511

Недоразбрал

преди 2 години

Червен *** постоянно се грижи за някакви си *** на ГЕРБ?!Не.не съм ***,не ми плаща ГЕРБ и ви мразя това КОМУНЕГИТЕ ,безплатно!!Имате щастието да имате за противник демократ,какъвто е Борисов.Ако беше из род като Грипена,трябваше отдавна да сте по затворите или по психиатриите!!А на измислените резултати в стил червен колю,непознал колю,им се радвайте колкото искате!Може да сте провели анкета дали ще пресъхне Черно море и анкетата ви да е положителна с 3%та че ще пресъхне?А дано,*** надали?!

510

Радеффф

преди 2 години

Вий още прогнози ли правите?Споко, аз вече имам резултатите! Ама още не съм решил, ще има ли кабинет или ще ви набивам обръчите до Коледа!

509

Абе а сложете

преди 2 години

един надпис"Платено съобщение"на тав "новина", също и "в новината има продуктово позициониране"

508

Анонимен

преди 2 години

Герберастите са в шок...особено троловете...след изборите парите от шкафчето спират...и затова са толкова активни и вероятно взимат и процент за всяка лъжа,измислица,небивалица,даже вулгаризъм,цинизъм и абсурд,който изродят болните им алчни мозъци...това може е да са и спуснати опорки де...до безмозъчни същества и ***...

507

Анонимен

преди 2 години

Сатаниста Слави - той ША ви Оправи!?? Той не е сакат - той е прокълнат!

506

Анонимен

преди 2 години

Всичко това са платени,скалъпени измислици,ако искате чалгари които първо си направиха 10000лв.заплатите успех.Много им се иска на тези ***-гладни,алчни и жадни за пари!!!

505

Анонимен

преди 2 години

Много добре, вече няма да може да избягат от отговолността да съставят правителство. Нacират се от страх заради това, но щом са се хванали на хорото ще го играят.

504

Анонимен

преди 2 години

605,късметът няма нищо общо,народа сам си е виновен! Ние не си вземаме поуки от грешките и затова държавата загива. Парадоксално,но по времето на управление на ГЕРБ се изгради съзнанието на чалга поколението,което сега гласува за ИТН!

503

Ха, ха,ха, ФАКТ!

преди 2 години

"КОМУНИЗМА" УМРЯ....ОСТАНА САМО "ЧЕРВЕНАТА АНАРХИЯ" ОТ БСП, ИТН, ИМВ, И РЕД ФОРМИРОВАНИЯ НА ТАЙНИ , ПОЛУТАЙНИ И ..ЯВНИ БАНДЮГИ, С ПОЛИТИЧЕСКИ МЕРАЦИ...

502

ЕМО

преди 2 години

Няма вече личност за която гласуваха на 4.04 СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ... Той е БОЛЕН и се оттегли от ИГРАТА.... Хората за ТОШКО АФРИКАНСКИ И ФИЛИП ТОТЬО няма да гласуват.

501

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 2 години

КОМУНИЗЪМ---НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.....А , И НЯМА КОЙ ДА ГО ФИНАНСИРА!/..Русия бавно умира под заплахата от Китай../ ..ЗАТОВА , СЕГА , НИЕ ОТ ГЕРБ И ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА , ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА БИЗНЕСА СИ И ПАРИТЕ СИ , ЗАЩОТО УТРЕ , КАТО ДОЙДЕМ ПАК НА ВЛАСТ, НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ И ТРЯБВАТ СВЕЖИ КАДРИ ОТ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА !.....ДЕМОКРАЦИЯТА И ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ---НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА!!!

500

Joko

преди 2 години

От трън ГЕРБав, та на глог "учиндолски" !Е този народ няма късмет !

499

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ.Спете спокойно деца ,кошмарът мина!

498

Анонимен

преди 2 години

Слави мрази Бойко , защото в края на кметския си мандат не му позволи строеж до японския хотел , поддръжниците на Слави мразят Бойко , защото той е народен , работлив човек , а те са мързеливи висящи по чалготеките и чакат да им бъде подарено обещаното ферари с цвят червен . Работа и доста акъл трябва за да е добре човек , а не някакви лъжливи псевдопатриоти .

497

..и какво от това..?

преди 2 години

Като спечели ИТН , само хаоса ще бъде тотален и ЩЕ НАСТЪПИ ПЕРФЕКТНОТО ВРЕМЕ , ДА СИ УГОЛЕМЯ ПЕЧАЛБИТЕ И УВЕЛИЧА ПАРИТЕ..../"Купувай --когато по улиците се лее кръв и цари хаос"--/Рокфелер/......ЧУДЕСНО ВРЕМЕ ЗА "ПРОМЯНА"..ха,ха,хааааа...

496

Ангел

преди 2 години

Аз ще гласувам за Божков не защота искам да ме управлява а защото мразя Бойко Борисом и желая неговата смърт , политическа и биологична.Само Божков може да изпълни това мое желание.Твърдо ще гласувам за Българско Лято !!!

495

Анонимен

преди 2 години

АКО АГЕНЦИИТЕ ПОЗНАВАХА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ, НЯМАШЕ ДА ИМА ИЗБОРИ. ЩЕ ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ.

494

анонимен

преди 2 години

Чета и не вярвам на очите си!Колко много хора от чужбина искат да ни "накажат",гласувайки за ИТН.Аз какво точно съм ви виновна,че ме мразите? !Аз например,бих искала да знам,дали точно Слави Трифонов ,ще поема отговорност, за действията в партията.Съмнявам се.Притеснявам се,че пазейки мъжкарския имидж на шефа си,хората от тази партия объркват цялата държава.И хора,които цял живот търсят вината не в себе си,а в някой друг,гласуват мразейки.

493

Математико

преди 2 години

Така ще е докато и други се усетят, че всъщност чалгопитеците вече са над 70% от популацията на страната. Очаквам на следващите избори Митко Пайнера и Азизел да избухнат с техни проекти, за да смажат статуквото на И Така Нататък

492

Майора

преди 2 години

От агенция на олигарх друго не може да се очаква! И както при комунизма, такаи и сега се опитват да манипулират, но хората разбраха що за стока сте!