571

seira

преди 2 години

ГЛАСУВАШ ЗА ИТН = ЗАПАЗВАШ СТАТУКВОТО (МОДЕЛА), НО БЕЗ ГЕРБ!НАРОДЕ!!!!!

570

Пенсионер

преди 2 години

В повечето сайтове коментиращите критикуват Слави и като прочета такова "проучване" се убеждавам, че към сравнението *** трябва да добавим - на хранилка.

569

Анонимен

преди 2 години

до 648 и как ще натъманят машините след като има и хартиен носител където всеки вижда за кого е гласувал. А и бройката от машините и квитанциите трябва да излязат. Като пишете опорки ставате за смях.

568

Анонимен

преди 2 години

Тази партия итн е най гнусната създавана някога и аз не познавам някой, който да ги харесва, а те още малко и ще спечелят изборите...... Тука има нещо гнило, машините ли ще натъманят....

567

Калеко Алеко

преди 2 години

Баце за това ли се е скрил в миша дупка , егото му било наранено , не бил вече първи , даже и втори и трети не е

566

Кафяв гербер

преди 2 години

Съвсем логично , народа е отвратен от слеския крадец от Банкя и никога повече няма да му даде власт

565

Филм

преди 2 години

Този филм , с победата на ИТН сме го гледа'ли ! Голема фантастика,ти казвам! Ченгеджийски информации на заблудения Фигурант няма да спасят нито Чалгаря , нито вожда му - Фигуранта от забвение ! Ноооо , забвението не означава освобождаване от отговорност (съдебна,другаре)!

564

истина

преди 2 години

Каквито и платени небивалици да пишат и публикуват не вярвам, че Слави ще е първи, още повече хората видяха колко неподготвен беше. Страшното в момента е, че една червена партия която ще е четвърта най вероятно се промъква във властта чрез президента. Коли и беси във държавната администрация на ред, назначавайки червени главорези - Слави и Христо мълчат като риби. Ще се усетят какво се случва но ще бъде късно.

563

разбирам те

преди 2 години

До Мислете/ най- добре гласувай за Н.Пр. Посланика/чката на една далечна "приятелска" държава.

562

Анонимен

преди 2 години

НЕ!

561

Анонимен

преди 2 години

Поръчкова статия, ..... не ми се вярва!. Щото Слави мълчи като риба затова ли му се вдигна рейтинга, или защото изобщо не иска да е в Парламента, та нали се отказа да е депутата (дали не се уплаши от славата си на политик , разбира се , а не на шоумен)? Или пък защото не искаше да опита да състави кабинет преди това , или пък кой го знае, защото е велик , ...... :) ха ха а смехория

560

blok

преди 2 години

Чалгаря беше плануван отдавна като новия Месия. Видя се колко сериозно гледаше на политиката! Целта му е да разбие статуквото и така да бъде ухажван от тези които ламтят за власт. Явно неочакващ резултатите от изборите и се скри като плъх. На него му е пределно ясно,че състоянието му няма да му позволи да бъде сериозен играч в политиката, но поне може да си докара добър девидент...Естествено резултатите ще са пак зануляване за Държавата. За това ще гласувам за ГЕРБ или Патриотите.

559

Гигов

преди 2 години

Така ще е до изборите,всеки ден ще се повтаря едно и също,комунизъма оцели формулата,чрез кратунчо могат да вземат властта . А народ дето си хвърля парите през балкона,мноооого малко агитация му трябва.

558

Гражданин

преди 2 години

Измишльотина на болен мозък !!!

557

СБОГОМ ДЕМОКРАЦИЯ !

преди 2 години

Явно така Божков е наредил да се програмират машините за вота .

556

Истукан

преди 2 години

Слави Трифонов е голям мошеник. Внимавайте! Да дойде на власт и веднага ще си извади рогата. Ще ви измами чрез неговите хора. Той иска да е в сянка и да дърпа конците отвън, но чрез неговите хора ще ядете попарата му.

555

Мислете

преди 2 години

Да при Борисов се краде, българсикя народ е крадлив, но при Борисов и много хубави неща се направиха.А останалите, ДБ /Атанас Атанасов и Христо Иванов - маджото/, Мая Костинбродска, Чалгаря, БСП са озверели да крадат. Очаквате ли да направят нещо друго ще бъде свирепо крадене и нищоправене друго.Така, че следвайки поговорката "Ела зло, че без теб по зло" роне аз ще гласувам за Борисов.Вие избирайте между споменатите.

554

гроб

преди 2 години

хааххахаахахха харесва ми как тези дето плашат с комунистите са много тук докато нашият бог Тиквуний плаща на Путин милиарди за потоци и за беленета Д

553

Анонимен

преди 2 години

България е най бедната държава в Европа и така ще е и за напред, защото мине не мине време и народа прави абсолютно грешен избор и тръгваме от нулата, сега пак ни чака катастрофа, само гледайте.

552

Анонимен

преди 2 години

ШЕГА НЯМА - ЧАКА НИ ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!!!!!