35

Пешо

преди 2 години

То и сега не носим маски на работа, някои колеги си я слагат на брадата да отчитат дейност, но реално всички сме без маски, то е невъзможно цял ден да изкараш на задушаващ въздух с маска, да се надяваме, че повечето хора са го преболедували и вече вируса не се разпространява!

34

Не!

преди 2 години

До АнонименМного сте се изнежили, маските ви пречат!Не куче, просто се харевам!

33

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам доктор хонор министър- каква е функцията на маската ? Нали пазеше околните? От какво ги пазеше ? От ковидя. При положение, че ваксинирани и неваксинирани еднакво могат да бъдат заразни, къде е логиката на едните да се налага маска, а на другите не ? А Кацар, де ти е логиката. Май в портфейла е логиката. Подмолно извиване на ръце. Но няма да стане. Припомните си историята на предателите и фашистите - да знаете какво ви очаква.

32

до 34 от славянин

преди 2 години

В това е разликата между човека и добитъка - на човека му пречи да го третират като д.битък, а на д.битъка това не му пречи!

31

SHEFA

преди 2 години

ЕПА НЕМА ДА РАБ0ТИМЕ-ДА ВИДИМЕ КАК ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ И ЗАЕМИТЕ 0Т ЕС-ПАРИ НЕМА.-Т0ВА Е ИЗНУДВАНЕ И НАРУШАВАНЕ НА Ч0ВЕШКИТЕ ПРАВА.- МАЙ НЕ М0ГАТ ДА СИ ПР0БУТАТ ВАКСИНКИТЕ.-К0ЛК0 Ч0ВЕКА НА 200 000 ТРЯБВА ДА ИМА ЗАРАЗЕНИ ЗА ДА СЕ 0БЯВИ ПАНДЕМИЯ?

30

Анонимен

преди 2 години

Много сте се изнежили, маските ви пречат!

29

до 26 от славянин

преди 2 години

''Аз работя в болница и съм по цял ден с маска. И не се оплаквам.''И магарето което всеки ден тегли каруцата също не се оплаква!

28

славянин

преди 2 години

Абе, министърче, в нашата фирма от 80 души никой не носи маска откакто измислихте тази ''пандемия'' и никой от нас няма никакъв здравен проблем от това! За какви отпадания бълнуваш след като никой нормален човек никога не е спазваш вашите ид.отщини!?

27

Анонимен

преди 2 години

Аз очаквах да паднат на всякъде маските

26

Анонимен

преди 2 години

Хора, лично аз мисля утре да подам жалба в Комисията за защита от дискриминация, защото е дискриминация по личен признак правото да дишаш нормално, само ако си се подчинил на световните пландемици. Защото и ваксаджиите и нормалните - всеки може да бъде зарАзен. Ако не съм ваксинирана, не съм по-опасна за околните. За себе си мога и сама да реша.

25

Анонимен

преди 2 години

Понеже ваксинираните са безопасни за околните?! Глупости. Ба.и и колко сте жалки. Ние, повечето нормални хора, маски не носим, никога не сме носили и няма да носим. Пък вие си играйте на фашизъм и геноцид с останалите.

24

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно всички съставени актове за неносене на маска отпадат без абсолютно никакъв проблем, понеже това е грубо нарушение на два ДЕЙСТВАЩИ закона. Хвърчаща заповед не може и няма как да отмени дейставащи закони.

23

Анонимен

преди 2 години

Аз работя в болница и съм по цял ден с маска. И не се оплаквам.

22

Анонимен

преди 2 години

Азиатците от години ходят с маски. По хигиенично е, пък и предпазва от прахови частици и аерозоли. Като ни пази и от вирусите, защо не? Покрай пандемията почти няма шарки, вирусни диарии и повръщания.

21

Анонимен

преди 2 години

Ама тия фантазьори наистина ли си мислят, че в малките, пък и в не толкова малките колективи, до сега всички са ходили маскирани и са чакали някой министър да им каже кога да спрат да носят маски??? Това с носенето на маски само в медийната реалност го има. В истинската не е така.

20

Анонимен

преди 2 години

Да бе мачовете в ЕС ,къв вирус ?гадове сваляйте маските ,стига с тия терор

19

все едно

преди 2 години

Все едно казаха - само за марсианци. Нормалните хора никога няма да си получат свободата. Това е безкрайна лудост.

18

Анонимен

преди 2 години

60000 на стадиона без маски!!!Браво!

17

Анонимен

преди 2 години

До Нане Ти що се чудиш за Унгария? Нали знаеш че на техния Президент хич не му минават световните простотии?

16

Анонимен

преди 2 години

И поп трябва да има със тях!