187

Питър

преди 2 години

Ми, да беше отишла да учи в Тръмп Юнивърсити тая корейка, ако не й се връща в С. Корея или Китай...Оф, то пък Тръмп Юнивърсити се оказа измама, даже и го осъдиха тоя..... Максимум да й беше взел парите, които няма

186

НЕ ОБРКВАЙТЕ И НАС!

преди 2 години

До Алах -228! Да, девойката е хубава, но е тотално объркана! Никой, никого не ограничава в известната на всички нас страна на големите възможности! Има пълна свобода на твореца можещ и знаещ - това е факт! Избягалата Йонми може да се върне обратно в Сев.Корея, след като не и харесват САЩ! Там в Сев.Корея ще намери желаната свобода от коята е избягала, там ще и разрешат свободно да говори и мисли, ще може да се развива по свой желан начин! Четейки статията разбирам - Момичето е тотално объркано!

185

...ВЪРНИ СЕ ЙОНМИ!

преди 2 години

*** ХРИСТОВА, пиша Ви за втори път, - не се опитвай с неразбераемия объркан текст на статията си, и обърканите разсъждения на избягалата Йонми, да манипулираш българското обществено мнение срещу социалния живот и политика на САЩ! Капитализма има безспорно много недостатъци, но е ПРОГРЕСИВЕН строй, даващ свобода на словото, свобода на творческата изява без цензура, свобода на личността - докато измисления комунизъм е консервативен, не е градивен за обществата и слага окови на прогреса ...

184

Учуден

преди 2 години

Да повторя: Абе хахавели, не схванахте ли толкова от статията, че тя не е избягала от корея за да плюе САЩ. А че обича САЩ и се ужасява от това което става там напоследък. Да повторя ли? Напоследък. Кога преди над американските посолства са се развявали знамена на марксическа организация? Нейното място е в САЩ, а на комунистите - в Севена Корея. Какво не разбрахте?

183

Словянин

преди 2 години

Някакъв познавал само 2 души, които са се върнали от ФАЩ в Българско. Аз познавам 4. Всички те са категорични: Имахме пари, ама не щем да полудеем, а единият със семейство: Децата ми май почнаха да полудяват, затова се връщам.

182

Анонимен

преди 2 години

Казаното от корейката, че САЩ и запада като цяло полудяват и деградират днес получи ново потвърждение . Английската държавна асоциация "Английско наследство" според в-к Гардиън, днес обяви, че в произведенията на Ричард Киплинг и Енид Блайтон има расизъм, ксенофобия и в тях няма литературни достойнства а Киплинг възхвалявал колониализма. Очаквам в скоро време да започне горене на "вредните" книги, както по времето на Хитлер и "4512 градуса по Фаранхайт", а четящите ги да бъдат наказвани.

181

Анонимен

преди 2 години

За да приключим с измамницата, която говори пред ТВ камерите едно, а отразява различни факти в книгата си, напишете в прозорчето на youtube "yeonmi park liar" (Лъжкинята Йонми Парк) чието битие и бягство от Северна Корея са под ударите на сериозната критика по отношение на достоверност.

180

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 221 ----- Понякога срещам много странни коментари. Не мога да разбера ЗАЩО и откъде извира злобата и ненавистта към лица от собствената нация и народ.Мимоходом ще спомена, че стартирах кариерата си във FPC, USIA със зашеметяващата навремето сума 980 долара на седмица, а мой току-що пристигнал познат започна работа в Чейс Банк с ... 25 долара на час. Никога не съм работил на 2-3 места, а и мисля, че това е невъзможно. Проблемът на българите е лошото владеене на английски.

179

US Immigrant

преди 2 години

Анонимен 214--- ("""но и не мога и не искам да разбера американския начин на живот-да работиш на 2-3 места като вол""")--- Защо?! Познатите ми са художник - отдавна работи в Уолт Дисни, другият - музикант, третият - собственик на български ресторант, четвъртият - банкер в борда на директорите , петият - продава коли, шестият - риъл истейт, седмият е АйТи специалист в AT&T,... Всички от изброените по-горе са милионери в щатски долари и НИКОГА не са работили на повече от едно работно място.

