9

емигрант от 22 г

преди 2 години

Гледайте филма ,,АДУ". Ще разберете истината и безпътицата на бежанците от Африка към ЕС.

8

Анонимен

преди 2 години

Даже черните не искат да живеят в създадения от тях рай, все към лошата Европа на лошият бял Човек бягат. Да ме повярваш...

7

Анонимен

преди 2 години

(мигранти). а...

6

123

преди 2 години

Аман от маймуни... Не можем да им смогнем на първобитността, но иначе искат да живеят като европейци. На гърба на белите. 50 деца, неграмотност и първобитщина и някой трябва да ги издържа. ***.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако се направи референдум в Африка искат ли да бъдат пак колонии на европейските държави,затази опция ще бъдат всички африканци.Ако случайно има някой против другите ще го пребият.

4

Анонимен

преди 2 години

До 3Щото иначе преди колонизацията народите на Африка бяха дръпнали страшно много напред!Ама те, дойдоха англичани,испанци,португалци ,белгийци,германци,холандци,италианци,все нискоцивилизовани нации и върнаха развитието на Африка с 500години назад.

3

овцата Доли

преди 2 години

мои приятелки, пашуващи в Сеута споделиха, че откакто 10те хиляди африканеца прескочиха/доплуваха до тях, всички са подложени на невиждана преди сексуална експлоатация на овца от човека... доколкото могат да се нарекат така пришълците.

2

Анонимен

преди 2 години

Никое зло не остава ненаказано!! Европейски държави 500 години годсподстваха над народи в Африка, Азия и Америка.. Смукаха ресурсите им до кръв, колеха и бесеха. То не бяха колонии, империи.. Но един ден всичко се връща.

1

Анонимен

преди 2 години

"10 000 души се втурнаха в Сеута, докато мароканските граничари гледаха в другата посока" Това е директно от сюжет на Монти Пайтън