7

Гр.Стоичков

преди 2 години

До будния гражданин НЕНО: Затрупайте новото бюро на Кьовеши открито в София, с подобни сигнализа такива долни мазници, които цял живот се угояват на гърба на народа . . .

6

Анонимен

преди 2 години

Пак се хвърлят някакви неща във въздуха. Да каже нещо конкретно. Ползата за обществото от такива твърдения е 0, защото няма резултати след тях. Освен разбира се да се надъхва агитката за изборите.

5

Неноо

преди 2 години

Защо како пиша за община Тервел все ми се трият коментарите??? Абе там има един зам.председал в общинския съвет, който по протоколите ще прочетете как като селски пъдар се провиква и говори . Тоя мазник обиколи всички партии ,сега взема пенсия, председател на ловно, зам.председател на общинския съвет,ми той говори като овчар,а от него няма и файда.той е едно новокаменско п...о момче.но знае къде да си повдигане опашката.скоро ще си оди от там където е дошло.

4

Хунта и образование!

преди 2 години

***. Ти поне изглеждаш интилигентен

3

Анонимен

преди 2 години

Вярно е.Директор също се става при условие,че си член на партията, управлявала доскоро.В Сливен години наред колеше и бесеше като шеф на РУО една изключително неприятна жена,но партийно обвързана.Този случай дори беше повдигнат като проблем от парламентарната трибуна.За "наказание" тази жена,която вече беше на пенсионна възраст, беше преместена в МОН.Друга пък,с външност на фолк певица,стана директор на училище.В образованието няма място за политика, това тоталитаризъм.

2

Диана

преди 2 години

До Диана1 -продължениеНай-лошото беше, че като не успяха да убедят директора с истериите си, учителите насочиха ударите си върху децата ми-големият избяга от вкъщи и не ходи на училище 6 месеца, но като се върна завърши нормално годината с приравнителни изпити /аз го учех в къщи/, но малкия остана съсипан за цял живот-учителката му така го унижаваше, че получи комплекси от ученето изобщо /седне ли да чете или учи, подскачаше от стола/!Той не се оплакваше и разбрах това вече много късно...

1

Диана

преди 2 години

Съгласна съм, че образованието, както и журналистиката трябва да не се политизират - това политизиране е остатък от тоталитаризма! Моето семейство е жертва на такова политизиране. Мой син имаше нещастието да е в първи клас точно в началото на прехода. Аз тогава бях омъжена за руснак и се готвехме да заминем за Русия, така че реших, че е най-добре да ги запиша в руско училище докато тръгнем. Тогава директор беше БСПар, но човекът ме разбра и прие децата без конкурс. Леле какъв вой се надигна! пр.