107

179

преди 2 години

Ветеран от Ирак сам казва ,че американските гета във ВСЕКИ АМЕРИКАНСКИ ГРАД са по-опастни от Ирак. Добавя ,че се е чувствал по защитет във уж най-терористичната държава на планетата. 21 век е просто напишете един голям град в Сащ + гето и вижте за какво иде реч. И тоя булмач където е там искаха да го пренесат и на други места по света със военната политика която водиха преди. Всички сме гледали филмите им от 90те. Магията на киното не показва реалността за съжаление.

106

...

преди 2 години

Отивай обратно в с. Корея да гладуваш тогава. Разликата която тя очевидно не може да разбере е, че американците ги учат да мислят критично, дори и към америка, ако се наложи. Явно не всички дръпнати са мозъци, ама нормално тая до като стигне до лошата америка сигурно е живяла в постоянен дефицит на хранителни вещества.

105

ъъъ

преди 2 години

Между другото, Йонми е единственият човек до момента, който съм видял да осмисли факта, че комунизмът не проповядва атеизъм, а сам по себе си е религия, като всички качества на божествата са приписани на партийните лидери. Всеки повтаря като папагал как комунизмът най-накрая преборил суеверията на религиите и само едно момиче, избягало от "рая" на дебелия Ким се сеща да каже, че самият комунизъм е религия, ръководена от самопровъзгласили се за божества лидери.

104

Анонимен

преди 2 години

Бягаш от Корея, която плюе американците. Отиваш в САЩ и разбираш, че севернокорейсият лидер е говорел истината. Получаваш умствен шок. Мислел си, че САЩ са рай.............................Това се случи във всички източноевропейски страни. Германците блъскаха по стената в делириум през 1989 година. Бързаха да минат в рая.

103

Анонимен

преди 2 години

Политиците в САЩ плюят Корея, Китай, Русия. Образованието ги учи на мислят критично. Като иска да слуша за славата на САЩ, да си пусне телевизора.

102

Агенция билети

преди 2 години

Моме, като не ти харесва в Щатите , еднопосочен билет и се връщай при дебелушко, но не смееш, нали! Преди няколко години, един от Южна Корея , не можа да издържи на напрежението и изпозастреля без причина много студенти в един университет във Вирджиния. Откачалка. Хората са казали , че Америка не е за всеки.

101

Анонимен

преди 2 години

Ми да ходи обратно в северна корея, ба?

100

Анонимен

преди 2 години

Германците са луди. Те се обвиняват, че са избили евреите. Луда нация. Защо се критикуват. Трябва да не си промиват мозъка с престъпленията на германската раса. Защо учат за концлагерите? Това не е патриотично.

99

Анонимен

преди 2 години

В Германия щеше да се оплаква, че критикуват Хитлер.

98

US Immigrant

преди 2 години

До Имигранте, ----- Не ти плямпам, като нея, а като човек с 30 годишен експириънс на територията на тази държава, отгледал две деца и половин дозина внуци и внучки. Тук има българи, които ще ти кажат колко хубаво е в Матушката, но когато ги попиташ на кому оная работа държат тук, а не заминават за Масква, започват да нервничат. Това девойче е нещо подобно. Правителството на САЩ e най-добре да я върна на Ким Чен Ун с наложен платеж и безплатен one way ticket.

97

Анонимен

преди 2 години

Няма как американци да избиват индианци, а ако е имало подобно избиване, то е било при самозащита на европейците. В България са рязали кратуни при покръстването, за да се цивилизоваме, но настоящето състояние на БГ населението ярко демонстрира, че византийците са пропуснали нещо.

96

Имигранте,

преди 2 години

обидното и високомерно отношение към Йонми - че била "превъртяла по рождение" САМО ДОКАЗВА ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН НЕЙНАТА ТЕЗА!

95

ЮЕс Имигрант

преди 2 години

До До imigrant -------------Къде си живял в САЩ, кога, за колко време и кой ЮЕс университет си завършил, че си толкова идейно компетентен. Може и да не ми отговаряш, ако разбираш какво те питам.

94

О хо хо

преди 2 години

Е колко да са били свирепи индианците, щом белите колонизатори са ги изтребили почти до крак с различни способи!!! Индианците днес са ограничен брой. Така че - кой е бил по- агресивен, а?

93

US Immigrant

преди 2 години

До rusnak --- Бих ви препоръчал Брайтън Бийч, NY или съседният "Манхатън Бийч", Кони Айлънд. Английски НЯМА да ви трябва, а руският там е задължителен. Това е най-спокойното място в Ню Йорк, където пистолет не е гръмвал от 50 години. Само не ми давайте примери от българската преса, че за подобни статии в нашите официози, руснаците ми се смяха няколко пъти.

92

До imigrant

преди 2 години

С истеричните си постове само потвърждавате заключенията на Йонми. И потвърждавате, че човечеството е в регрес въпреки или точно заради " образованието" си. Ако разбирате какво ви казвам! Но се съмнявам.

91

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 119 --- Личи си, че сте виждали САЩ само на картинки или филмови екранизации. Елата тук, поживейте, създайте си приятелски кръг и познати, избягвайте другите българи - по понятни причини - и тогава ще се възмутите от себе си. Извод: Не се вързвайте на самосиндикални мнения на превъртели по рождение индивиди. ;)

90

Анонимен

преди 2 години

До Бял американецНяма значение и САЩ трябва първо да си плати.

89

Анонимен

преди 2 години

Тя не е против това, което Е Америка, а против това, в което сега я превръщат

88

Анонимен

преди 2 години

Браво, само чисто човек може да нарече нещата с истинските им имена. Дебелаците не гладуват, американците не са свободни, университетите дават път на прости хорица заради социалния им статут или заради умението да се нагаждат, цивилизацията е застрашена