38

Анонимен

преди 2 години

Нека! Син флаг един вид, като за чистите плажове.

37

Реалист

преди 2 години

До ваксиниран:По реакциите виждам глупаците в Бг са 2 пъти повече от нормалните.

36

Хемус

преди 2 години

Туристите първо да се научат,че на хотел не се ходи с ваучери, алкохол и консерви от супермаркет да разпъват тежки софри,все едно,че са на хижа,анцуг и чехли!На туризъм се ходи с пари

35

ваксиниран

преди 2 години

Аз, пък няма да отседна в хотел, който не може да докаже, че всички от персонала, и управителите, са ваксинирани. Същото важи за ресторант и кафене. Считам, че за мун, и моето семейство, това е важно. Предлагам на антиваксърите да избират обратното - хотели, ресторанти и кафенета, в които 100% от персонала не е ваксиниран. Така, хем антиваксъри и ваксинирани няма да се засечем в един хотел, ресторант или кафене, хем няма да си пречим и разменяме вируси.

34

dmx

преди 2 години

Още 100 камшика да ударят на нашите хотелиери, ще им е малко

33

69

преди 2 години

Розовите фашисти в действие

32

Анонимен

преди 2 години

Да бе, държавата да предоставяла ваучери на антиваксърите. Да умират и от ковид и от глад и толкова.

31

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален българин, който да почива на българското море. Мутрите го съсипаха.

30

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Куп празни приказки.В Гърция цели острови, население и персонал се ваксинира, и приемат само ваксинирани или проверени.За това пак ще ходя там.А тук набират персонал от кол и въже, не се знае кой ваксиниран, кой има антитела.В допълнение щъкат украинки, молдованки и рускини.И като капак и времето скапано.

29

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

"Края на туризма" казваш.Ела да видиш в градчето след края на очаквано слабия Сезон, как `тежко` живеят хотелиерите, дори малките. Донеси им някоя консерва, да не гладуват през дългата Зима, щото те тогава не работят, нали знаеш?!

28

края на туризма

преди 2 години

свършено е с хотелиерството!

27

До ПИПИ

преди 2 години

Яко си здравен работник, сигурно сте санитарка.И какво като си го ваксинирала просто не знаете,какво сте им причинила.Лечи си че сте повърхностен гугъл човек.Прините ще ви оправят.Просто още не знаете,какво сте сторила

26

Анонимен

преди 2 години

До Пипи - Не "всичко" е конспирация, но конспирацията си е конспирация. Провери и значението в речника, ако искаш.

25

Анонимен

преди 2 години

Не не е всеки има право да прави това което му се струва най - удачно за него.И всеки има право на достоверна информация.Разбира се и всеки трябва да е готов да приеме мерките които важат за обществото в името на неговото добро и никой не трябва да се обижда за това живеем в общество .Иначе да си хващаме планините и пещерите и да се оправяме по единично.

24

Анонимен

преди 2 години

С ваксини или без масовият туризъм е история. Радвам се че тълпите от организирани посетители вече ги няма. Айде сега бутайте бетонът и инвестирайте в устойчиви мероприятия.

23

Повечето ще фалират?

преди 2 години

Айде да ги видя "фалиралите" с много имоти мутри, да не говорим за господарите им, дето са ги направили подставени лица.Я по-сериозно!Може и да фалират...някога, но не сега!!

22

Днес господари са ни

преди 2 години

точно евреите, от тези разпнали Божия Син и жестоко наказани после.Не ми ги хвалете!В страната си обикновено спазват законите, а мушенгиите и измамите големи ги правят в чужбина.Само спекуланта Сoрoс е достатъчно да го знаете...И да, Хитлер вместо да им извади очите - изписа им веждите.Имаш ли работа с евреин - внимаваи във всеки един момент.

21

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Защо държавата `да ги стимулира с ваучери за ваканция в размер на 100-120 лева на човек`?!Толкова празни къщи за гости, толкова празни частни квартири, вие се пазарете, вие ще определяте по-добри цени.А следващия слаб Сезон още повече.Има хотелчета предлагащи нощувка+закуска на блокмаса.Има хотелчета пък с полупансион.Скъпо ви е и така?!Кемпера и обикаляйте на воля.

20

Анонимен

преди 2 години

До Чичко Адолф - Да, 10 години по-късно, с разрушена Германия и милиони избите от всички страни ... не че нещо, ама нямам 10 години, искам да си жертвам страната, нито да умрат 60-70 милиона, за да се спре с тая лудост.

19

От 15

преди 2 години

Пичове - базикам се, бе! Не виждате ли ника! Много ясно си ги познаваме, родните ***. Крайно време е, да премахнем тези елементи от властта и парите!