178

Анонимен

преди 2 години

До US Immigrant Тук повечето пишещи са безработни некадърници, които са я на помощи, я на далаверка, я на подаяния от близки. Те не разбират нормалния живот, затова плюят среу всичко: защото нищо не ги интересува, нито имат някаква роля в живота. Буквално тук им е единственото място да се "покажат". Само като прочетеш думи от сорта на "кравари", "***", "герберасти", "ФАЩ" и т.н. автоматично знаеш, че става дума за точно такива хора.

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 Не можеш да разбереш, защото не си наясно как живеят. Тия, които работят на 2-3 места са най-ниската класа. Средния американец работи на едно място и му се плаща ЗВЕРСКИ, но за да имаш такава работа трябва да имаш акъл и да си кадърен. А това, че хората работят - само на *** алтернативата може да му се вижда по-добра - той предпочита да е беден и да не работи. Но пак си иска достиженията на цивилизацията де, осигурени от тия, които работят.

176

US Immigrant

преди 2 години

Анонимен 208 ("""плюят комунизма- как нема да плюеш като ближеш краварски ***""") --- Не е баш така. Бях член в изборната комисия, поради покана и препоръка на лице от народното посолство. Поканата беше от куртоазия, но я приех. След отварянето на бюлетините 18 бяха гласувалите за БКП-БСП. Така че по-спокойно с плюенето на комунизЪма в САЩ. Да не говоря, че и синът на Милко Балев - Калин Балев и роднина на Стефан Софиянски се мотаеха из Ню Йорк в подкрепа на още закалени до дупка ***.

175

С триене на мнения

преди 2 години

от читателите няма да станете по-грамотни. Написах, че статията е моного интересна, но изисква невероятни усилия да схванеш смисъла, защото е списвана от некадърница - каквито във вашия сайт ги има в изобилие. Ако вие, драги журналисти, си купите некачествена стока, няма ли да протестирате? Защо ние да нямаме право да ви кажем, че сте некадърни и това, което ни пробутвате, не става за нищо? Ние, читателите, всеядни свинки ли сме, че да ни пробутвате всеки ден помия с претенциите за журналистика?

174

Бай Хой от Ханой

преди 2 години

Драга ми Парк, много си заблудена. Проблема е че на никой не му се работи къртовски труд по 12 часа на ден за парче хляб. Всеки иска да е в офис от 8 до 5 и събота и неделя да щрака с пръсти, а всичко което му е необходимо да си напазурава евтино от близкия хипер маркет. Ето затова американците се подчиняват и се поддават на т.нар. зомбиране. А зомбирането в СК е от по-друг характер и доколко съм чувал не мжое да си напълниш кошницата с супера с каквото ти душа иска на символична цена.

173

Totenkopf

преди 2 години

Напомня ми за друг бежанец от Корея как питал в щатите защо ядат храна за зайци (марули, салати), че и пари давали? Там с това хранел зайците във фермата.

172

Динг Донг Дан

преди 2 години

Всички западняци са коне с капаци !!!

171

Анонимен

преди 2 години

Много съм против т. н. социализъм още от малък, а сега съм в доста напреднала възраст , но и не мога и не искам да разбера американския начин на живот-да работиш на 2-3 места като вол , за да настигнеш по стандарт съседа , работа- сън ,работа-сън , затваряне в собствената черупка , плюскане на бързи вредни храни и в резултат ходещи китове , постоянен страх от среща с въоръжен изкрейзил тип . Даааа, печелиш пари и за какво са ти - там в другото измерение няма бедни и богати . В Б.Г. е по-добре .

170

math

преди 2 години

Американските учебници за точни науки са най-добрите. Не са чак толкова глупави американците.

169

Анонимен

преди 2 години

Не виждам какъв и е проблема да се върне при Ким. Той ще я посрещне както подобава... То, като не ти харесва някъде, си взимаш багажа и отиваш там където ти харесва. Аз това не го разбирам, какво чака и не се връща. Никой не я задържа насила в Щатите.

168

Горан

преди 2 години

Крайно време беше наистина някой да излезе и да каже, че Щатите генерират зомбирани тълпи! Те под маската на демокрацията си прокарват един добре моделиран в продължение на много години модел, който в някои отношения дори е по-мракобесен от целият наличен комунизъм по света.