291

Павел

преди 2 години

Тези соц. проучвания са нагласени. А и са пропуснали да отбележат, че Христо Иванов Бойкикев и той е към червената партия.

290

Асен

преди 2 години

Христо Иванов и лидер са две самоизключващи се неща!

289

Калин

преди 2 години

Как пък ги измислихте тия 20% за Иванов...???

288

До 334 поглед в бъде

преди 2 години

ААА ха ха ха ха . На коя поредна доза си другарю герберски ? Радев отново ще го изберем народа за президент. Мъка ли ти е ? Между другото ще гласувам сега за Божков. Мъка ли ти е ?

287

Анонимен

преди 2 години

Браво на служебния кабинет и на президента Радев ...............да са живи и здрави и да си свършат докрай работата!!!

286

поглед в бъдещето

преди 2 години

На зима глад и оправдания. Догодина Радев в затвора.

285

Радев капут

преди 2 години

Разликата между правителството на ГЕРБ и Радев е в това че правителството на ГЕРБ работи, а на Радев търси да намери нещо да се заяде. Така скоро постигнатото от ГЕРБ ще бъде похабено, а Радев пак ще се оправдава ... Обаче оправданията не пълнят чинията.

284

Анонимен

преди 2 години

Този наистина си верва,радвай се още малко ти остава!

283

Анонимен

преди 2 години

браво на политиците, скоро ще почнем да се мразим един друг.

282

Анонимен

преди 2 години

Какво става извън България, протестърите не ги интересува. Македония се погрижи след май 2020 имиджът на България да се изтрие. Радев и външно спят сега, а до преди 2 месеца блокираха нормалната работа на правителството. От основен играч за Западните Балкани България беше изритана извън терена. Дори не сме поканени на следващата среща на Западните Балкани. Македония успя да настрой, заради хаосът и бездействието в България, Хърватска, Словения, Германия, Холандия и от преди 2 дни и Франция срещу

281

Анонимен

преди 2 години

Браво г-н.Радев,явно народа ви харесва.Честит втори мандат на първи тур.Нещата са ясни-Вие победихте!

280

Анонимен

преди 2 години

Много мърсотия спретнаха на Борисов. Няма друга държава, в която, като не си доволен от управлението, си намираш поп, банда истерични жени и черни пликове и ходиш пред дома на премиера. Няма друга държава, в която министър да носи ковчези. Трябва да се съберат кадри от всички клипчета с омраза и да се разпространят извън България. За да си поемат отговорността за срама Христо Иванов, Манолова и Радев.

279

Анонимен

преди 2 години

както е тръгнало - политиците, които вкараха езика на омразата и разделението в ежедневието, са най-тачени от народа.

278

Анонимен

преди 2 години

българина е свикнал да го крадат. КТБ не стигна, искат още. Чалгата ще промени народа към добро !

277

Анонимен

преди 2 години

Хахаха , Спеца Спецов ви е с най - голям рейтинг . Хем голям бицепс , хем голям крадец. Ей такива хора ни трябват на нас , всички да ни оправят.

276

Случаен минувач

преди 2 години

Янаки Стоилов бил казал така... Стоилов е стар онанист, на такива съзнанието се размътва, гледат като ударени или ошашавени. Простено му е.

275

Анонимен

преди 2 години

ПРОВЕРКИ ОТ ХУНТАТА НА РАДЕВ- МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО- ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО....ЕТО ЗАТОВА,ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ Е ИЗГРАДЕН ОТ ЧЕСТНИ И МОЖЕЩИ ХОРА , ТЕ СТИГНАХА ДО ТОЯ ИЗВОД НАПРАВЕН ОТ ЯНАКИ СТОИЛОВ ПРЕД БНТ- ПО ВЕЧЕРНИТЕ НОВИНАРСКИ ЕМИСИИ...МЪДРИТЕ ХОРА СА КАЗАЛИ- ЕЗИК МОЙ- ВРАГ МОЙ И ОЩЕ ГОВОРИ ПО МАЛКО, КАЗВАЙ ПОВЕЧЕ И ЕТО ЯНАКИ Е УНИКАЛНО МЪДЪР И УМЕН- ДА ПОВТОРИМ НЕГОВАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МИСЪЛ- ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО....

274

Анонимен

преди 2 години

абе пичове и с прякори и без да им слагате, Славчо, Маичето и джуджето генерал ще ви "резнат" зелките. То за това е тоя вой щото много има дето сте блажили тези 10 г под крилцето и с индулгенцията на Вожда Винету.

273

Анонимен

преди 2 години

Кога видя корумпиран политик в затвора тогава ще ме спечелят, които и да са те.

272

Анонимен

преди 2 години

Стъки е светлинни години по умен от Мунч .о. А тези смехотворни провокации на социолозите ,правят така ,че ГЕРБ - СДС да спечелят голяма победа...