72

шопендар

преди 2 години

тази чете евангелието както и е угодно.КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЙ БОГАТАТА БАНДА,КОЯТО ВЛАДЕЕ ИКОНОМИКАТА,. ДА СЕ ПРЕДЛАГА ЗА ЛЯВА АЛТЕРНАТИВА.

71

Анонимен

преди 2 години

До " Диана"! Демек " СТРАНДЖАТА"! Да прав си Странджа! Нямаме нужда вече от БСП патерицата ВИ,играла си с хората,чрез ГОСПОЖА Нинова.Казвам ГОСПОЖА,щото няма как да я нарека"Другарка"!Един бивш Партиен член,на Мракобесническата партия СДС, след 1989 г, да я "обиждам" на"другарка"Не върви!-:)) НО НЯМАМЕ НУЖДА И ОТ ТВОЯТА ПАРТИЯ ГЕДРБ на НОЙКО РАЗБОЙКО! Помним го с теб като пожарникарче,па после,когато си пиеше шампанското с Мутрите като Божков,Маджо и да не изброявам! -:) ГЕРБ Приключи с властта!

70

Диана

преди 2 години

България НЯМА нужда от никакви БСПарски алтернативи! България има нужда от истински политици, не от чиновници с етикетчета! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

69

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от махане на всички партии, които са се пробвали за последните 30 години и както ясно се вижда са се провалили, включително и БСП, която 3 пъти фалира държавата и трябваше да почваме от 0.

68

Стар комсомолец

преди 2 години

А Жан Виденов не е ли лява алтернатива ?

67

dmx

преди 2 години

Готов съм на всякакъв бас - на тези избори ще видим гарантирано по-нисък резултат за крадлата на Костов. И този път, ако може - публично разревана и с оставка в ръка още вечерта на първата следизборна пресконференция

66

Дементици

преди 2 години

Нинова не ви е аргумент,за оправдание.Тя не е наша а ваша и вие много добре го разбирате.Стига сте се излагали.

65

баба мара

преди 2 години

с нинова начело нищо няма да постигнете вашата партия е на дъното

64

Анонимен

преди 2 години

Нинова си лае,кервана си върви....без тях.

63

Байдън Путинов

преди 2 години

Бъркате нещо.Не ни интересува международното положение,а какво има в джоба за купуване на манджа.Не виждам никой от нашите "политици" да се е загрижил за народното положение.

62

Анонимен

преди 2 години

На тайните комунисти от БСП съвсем им се стопи електората основно заради упоритото си русофилство и путинизъм.

61

Хайде изтривай пак

преди 2 години

Мемориал на Окупационната Червена Армия (М О Ч А)

60

Той

преди 2 години

Видяхме ви и вас, що за стока сте. Не благодарим. Бат Бойко пред вас изглежда, като майка Тереза. Умрете....

59

До

преди 2 години

Коментар 61 много си прав,,в добричко на пето място слагат един пиянду,той задно със съветници от бсп подкрепят герб.абе мафиоти.едните други и трети.

58

Анонимен

преди 2 години

Какви сталинисти и комунисти са тия,бе.Вие не нормални ли сте или да.Табелата не прави човека ,а делата му.Тези са по-алчни и от най-върлите капиталисти.Последно Нинова реши да не увеличава данъците на едрия капитал.

57

Българин

преди 2 години

Всички кумонисти под строй при Путин нямате място в България

56

Анонимен

преди 2 години

България няма нужда от сталинисти т.е. червени фашисти. Когато станете нормална социалдемократическа партия а не проводник на руския фашизъм както сега, заповядайте на избори, ще гласувам за вас.

55

Анонимен

преди 2 години

България има нужда най-после да изчезнете. Долни комунисти, които 70 години съсипвате държавата и мачкате народа. Събирайте си партакешите и заминавайте при фашиста Путин, където ви е мястото.

54

Анонимен

преди 2 години

Божеееее какво лицемерие. И вие заедно с банкянското слънце сте за бай Ставри, но нейсе. А оня *** Виденов като се е обградил с Красьо Янковци и куп още далавераджии, дали осъзнава на какъв се е нахендрил. Или после пак ще се оправдава, че нищо не знаел.

53

Анонимен

преди 2 години

А ние не ви искаме!!!!!!