263

Мая

преди 2 години

По делата ще ги познаете! Скопие е градът на кича!(такива са и жителите).Кокошка която иска да изглежда като паун!

262

Кико

преди 2 години

Да братя сме! Селски тарикати!

261

син на българка

преди 2 години

от македония. Нашата позиция в основата си е губеща. Трябва да признаем реалността и да искаме икономиката и културата да се развиват. С каракачански обиди не се печели доверие. В момента България е в международна изолация и следва единствено интересите на Сърбия и Русия.Парадоксално , но в момента ние сме маша на Русия и Сърбия против македонските ни братя. И дори и братята няма да ни обичат, когато им забиваме нож в гърба. 30г. им казваме ,че са ни братя, а два месеца преди подписът ни-нож.

260

NB

преди 2 години

Мозъците на македонците са промити от сръбските служби и сръбската пропаганда..........хич не са стока сърбите, въпреки, че са ни близък народ и говорим близък език.............но винаги сме ги били............ако трябва пак ще ги бием , дори само със запасняците...............а братята македонци ги оставете на албанците, те ще ги поалбанчат............България винаги е губила от тая пуста Македония!!

259

Тези

преди 2 години

само албанците ще ги оправят. И ги оправят в момента де.Албанският е втори официален език в страната от няколко години.Чака ги труден път, който сами си избраха!На страницата на правителството им, в информация за етнически състав на населението няма НИКАКВИ данни за българско такова.Странно?!?Една възрастна съседка има първа братовчедка в Скопие. Бабката там - македонка, а моята съседка - българка?Дъщери на двама родни братя, единият дошъл 1943 г. да учи в София и тук останал.ЗАЙОО,ПРОУМЕЙ!

258

Цар Цимеон

преди 2 години

Е познат на абанците, може като негови внуци да навестим албанците и пътьом да помогнем на Зайо да стане българин.

257

!!!!

преди 2 години

Македонците не са ни братя...............те са едни дебели и дървени глави, които искат да променят историята..........освен това са грандомани...................може да имаме общи корени, но тия са големи предатели и насаждат антибългаризъм в учебниците по история, учат децата да мразят България............изобщо да не си помислят за ЕС в близките 100 години!!!

256

fact

преди 2 години

Добре дошъл в Илирия!

255

Анонимен

преди 2 години

1/3 от Македония вече е албанска...................много скоро 1/2 от македония вече ще е албанска..............да не се занимаваме с македонците, да ги оставим на албанците, те ще ги оправят............като не искат да са българи, да учат албански!!!

254

!!!!

преди 2 години

България вече има нов съсед.............Велика Албания!!!

253

за Македония

преди 2 години

Македония...............такава държава НЕМА!!Македония е една буферна зона м/у България, Албания, Сърбия и Гърция!!!

252

Никой бьлгарски

преди 2 години

Политик няма да признае повече македонска нация и език и измислената от тях македонска история ,която просто е измислица ограбваща България-- за техните исторически измислици няма никакви исторически извори и археологически доказателства ,по същия начин без доказателства всеки може да претендира за господар на света-- признаването на самата Северна Македония беше огрооомна грешка и подценяване на сръбското влияние и служби. Сега се чудим ка да се оправяме с прибързването ....

251

Зайо европеец--

преди 2 години

--когато той и цялата му рода се признаят за българи ,като преди това се извини ,че се е правил на македонец като е знаел ,че такова животно няма .

250

Чоко

преди 2 години

Няма как да сме братя с хора родоотстъпници. Та тези ни мразят повече и от сърбите. Сега се сети за това, че трябва да дойдеш в София. Обикаляше като цветарка Европа в очакване да ни натиснатза тези преговори. Не стана , защото Европа си има много повече проблеми с икономиката и Ковид. Вие сте територия колкото Благоевградска област и за Европа сте едно нищо.

249

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Заев е от Вардарска Македония.Там македонци викат само на Българите . Охридския диалект е приспособен за охрана на вардарския линиамент.Иначе сме потомци на един и същ Велик НАрод .Сега заемащ територията на България,МАкедония,Черна гора,Сърбия,ХЪрватия,Словения,Словакия,Чехия,Украйна,Беларусия,Полша,Русия..

248

Анонимен

преди 2 години

когато запалиха нашето знаме все едно че запалиха и европейското знаме защото то се вее наред с другите държави в евр. съюз защото вече сме едно цяло а македонците с това си деяние буквално се изплюха върху ценностите на ЕВР.СЪЮЗ такъв народ не заслужава да влезне в съюза

247

Жоро

преди 2 години

До ане сандански: Ние не ви искаме. Ние не искаме да имам е нищо общо с нехранимайковци. Живейте си с братятат си от север, и си стойте в мин-Шенгена. Там вие мястото, нали сами си го избрахте?

246

Жоро

преди 2 години

До ане сандански: Браво Яне, браво комито! Ветото нема "е падне". Ке паднеш ти, главо глупава. Прочети малко, образовай се.

245

NB

преди 2 години

Македонците не са ни никакви братя...................оставете ги на албанците, те ще ги оправят....................България винаги е губила от тая пуста Македония!!!

244

Анонимен

преди 2 години

Не бива да натискаме Македонците да бъдат Българи.Това няма да стане никога ..