56

Анонимен

преди 2 години

До Анонименv 61Напоследък играят много повече мачове от преди. Каквото и тяло да е, понякога не може да издържи на 60-70 мача за година или по-малко може би.

55

Анонимен

преди 2 години

До58. Важно е тази държавна застраховка , кой е плаща. но е Държавата да ти я плаща. Друго е да си самоосигуряващ. Например нашите полицай са един ден на терен а им се плаща от държавата ежедневно и солидарната осигуровка е колко твоята в Швеция

54

!:

преди 2 години

Играчът е Кристиан Ериксен, разбира се. Ама той и Кристенсен не е с по-лека програма...

53

Анонимен

преди 2 години

според известен френски кардиолог, Ериксен е получил инфаркт и това било често срещано при спортист, който малко преди това е спринтирал, но след това вече ходи. И все пак, преди сякаш почти нямаше такива случаи, зачестиха последните 20 години?

52

Анонимен

преди 2 години

Изключителен пример за култура и възпитание. Нещо непознато за хората, до които винаги стои "друг истински играч".

51

!:

преди 2 години

Мишо Александров да спи спокойно, много трудно може да му се случи нещо подобно на него. Просто защото играчи като Кристенсен за няма и година имат 70 мача с огромен интензитет, както и всеки ден трябва да се борят за титулярно място. Нашите момчета най&много да страдат от омазняване на черния дроб поради алкохола и професионалния им режим. По-кротко, Миши, и изобщо защо се изказа така глуповато вчера. Сега ни подсети, че дори не те помним, че да ти завиждаме на нещо.

50

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Моята задължителна държавна здравна застраховка е около 900 лв на месец. Медицината струва пари, така е.

49

Анонимен

преди 2 години

До 53. От ШопЛандия /самоковско/ съм и се учав в движение. Да ли не си русофил в Берлин та си засягаш индивидуалнита осигУрителна система..

48

!:

преди 2 години

За съжаление няма да е за последно....всяка година има десетки случаи на колабирали спортисти, но когато е някой толкова известен, то тогава се замисляме. И а нещо жестоко сбъркано във футбола....нито е редно момчета на 20 години да струват 200 млн, нито е нормално млади хора като Ериксен да получават тежки сърдечни проблеми. Тука е мястото и да попитам знайни и незнайни наши "футболисти" точно вчера ли намериха да се правят на обидени на обществото, че не ги зачитало и оценяло?!

47

Лекар

преди 2 години

Дефи се ползва веднага без значение дали има слаб пулс или не.", Айде още един "специалист"

46

Берлин

преди 2 години

Неграмотен си и даваш акъл за осигОровки в Германия.

45

Анонимен

преди 2 години

До43. В Германия медицинските Осигоряване е индивидуално в собствена сметка защитена със закон. И всеки собственик на сметка, може да си тегли по всяко време за Профилактика. Тук е ОЩЕ КАТО В СОЦА. СОЛИДАРНА В ОБЩИЯ ЧУВАЛ. И за да теглиш от солидарната каса за Профилактика трябва ти връзкарство

44

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу, че Ериксен се оправи!Дано се възстанови, и радва отново футболните фенове.Абаче, вдругият сблъсък между Белгия и Русия за редакторите на ДНЕС.РУ не се е състоял..Не е имо.ало такъв мач..Нъл тъй редакторчета?

43

Анонимен

преди 2 години

Преходен инсулт от тромб в мозъка е най-вероятната причина. Дефи се ползва веднага без значение дали има слаб пулс или не.

42

Анонимен

преди 2 години

Само нашите футболисти нямат подобни проблеми. Щото не се напрягат особено и са свързани с футбола основно като зрители.

41

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Много хубаво, предполагам че и в Германия и в др държави е така. Аз живея в Швеция, затова говоря за тук как е .

40

Живеещ в Дания

преди 2 години

Съгласен съм с теб 43

39

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че няма връзка нито с ковида нито с боцкането. Сега по всички медии ще бълват, че му е станало лошо от развалено яйце на закуска.

38

Анонимен

преди 2 години

В най развитата страна в ЕС Германия. От преди 50 години а може би и повече. Водача и собственика на такси е длъжен да е минал успешно курс за първа медицинска помощ.

37

Живеещ в Швеция

преди 2 години

Спиране на сърцето може да се случи на всеки и навсякъде. Затова скандинавците са инвестирали в оборудване и обучение на населението. А иначе за солидарността, взаимопомощтта, отговорността към обществото са ненадминати. И неразбираеми за нашия балкански манталитет. А иначе, дано Кристиян се оправи и продължи с футбола.