61

Анонимен

преди 2 години

В Пик ни припомнят с какво беше известен Стойчо. С източването на Касата.

60

Анонимен

преди 2 години

Стойчо бушончето

59

Анонимен

преди 2 години

Стойчо да каже за амбулаторията си ,,Асклепий,, и как с нея той и семейството му източваха Здравната каса, като отчитаха дейност,извършвана с апаратура на болницата.Засрами се, Стойчо.Ама от дете на партиен секретар( на местната болница) извинение за финансови злоупотреби няма да дочакаме.

58

МНЕНИЕ

преди 2 години

Парите за Здравеопазване са повече от тези за Пенсии и Заплати на Държавната Администрация , взети заедно .Всяка година се увеличават , загиналите от лекарска помощ също .Там е като помийна яма - налива се и се развъждат всякакви гадинки , животинки и вируси .Време е да има Нова Структура на Здраеопазвнето , и всичко старо и изгнило да се дезинфекцира с хлор .Новия Модел може да се копира от този на Соца - от преди 32 години - работи .

57

ама

преди 2 години

До Как СийкаНе говори от името на обществото, моля. Аз, например харесвам предложенията на министъра. Ама, ако си от тия, дето им застрашават цоцането, сори.

56

Анонимен

преди 2 години

Всички медици ще гласуват против БСП

55

Как Сийка

преди 2 години

Този човек е живото наказание за здеравната ни система!Взел се е много на сериозно и с назначаването си е забравил,че е САМО ЗА ДВА МЕСЕЦА!И понеже е от комунистичес ко котило едва ли знае,че ВИНАГИ има ВИДОВ ДЕН-ам,тогава?!Тогава ВСИЧКИ РАДЕ ВИ КАЛИНКИ ще бъдат низвергнати от честните хора и обществото,които имахме големи очаквания от това псевдо-правителство,а тя,работата била СТАНИ ДА СЕДНА АЗ!Жалки сте и ще останете в ЗАБВЕНИЕ во веки-веков !!! И това ми било политици-не,вие сте гла дници!

54

До 45 кажете всичко

преди 2 години

Точно обратното казва на това, което си написал - при по-възрастните да има по-голямо заплащане. То да не си от ГЕРБ та манипулираш така елементарно?

53

Х

преди 2 години

Най- после проумяха, че значителна част от медицинските дейности трябва да се прехвърлят на извънболничната помощ. Не е оправдано, за едно елементарно изследване, болните да се вкарват в болница по кл. пътечки. Трябва да се действа в интерес на болните, а не обратното.

52

Анонимен

преди 2 години

Заради такъв като този БСП пак ще загуби

51

Или

преди 2 години

Както е казала една световно-известна личност, "Социалистите управляват много добре, докато свършат парите на другите" !

50

Анонимен

преди 2 години

Тоя след като премахна ваксините, сега ще премахне и парите. Нека си харчат на воля болниците. Парите ще падат от небето.

49

Анонимен

преди 2 години

КРАЙ взехме Власта повече няма да се върнем в ГОРАТА

48

Лукчо

преди 2 години

До Анонимен...та казваш, ако изпълнената вече болнична дейност не се плати, а остане да се трупа като дълг в държавните болници, ти няма да плащаш от данъците си този дълг, така ли?

47

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Ива Митева изгоряха изтърваха питомното

46

Анонимен

преди 2 години

няма нужда от машини вече -- може да се върнем към хартиените бюлетини-- БСП си върза гащите

45

Анонимен

преди 2 години

БСП СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ТОЗИ ГО ДОКАЗВА всичко е в наши ръце

44

Кацаров,..

преди 2 години

Отивай си на село да пълниш каците със зеле, там ти е мястото и истинското призвание !

43

Калеко Алеко

преди 2 години

Кацаровците уволниха доказаните и можещи хора като професор Кантарджиев и то от позицията на служебни министри, които при редовно парламентарно избрано правителство никога нямаше да помиришат министерските си кресла ... явно безвремието на служебното правителство на фигуранта е момента когато лишени от съдържание кухи фигури като Кацаров могат да се доберат до важни постове ... !!!

42

Анонимен

преди 2 години

БСП не са избрани а вече подготвят Закони ТОВА е сигурен признак Че изборите вече са Манипулирани