20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде да направим един референдум в цяла Европа. Да гласуват обаче само тези,които са изконно нселение на дадената държава,без пришълци с подарен им от еврейските господари евро паспорт. Резултатът ще бъде размазващ за семитските bokluci , които ни окупират. Нека евреите се разкарат от Европа,а заедно с тях и ордите безчетни от ваrвари семити. Защо не отидат в Изсраел и Саудитска Арабия? Аз съм беден и нямам бачкане,идва някой от Африка и му дават бачкане и жилище. Това е расизъм срещу расата ни

19

Ко каза ко?

преди 2 години

Около 11 000 плаващи от Либия - или един на всеки, тръгнал - са върнати обратно от либийската брегова охрана

18

Некъф

преди 2 години

Колко сълзлива статия до момента в които африканците не пипнат оръжие и не почнат да ни колят и взривяват!

17

дърпане на тапата и

преди 2 години

изхода е дърпане на тапата и корабут потъва- виден опит - има мигранти има проблем - няма мигранти - няма п роблеми А онези от хелземски комитет да си ги вземат по чаршафите

16

Анонимен

преди 2 години

Ходих там на сафари ,много е гот като ги убиваш африканците как те гледат с изцъклен поглед ! Гот е да ги сечеш с мачете или да ги убиваш с тежки удари с метален бокс ! Правете като мен ,подарете си сафари в Италия !

15

Анонимен

преди 2 години

От моят личен контакт с чернокожи (от САЩ и Германия) на работните ми места, статистиката ми е следната от 30-40 човека 2-*** бяха пичове, добри хора. Останалите - при митиви, агресивни, наг леци. Прав е колегата по - долу, ако станат мнозинство, ще ни избият както правят с белите фермери в ЮАР. Един цитат от Том Метцгер по памет "Ако ги съдя за техните деяния, те ще започнат да ме молят да ги съдя заради цвета на кожата им"

14

Анонимен

преди 2 години

......"Няма пари в Тунис - искаме да отидем в Милано", казва 15-годишният Али пред The Suпday Times.".....Нямат пари ли? А как тогава са ги намерили, за да платят на трафикантите? Това, ако не е организирана акция - здраве му кажи!

13

Анонимен

преди 2 години

Някъде по средата на статията вече почна да ми се драйфа и не успях да довърша този пасквил. Тези европейци нямат мозък - вижте карибите - някога докараните като роби сега са опустошили всичко и от рая са направили ад. Пак като в Африка. Тази раса не е способна на нищо! Единственото в което е добра е размножаване! Не ми е мъчно за хора които в 21 век още са в родово общинния строй. Нямам симпатия към тях защото и те нямат към нас, биха ни застреляли като в ЮАР като станат мнозинство...

12

Хммм

преди 2 години

"Една цивилизация никога не е била унищожена отвън, ако преди това не е била унищожена отвътре"

11

Анонимен

преди 2 години

Нямал пари и искал да отиде в Милано. Е и аз нямам пари, може ли да пратят един кораб да ме превози до Френската Ривиера, заедно със семейството и приятелите ми.Там очаквам жилище от общината и по хиляда евро помощи месечно на калпак.А, да и да не ме безпокоят за работа, защото обичам да си почивам и да гледам как местните работят.

10

Хюго Бос до 4

преди 2 години

Ама ти помагай, бе, помагай, ама не ми натрапвай и аз да помагам. Преди време една другарка обикаляше форума и ни наричаше расисти и се хвалеше кака помагала на някакви цгани. Расисти сме били, втора ръка хора, неевропейци, докато цганите не я обраха и другарката обърна плочата.

9

Хюго Бос

преди 2 години

Уау просълзих се от поредната грантаджийска манипулация...

8

Анонимен

преди 2 години

Злото да не се допуска по светите земи.

7

ХХХ

преди 2 години

Първото впечатление на африканските мъже ......голи бели жени се мажат с нещо си там ! Ако не са се надървили тия изтощени мъже пък на ....е видяха какво ги чака поне ...бяла плът на кълпак !

6

Чуя ли аз Лампедуза

преди 2 години

сещам се за бара "Куцата медуза" ...

5

Анонимен

преди 2 години

Да ги пращат към мъгливия Албион те са от бритаската общност и поданици на кралицат там да си ги отглеждат така или иначе ще им трябвата ягодоберачи.

4

Анонимен

преди 2 години

Всички сме хора, трябва да си помагаме. Да пази Господ защото никой не знае какво може да му поднесе съдбата.

3

123

преди 2 години

Баси маймуните. Вземам си катер и утре в Италия. Няма паспорт за ваксинация, писари, мисиари.

2

Анонимен

преди 2 години

На тия нищо не им искат, аз, ако тръгна към жабария ще ми искат PCR, QR код, две маски и други такива

1

Анонимен

преди 2 години

Ей така се носят зарази те от ебола