81

Анонимен

преди 2 години

Цяла седмица бяха в ковид ваканция. Явно и ваксините не са гаранция.

80

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не съм учуден, но спомнете си в същия тоя сайт как защитавахте Шпутника.

79

До 82

преди 2 години

Защо?Защо ли?Защото няма мирост за нас в хибридната война на Путин спещу България. Рашките винаги са държари та сърбите.

78

Handel

преди 2 години

Не вярвам аз! Нали първи във света направиха ваксина, която при това беше със 200 % ефективност (ваксинираш един, стават имунни двама)? Нали лично другаря Путин, облечен в космическия скафандър на Валентина Терешкова, посети една специализирана болница за лечение на ковид? Нали всеки ден се ваксинираха милиони хора и броят на ваксинираните отдавна надхвърли броя на населението?Това е дезинформация, която идва от Байдън, който бил сбъркал Москава с Мадрид!

77

Бай Добри

преди 2 години

До Гай БаньоУважаеми Банчо, ако се осмелиш да е ваксинираш няма гаранция, че няма да се разболееш. Но имаш огромна надежда, че няма да лежиш по корем и да чакаш а и лекарите около тебе също да те чакат за да те запишат в статистиката. Така че, разболявай се ама леко и бъди здрав.

76

Защо

преди 2 години

Интересно защо не се учим от грешките на другите? Защо всичко трябва да го изпитаме на собствения си гръб и пак да не се поучим! Защо искате пак локдауни, фалити и пълни болници.

75

noFreeman

преди 2 години

хахаха пълни лъжи

74

Анонимен

преди 2 години

Защото в Русия се ширят конспиративни теории като в България. Явно сме по близки мисловно, отколкото си признаваме.

73

LosHo

преди 2 години

Защо ли интересът към ваксината Спутник е толкова малка в Русия !

72

да бе

преди 2 години

Западняците са нямали тоталитарен режим и не знаят какво е свои да те мачкат. В източна Европа обаче още разпознаваме играта на тези психопати.

71

Анонимен

преди 2 години

Западняците имат повече опит в боцкането по принцип, затова са напред

70

Койчо

преди 2 години

СобАкин трябва да се разпъне на кръст на "Болотная площадь". Тогава и телевироЗа мистериозно ще се изпари.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия е почти 145 млн. и само 9% ваксинирани. Нз колко е ефективен спутник ама дори някои африкански държави имат повече ваксинирани от Русия и България. Ясно е какво ни се пише и на нас.

68

Анонимен

преди 2 години

Не българският народ, а кибиците, които търсят теле под вола. Не можеш заради няколко кeлeшa да обобщаваш за цял народ. Ясно ли ти е?

67

Pepe

преди 2 години

И ние така ще станем защото умния Български народ не се ваксинира!

66

Джо

преди 2 години

Извън Москва не броят жертвите, направо ги копаят. Стъкмистиката и лъжите са им сила на руснаците, само за миналата година са скрили 260 000 корони - всякакви смешни диагнози слагат. Джуджето се кри в бункер над година и чак като си сложи западна ваксина изпълзя да се прави на велик.

65

До 68

преди 2 години

Ами пич защото заради вас остават мерките а те ми правят проблеми! Като дойде Октомври ще говорим пак! Това е. Ако се ваксинираме всички просто продължаваме напред

64

ДО 70

преди 2 години

До славянин ТУКА НЯМА ЗОМБИВАКСЪРИ А САМО ЕДИН ДВА ТРОЛА ЗАД ПОВЕЧЕТО КОМЕНТАРИ!

63

Факт

преди 2 години

С тези 1,8 милиона ваксинирани, което е само 14% от населението на Москва, ще си имат ядове.

62

славянин

преди 2 години

Искам поне един набоден с ''еликсирите'' зомбиваксър да ми обясни защо след като е защитен чрез тях пак не може да се освободи от д.бичия си страх от нови вълни и иска и нормалните хора да се бодат, нали вярва че ''еликсира'' го пази!