61

Анонимен

преди 2 години

Е, Спутника в Унгария действа, ама в Русия нещо не върви.

60

Гай Баньо

преди 2 години

Е как няма да е в Москва.Те половината народ живеят в 3 големи града Всичкото друго е разни градчета от калибъра на Кърджали и Ихтиман.Много интересно от какъв зор да се ваксинирам,ако всички други са ваксинирани.Нито аз мога да заразя тях,защото са ваксинирани,нито те мен,защото уж имат ваксина и няма как да са болни?Нека някой "доктор" да ми обясни.

59

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че половината случаи в Русия са в Москва, а останалата част от Русия е доста добре. При епидемия най-трудно е в голямите градове като Москва

58

Анонимен

преди 2 години

а имате ли представа че Москва и подмосковието е 15 милиона народ. Грубо казано в един кръг с диаметър 100 км живее двапъти населението на България. От които едва 1/10 са с ваксини.

57

do Гай Баньо

преди 2 години

Това за лепването е твърде вероятен сценарий. Антиваксърите основно се оказват русофилите. Поне ако съдя от коментаторите в тоя сайт

56

анонимен

преди 2 години

Нали Путин е жив, а Спутник - най-добрата ваксина!

55

Анонимен

преди 2 години

Руснаците същи ги затваряха, недейте много да ги превъзнасяте.

54

до 59 от славянин

преди 2 години

Халът в Русия е че никога не са стояли под домашен арест с полицейски час като джендъропитеците! В ингилистан например, понеже са най-набодените с ''еликсирите'' в Европа, удължиха домашния арест с 4 седмици, заради нов ръст на позитивните, ама уж ''еликсирите'' ги ''пазели''!

53

Анонимен

преди 2 години

Само 9% са ваксинирани. Затова са на тоя хал. Бг и Русия на последните места в Европа.

52

до56

преди 2 години

До Германец Ами ако причината е спутника? Много ваксинираха напоследък.

51

Анонимен

преди 2 години

Е как така, у нас русофилите казват че няма такова животно.

50

ГЕРБ

преди 2 години

Толкова им работи великата ваксина

49

до 50 от славянин

преди 2 години

Ти как установи, че набоденитe с отровите са здрави хора!? Пък и какво искаш ти, мен не ме касае, аз искам да съм чист от тези отрови! Ако си ми работодател и искаш от мен да се бода с отровите, ще се видим в съда и те уверявам, че ще ти излезе скъпо, има достатъчно и международни, и родни закони, които ме защитават от такива като теб, които си въобразяват че могат да ме задължават да се тровя!

48

до 44 от славянин

преди 2 години

А и най-важното, което продължавам да не разбирам от вас, зомбиваксърите - защо след като сте набодени с ''еликсирите'' пак не можете да се освободите от д.бичия си страх, нали ''еликсирите'' ви пазят!? Всъщност ви разбирам отлично - породи посоченият ви по-долу психиатричен проблем, а той явно е нелечим с нищо!

47

Blondie

преди 2 години

До до 16 от славянинЕми имат. Щото вече не се пазят и сега умниците антиваксъри ще се тръшнат поред

46

до славяни

преди 2 години

не се радвай толкова, може и да заплачеш

45

до 47

преди 2 години

и колко страшни, тези зелени сертификати не са за спомен. Като бе шеш ваксина отивай на полето да копаш компирите. Аз искам в цеховете на фирмата и в ифисите здрави хора ,на които да плащам за свършена работа а не соц помощи от държавата а фирмата ми да е на оцеляване.

44

после после

преди 2 години

Като почнат да измират от ваксата ще видите що е то драматична ситуация. Ама кой ще ти ги брои... Между другото конвенцията от Овиедо е ратифицирана и от Русия. Гражданите могат да ги съдят.

43

до 44 от славянин

преди 2 години

А аз през последната година и половина се начетох на такива ''пророци'' като теб, които все ме ''разболяват тежко'', мен и близките ми, а ние все здрави си стоим! Колко пъти още - 10 -20-30-100, трябва да ви обяснявам, че вашият зомбиваксърски проблем е психиатричен, не епидемиологичен!?

42

Анонимен

преди 2 години

Задължават ли вече?! Това ще доведе до страшни неща, но щом на такава игра искат да играят, нека я започнат.