323

Као гюптин

преди 2 години

Заю Баю,немой да лажеш као гюптин. Патот и жепето от към нашта страна са направени,даже и половината тунел со все релсите. Доскоро с Скопие никъде нямаше табели как да се излиази от градот и да се фане патот за София.

322

Не братски,

преди 2 години

А един и същи народ, но Вие си измисляте нова, история, присвоявте героите ни, измисляте си нов език, който е един български диалект и искате ДА СЕ СЪГЛАСИМ с Вашите измишльотини!!!

321

Заевич

преди 2 години

Гроозде не набрах, гроозде не набрах, маамо маа... !

320

Анонимен

преди 2 години

Не сме братски.Кой те излъга бе Заев.И какво ще прави македонеца в София.

319

rm

преди 2 години

България е "длъжна"? "трябва"?В момента в който го е казал това, е трябвало да натирят към терминала и да си лети обратно.

318

Ох, писна ми

преди 2 години

Ами хайде де, покажете го. Историята е една, само Вие друга знаете.

317

Картофчо

преди 2 години

Братски народи сме когато македонците искат нещо от нас.Но когато македонците трябва да се покажат като братски народ, ставаме изведнъж гадни изверги и окупатори!Ние се показахме вече достатъчно за 30 години, сега чакаме и от Скопие да покаже че сме братски народи!

316

wgwgg

преди 2 години

Така е Заев! Братски народ сме! Чакаме действия от вас!!!!

315

AZP

преди 2 години

Историческата истина е,че Северна Македония е област от България по време на най-великите ни царе и че с македонците сме в братски връзки,тъй както сме с мизийците,тракийците,добруджанците,шопите и други,но защо в днешна РСМ се отрича всичко това,защо тя най-нагло краде от историята ни,защо ние сме татари,защо Гоце Делчев и цар СамУил не са българи,защо се крадат наши поети и писатели,защо се рушат войнишките паметници на убитите българи за нейната свобода и се насажда омраза към България?Защо?

314

Анонимен

преди 2 години

ДЕЙСТВИЯТА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СЕГА ЗАЙКО БАЙКО И ДА ГИ ПОДДЪРЖАТ 50 ГОДИНИ И ТОГАВА МОЖЕ ДА ПОЛУЧАТ ОДОБРЕНИЕ, АКО СА ГИ ПОДДЪРЖАЛИ СТРИКТНО.

313

Handel

преди 2 години

Братски народ са ти албанците. Ходи при тях да ти теглат един братски... поздрав!

312

анонимен

преди 2 години

Не сме братски народи. Ние сме татари, а вие сте най-великите!

311

Анонимен

преди 2 години

Заев,публикувай списъците с имената на хората убити,пратени в концлагер и затвор заради твърденията им че са българи в Югославска Македония.Също имената на тези срещу които са образувани преписки и са заплашвани,че ако не се откажат от българското,ще бъдат пратени в затвор, концлагер или няма да има работа за тях.Дай пенсии на ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА за вреди от държавата.Да разбере Европа какво е ставало.Тогава ще имаш нашето съгласие.Действай!

310

Анонимен

преди 2 години

Заев да си боядиса яйцата светло сини, да постне в Туитър и ще седнем да преговаряме.

309

Анонимен

преди 2 години

Зайо, марш в банкянския зайчарник! Там ще си пушиш пури със сикаджийската мутра, националният предател на България!

308

БАЙ ХОЙ

преди 2 години

Лицемер и наглец ... ами хайде покажете с вашите действия ...

307

Анонимен

преди 2 години

До 320 Не сме братски!А научи какво е"фашизъм"преди да го ползваш. България е била парламентарна монархия. БЗНС на Стамболийски са превели трудовете на Дучето в България. Прилагали са неговите идеи за реформи и са искали да унищожат парламентаризма. Създали са"оранжевата гвардия", като"черни ризи"в Италия.Как да не трепеш комунисти, дето с оръжие са тръгнали да обсебват властта и собствеността на хората? Турция също е била на страната на Германия!И там ли са били фашисти или националсоциализъм

306

Анонимен

преди 2 години

Тези и подписан договор с Гърция нарушиха. На екипите им за европейското по футбол пише"македония", вместо "северна маедония". На протеста на гърците отвърнали: "футболната федерация е независима, не можем да й въздействаме"!!!!!!

305

Анонимен

преди 2 години

хахахаха//футболът..украйна срещу северна македония..тоест резервните отбори на русия срешу българия..така да се каже :()

304

Ебассси

преди 2 години

Зайо май нещо се заплесна...Какви братски народи ? Аз дори върли врагове не съм виждал да горят на противника си националния флаг .... освен ония арабопитеци дето още живеят в първобитния строй.