5

Анонимен

преди 2 години

Зависи на каква работа си, според мен. Но със сигурност идеята ми допада! Със този темп на развитие на технологиите и изкуствения интелект можем да си позволим да бачкаме ч ден по-малко на седмица. И пак казвам зависи от естеството на самата работа!

4

Бизнесмен с Ауди

преди 2 години

Когато съм се опитвал да давам на работниците заплати или свободно време, се е стигало до трагичен резултат. Вместо да мислят за работата си, работниците започват да мислят как да си харчат заплатите в свободното си време. Работната седмица трябва да е 168 часа, с възможност за 7-часов сън вътре във фабриката и с предоставяне на храна два пъти на ден. Не за друго, ами без сън и храна има голямо текучество и се вдигат разходите. А и храната не е толкова скъпа - трици с овкусител и готово.

3

Анонимен

преди 2 години

Че кое е лошото да работят от вкъщи? Ми много си е хубаво.

2

Анонимен

преди 2 години

По-интересната новина е, че Бозо е предложил в парламента промяна на закона, за да работят хората от вкъщи "за неопределен период в бъдещето". Винаги следете какво се случва на Острова, защото от там тръгват всички злини и там е седалището на НСР. Вече става ли по-ясно на скептиците защо е ковид, защо е лудото Грете и др. наглед нелогични неща? Нaтaковaха ни с 200, дами и господа. Честит ни глобален арест.

1

Анонимен

преди 2 години

На мен лично много не ми харесва идеята. Ща намалят дните, но работата ще остане, т.е. ще се наложи да работиш по 10-11 часа дневно да компенсираш. Т.е. лишаваш се от времето вечер за почивка и да се разсееш с нещо друго. А 3-те дни уикенд, няколко пъти ще мръднеш до някъде, но като цяло има да се въртиш да се чудиш как да уплътниш дните.