18

Пипи

преди 2 години

Аз се ваксинирах. Ваксинирах и цялата рода - от 28 годишни да 86 годишни.Нямаме все още антенки нито позеленяхме.Била съм здравен работник. Учила съм какво е ваксина.Да не говоря, че за мен основен критерий са евреите ( Израел). Там от 9 милиона се ваксинираха 6 милиона и о ужас!? починалите им са около 6 хиляди. У нас са вече почти 18 хиляди починалите, а ние дали имаме 6 милиона.Това за " великите" българи обаче не е проблем.Те са по умни от всички.За тях всичко е конспирация. Ужасно е!

17

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквахте? Да не си мислехте, че България е остров? Туризмът е бранш, който се влияе от външни фактори. Дори и да се направи нещо в БГ по въпроса, в Гърция и Търция дали ще бъдат солидарни?

16

Чичко Адолф

преди 2 години

И чичко Хитлер е слагал стикери на еврейските къщи и магазини и видяхме как свърши. Всичките тия доктрини за дискриминация на една група хора от друга произлизат от Кабала. Ционизъм, националсоциализъм и фашизъм.

15

Селски Бизнесджия

преди 2 години

Га са гладни, ши са имунизират не мииииии ...

14

Анонимен

преди 2 години

Тези все още ли не го разбраха. Туризма такъв, като го познавахме до сега с хиляди посетители нагъчкани в бетонни кафези е минало. Повечето ще фалират.Бъдещето е на малките къщи и хотелчета на ро усамотени места.

13

Киро от Свобода

преди 2 години

Наистина, нека си направим лимонада с лимонката задължаване за вакса! Нека никой нормален човек не влиза в заведенията, които налагат форсиран, ваксинационен геноцид над персонала си! Аз лично нито стотинка не бих похарчил в такива обекти! Интересно, ако утре ден теорията, че точно ваксинираните, чрез шедване на спайк-протеин разпространяват Ковида се окаже вярна, каква съдебна, криминална и финансова отговорност ще носят собствениците на тези обекти??!

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не е "ИМУНИЗИРАН" - спрете да използвате тази подвеждаща дума. Експерименталните препарати не създават имунитет, не предпазват от разболяване и разпространяване на вируса.

11

Анонимен

преди 2 години

Тъжно, но факт. Без ваксини едва ли ще има туризъм в скоро време още по-малко такъв какъвто го познавахме допреди няколко години.Пък стикера е най-малкият им проблем особено у нас. До година две здравните досиета ВА всички работещи с хора ще бъдат в електронен вариант и контрола ще е много силен и ефективен, не само една лепенка.

10

Добре е

преди 2 години

Тъкмо в края на сезона да се види ефектът. После тези със стикерите да не пищят пак за държавни помощи.

9

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям идеята за стикерите. Така неваксинираните ще избягват тези хотели за да не бъдат заразени от ваксинирания персонал. Ще има прозрачност

8

Додо

преди 2 години

Насилственото ваксиниране е чиста проба ваксинационен тероризъм. Било то с генната, експериментална терапия срещу Ковид, или с която и да било друга ваксина или експериментална такава. Ако живеехме в нормален свят, по Божиите закони, такова извращение и буквален геноцид, каквото е насилственото ваксиниране, никога не можеше да се допусне!

7

Бъдещ хотелиер

преди 2 години

Аз като си купя някой ден хотел на безценица, ще лепна стикер- "Вратите отворени за нормални хора, невярващи в ционистката измама!" . И "ваксърите- вън!".

6

Анонимен

преди 2 години

Що да е дискриминация? Син флаг един вид. Безопасен!

5

Анонимен

преди 2 години

То и преди нямаше кадри, ама сега ако видя хотел със сткер 100% ваксиниран персонал ще го заобикалям. Че кой с акъл би се ваксинирал?

4

666

преди 2 години

И да им обяснявате на *** горе.... все тая. Толкова са платени и прости, че елементарни неща не могат да разберат! Съд и затвор за ковид-терористите!

3

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е да видя точно в България как ще се правят на мъже чорбаджиите. "Ако не се ваксинираш, търси си друга работа". Ми нямаш проблеми, ти си търси свестни служители... ако намериш изобщо някакви.

2

гръцки митничари

преди 2 години

Слагайте тогава стикер **един за всички , всички за един** . . . . Няма дискриминация ,няма недоволство..... Успех през сезона ви желаем!!!

1

Додо

преди 2 години

Една от малкото читави публикации в Днеса. Поздрави!