114

Анонимен

преди 2 години

Брей става интересно! Как пък точно черната кутия не намират?

113

Me

преди 2 години

Двигатела е гръмнал. Доста често им се случва на бъгавите турбини напоследък.

112

до 117

преди 2 години

.......Вероятно нашето ПВО го е свалило. Да не искате да ви кажат това по телевизията?! .......поредния разбирач фантазьор. По време на учение задачи от ПВО наземно и от корабите в морето не се отработва, когато авиацията изпълняв бейни задачи над района. Отделно как я мислиш че от полигона на Шабла писред нощ ще излети ПВО ракета и там 200 човека никой няма да разбере или извън полигона цивилни никой няма да чуе или вуди. Тоз полигон да не е в антарктида.

111

Анонимен

преди 2 години

нито е свален нито се е самовзривила втора ракета на крилото. Просто малък опит за изпълнение на бойна стрелба по падаща мишена в сложни усливия над морв нощем. Море небе всичко се слива едно цяло, където погледнеш в ясно време все звезди.

110

до 123

преди 2 години

колкото руснака съобщи че е прихванат , така и не разбра тогава от къде му дойде ракетата от ф16 на Турция. Мн филми гледатв ей.

109

до нещо не е в ред

преди 2 години

това че важи само за гражданската авиация, като не разбираш не приказвай неподготвен

108

Анонимен

преди 2 години

Ако е свален от друга ракета би трябвало да реагира и да съобщи,че е прихванат.Тя не може са една секунда да отиде до самолета и да го свали.По скоро се е взривила другата ракета на самолета.А пък това за черната кутия е пълен смях.Другите в океана ги откриват,нашите в тази локва не могат.

107

Анонимен

преди 2 години

Кутията я търсете в Пентагона. Отдел ЦРУ.

106

Анонимен

преди 2 години

Пйтриът

105

Анонимен

преди 2 години

И да е на хиляди парчета пак може да се възстанови какво се е случило. Достатъчно е да се извадят стотина части от водата и ще се разбере какво се е станало. Ако има части от взривила се ракета може да се види от какъв тип е и какво производство е. С малко повече късмет може да се види и серийния номер на ракетата. Ако взрив също може да се установи от вида на обломките дали взрива е от вътре навънка или обратно. Мисля че ни баламосват че всичко е безнадеждно.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Прав си, но в утилизирането на книжни торбички трябва да признаем че българите сме добри.

103

Анонимен

преди 2 години

Няма да разберете, какво се е случило. Вероятно нашето ПВО го е свалило. Да не искате да ви кажат това по телевизията?! Цялата държава е пълна с некадърниции. Навсякъде положението е подобно и случките са същите, но не ви ги показват.

102

Анонимен

преди 2 години

И да я намерят черната кутия, руската направия е такава че всичко е станало на салата още в първата секунда на катастрофата. Нали видяхте черната кутия на свалената Сушка над Турция паднала в сирийска територия като я отвориха отвътре изпадаха доста части в насипно състояние. После великите руски експерти се оправдаваха че всичко в черната кутия трябвало да бъде залято с епоксидна смола за да издържа на 100g натоварване, но неизвестно защо не било залято.

101

3592

преди 2 години

А дали изобщо е имало такава кутия в МИГ-29 при този му полет ?

100

Анонимен

преди 2 години

Верно ли има застрахователи, които застраховат изтребители?

99

Totenkopf

преди 2 години

Една камара пари потрошиха и имаме на лице - самолет -1 брой, разходи по търсенето и "спасяването", каквото и да значи това, що гориво и части ще се откраднати и изписани, като изхарчени без никакви резултати, пилот -1 брой бих го сложил като положителна новина, защото и без това са ни много тия овчари, които имаме търтеи, ама ще се изплаща пенсия на съпругата му и децата му до живот. Стотици милиони хвърлени на вятъра, а после ревете, че няма пари за пенсии, здравеопазване и т.н. рая..

98

Като стана ясно....

преди 2 години

И с армия и без армия е все едно и също.... Армията на хрантутниците с пагони обаче няма чет !

97

кръпел

преди 2 години

1 версия - свален от ,приятелски, огън / ама никой нема топки да го каже 2 версия - вздривила се 2 рата ракета без да се отдели от самолета

96

Русия

преди 2 години

Браа на виликити ОТАНСКИ армии.Тъй, ся ни учаквайти да намерят оригиналната кутия щот ши пускай, чий свален *** приятелски американски огън.

95

бат САЛИн

преди 2 години

Няма черна кутия .... няма проблем .