца се е фърнал от ремоть в мамаша.

59

Анонимен

преди 2 години

Некадърници... Защо тогава изобщо ги има тези кутии или нарочно не я намират за да не лъсне истината?

58

Разбирач

преди 2 години

Фигурантът е наредил да не се откриват никакви кутии!Нали все пак е назначен от Кремъл!Ако се намери кутията, ще се уличат стотицитите милиони евро дадени за про форма поддръжка и ремонти!

57

ходом марш

преди 2 години

Тия некадърни фуражки са заплаха за националната сигурност. Баш шефа им Фигурант Грипенов е за незабавен арест и съд.

56

Анонимен

преди 2 години

войници с опит само от хливудските филми. тая игла в купата сено не изпраща ли едно сигналче дето вика ела ме намери ела ме намери.... весилки с големи примки за "елитя" от последните 45 години и децата им до 9то коляно. инак оправия няма. всичко от директор на училище на горе да бъде провесено по малкото останали дървета и ще тръгнем напред.

55

ля ля ля

преди 2 години

От руско външно да обявят че на тоя миг са забравиле да му турат кутия и така са ни го шитнали по декиш ше фане