52

Радослав

преди 2 години

България има нужда да последва примера на Румъния и всичко комунистическо начело с Курналина и Бокича да има същата съдба като Чеушеско! Закон за забрана на бивш БКП или дете на такъв да се кандидатира за държавна позиция или работа в държавна институция и забрана на всички партии разсейки на тумора БКП начело с БСП и ГЕРБ! От това има нужда България, а не от национални предатели в управлението!

51

Dinosaurus

преди 2 години

България НЯМА нужда от лява алтернатива, още повече от тази на червени олигарси! В 45 НС едва се добрахте до трето място, наравно с ДПС, България ви показа колко има нужда от вас. Затова саботирахте НС, не излъчихте правителство, обаче направихте преврат, от грижа за България!!! Че се направихте и на партия на протеста, на нови лица!

50

Нито мир, нито война

преди 2 години

Да, както никога досега, разграждащата се морално, демографски и икономически България, има крещяща нужда от социализъм. Уви, днес, под американски ботуш, това е невъзможно !

49

курвите надделяха!

преди 2 години

До Въпрос към ***?!

48

Анонимен

преди 2 години

Бахахаха БСП и Нинова, алтернатива на нещо, голям майтап, ама на наш гръб

47

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от изчегъртване на всичко червено до пето поколение

46

Анонимен

преди 2 години

дано Нинова успее да довърши БКП-то, с тоя замах ще е четвърта политическа сила с 10 %

45

Анонимен

преди 2 години

Народна мъдрост :Доволна жена , гладен евреин , честен политик и удобна лопата няма.

44

ГЕРБ

преди 2 години

Наглица никой няма нужда от комунисти

43

А Х

преди 2 години

Не съм казал какъв е Слави.Просто дадох пример колко ниско са паднали българските социалисти.Иначе Славчо е по-*** и от новият бай Тошо-Бойчето Борисов.Общо взето,хората уж са от язлипни партии,но са възпитавани в едно и също време и по един и същи начин.България няма нужда от никакви леви или десни алтернативи,а от нови и млади лица в политиката.

42

я па тая...

преди 2 години

А Техноимпекс даваш ли си го..????

41

Анонимен

преди 2 години

Освен програма, другарите имат и история. Луканов (купони за храна), Беров (ВИС и СИК), Виденов (пирамиди и фалирали банки, долара 3000лв), Орешарски (фалирама КТБ, кръглият шеф на ДАНС). И най-коравите глави разбраха, че сте ата е по-твърда. Биснеси за милиарди (фармация, енергетика...) - все отговорни другари ги въртят. Не се бутайте пак във властта, че с 30 години закъсн ние, ще нависнете по стълбовете. Поне децата ни да живеят нормално.

40

Иво

преди 2 години

Е България.има нужда от лява алтернатива ама точно вие не сте.Много лъжете и крадете.Не ставате

39

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от леваци крадци.

38

Анонимен

преди 2 години

Не се плашете толкова от партията на нинова. Това са шепа объркани хорица за които гласуват още по-объркан електорат.

37

До 32

преди 2 години

Нищо нямаше. В магазините с трън да завлачиш нямаше какво да закачиш. Гладната Виденова зима е описана дори е Уикипедия в страницата Жан Виденов. Ние го видяхме на живо и режима на тока, и заплатите от 5 щ.д.БСП фалираха 3 пъти България. Румен Гечев фалира 19 банки. Народа помни. За това необратимо е да се върнат. Само с преврат могат да вземат властта както сега със служ.кабинет. С избори никога повече.

36

А Х

преди 2 години

То си личи кой какво мисли.Слави Трифонов взе повече гласове от БКП-то.За БКП-то тая година няма да гласуват повече от 120000.Можем да сложим бас.Бавно,но славно хората започнаха да се усещат,че лъжците комунисти и русофили не им е тук мястото.

35

Майстор

преди 2 години

Хе,хе, всички знаем как определяме човек ,който не може да свърши нищо като хората - " Човек с две леви ръце". Така е и с БСП - там всичките ръце и крака са им леви ! Колкото и много леви партии да се съберат, все ще са с 2 леви ръце ! А от това произлиза само нова национална катастрофа !

34

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да стигнем румънците,защото не приложихме лустрацията и всичката пяна от миналото е в политиката.Защо беше този магарешки инат?!

33

народе-е-е

преди 2 години

Идва ли отново ужасът от годините ? Жална ни майка !