10

Анонимен

преди 2 години

До епидемиологМаските не спират вируса но поне спират едрите пръски от кихане и кашляне. Това го вършат по-добре и плексигласовите защити за носене на главата без да затрудняват дишането,

9

епидемиолог

преди 2 години

Маските не помагат срещу корона вируса, но пък помагат за по-затрудненото вдишване на кислород. Ефекта от две маски дори по-осезаем. Плюс наситено вдишване на издишвания от вас въглегроден двуокис А това съкращава живота и води до по-слаба имунна система. Затова съветвам любителите на маски да се ваксинират. Не напразно на тежките случаи им вкарват кислород за да се пребори организма.

8

Анонимен

преди 2 години

Маските нямат смисъл (освен в градския транспорт).90 % се заразяват в домашни условия, училища и детски градини без маски.

7

Радо

преди 2 години

Няма такова нещо, маски на открито в Германия не са били задължителни, само в някои частни паркове и то само при над 100 на 100 000, това с уживените улици, се опитаха да го въведат миналата година Октомври и съда го премахна след 1 седмица, защото е незаконно и безсмислено. На закрито маските няма да ги махнат скоро. Те реално ги въведоха на 15.05.2020, когато нямаше никакви случаи почти, а преди това когато имаше вълна, маските бяха по желание.

6

Анонимен

преди 2 години

Забележете, там където броят на заразени спада и ваксинацията се увеличава.

5

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

С маска на оживена улица!Там вятър и въздушни течения сигурно няма и си дишат пръдните.

4

Анонимен

преди 2 години

Ваксини няма, тия експериментални чорби, където си ги инжектират през месец, не могат да се нарекат "ваксини".

3

Анонимен

преди 2 години

Миналото лято също болните бяха кът. Така е с всеки грип и подобните му. През есенно-зимния сезон бройките се увеличават, а мерките са за парлама и затормоз над населението. От ваксините, ако изобщо има ползи, то те са минимални. Като пригрипните - почти никакви.

2

асд

преди 2 години

ефекта на ваксините .

1

от Германия

преди 2 години

Нормално изведнъж да има спад. От 1-2 седмици насам времето е хубаво и народа започна да щъка на открито. Толкова лоша пролет не помня от кога не е имало - студ дъжд и вятър и всички се събираха по домовете.