36

Не!

преди 2 години

Нищо няма да се върне, това е и целта...

35

Анонимен

преди 2 години

''Честните хора с търговия не се занимават ''

34

емигрант

преди 2 години

Случвало ли ви се е да се запитате, защо някои като отидат в чужбина вместо да се освободят от комплексите си ги задълбочават.

33

Интернет лиии???

преди 2 години

Няма ги онези търговци вече истинските,дето продават по стария изпитан метод-надпродаване.Евентуално може да се видят в Истанбул на арабския пазар.Два магазина за сирене един до друг,излиза единия и се провиква,че сваля цената,хвали стоката и раята се събира,купува на опашка с килограми.Веднага другият остава без клиенти и не след дълго излиза пред магазина и се провиква,че сваля още цената по-ниско от колегата си.Множеството се прехвърля при него и започва още по-настървено пазаруване....

32

Анонимен

преди 2 години

Тука и за 50 години нищо няма да се промени. С такъв матриял....

31

Анонимен

преди 2 години

аре аре за година две нищо няма да се промени колкото и да ви се иска, ах пустата нова нормалност дато ви се иска да я налагате

30

Търговията в застой?

преди 2 години

Айде вижте по Изборите купуване на дребно и едро...НЕМА ЛАБАВО !

29

Българин в чужбина

преди 2 години

От години почти всичко пазарувам по Интернет, всичко по банков път, пари не нося , портмоте нямам. Имам карти. И не само аз, така е тук. Общественият транспорт функционира с ап. Като си идвам в Бг през лятото, доста обременяващо ми е да имам пари в брой, че и точни пари все искат, да обикалям супери и пазари за хранителни продукти, да се разправям с криви продавачки...

28

foto

преди 2 години

Тези моми на снимката, най-вече дясната - дали знаят, че търговията е в застой...?

27

Анонимен

преди 2 години

До КрайХем не могат да ти обезценят парите и хем кредитите са обезпечени и ги получават само тези които могат да ги върнат а не като държавно-банковата система дето дават на разни да си купуват имоти които не могат да изпатят и вдигат цената на имотите а ние после трябва да ,,спасяваме,, банките дали пари на най наглите .Както виждаш няма смисъл от банки. Ако ги няма няма и кризите и балоните да са толкова големи. И дебелото лили и брюксел няма да могат да обезценяват парите ни.

26

Анонимен

преди 2 години

ТА ВИКАТЕ КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМАЛО СРЕЩУ ГЕЙТС...

25

Анонимен

преди 2 години

До КрайДеде ми в края на живота си използваше банката като куче касичка. Родителите ми също я използваха като куче касичка докато държавно-банковата система не им обезцени парите седейки в банката ;) Аз съм закрил сметките си в български банки преди 15 години. Последната ми сметка е от чужбина щото ми превеждаха парите само по сметка а не щото аз съм искал така .Сега можеш да дадеш криптото си като залог за кредита и такак хем не могат да ти обезценят парите хем кредитите са обезпечени и

24

Пътуващ във времето

преди 2 години

Пандемия ли?!За каква пандемия се споменава тук?

23

Хах

преди 2 години

От 2,3 години изцяло пазарувам дрехи и обувки онлайн. Знам си размера и досега не е имало грешка, пък и има опция за връщане. Тва си е спестено време за бутане по моловете.

22

Анонимен

преди 2 години

търговиятА на дребно си е ок, стига мрънканици от мързеливи търговци. Готованци.

21

до 8

преди 2 години

Нито едно от написаното от теб не е вярно, ама карай. Какво да очакваме от бачкатор в склад с 2000лв. заплата?! Да знае що е то кредитна карта, chargeback и как парите ти там са 101% защитени ли?! Няма смисъл да ти се обяснява.

20

Край

преди 2 години

Само да не дойдат извънземните е ще го втасаме.

19

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 16-СЕГА ЩЕ ДЕП0РТИРАТ 0Т АНГЛЕА 10 000 Н0ВИ П0ТРЕБИТЕЛИ.-НЕ СЕ К0СИ.

18

Край

преди 2 години

до 14. Банка е това дето е оправалявало живота на деда ти, не баща ти, твоя. Живото на сина ти и на внучето.Банка е това дето ти избира депутатите, пише ти законите, купува ти къщата, избира ти жената и ... само къде не ти прави децата.

17

SHEFA

преди 2 години

ЗАЩ0 НАБИВАТЕ НА Х0РАТА ГЛУП0СТИ В ГЛАВИТЕ?-ВСИЧК0 СИ Е Н0РМАЛН0-П0НЕ АЗ НЕ СЪМ УСЕТИЛ ПР0МЯНА.-ТА ДА ВИ П0ПИТАМ ВИЕ К0Е Г0 ИМАТЕ ЗА Н0РМАЛН0?