76

Анонимен

преди 2 години

Често причината е вирусно заболяване, което се отразява на сърцето.

75

Анонимен

преди 2 години

Очаквах негативни коментари, дето обвиняват момчето, че е "жена" или нещо подобно ... хм. Май има промяна в послдните 25 години.

74

До Анонимен 76

преди 2 години

Ама как - те датчаните лошиии, гаднии, без душа, алчниии, убийци на жирафчета, на улицата ако паднеш, никой няма да ти помогне ... Или поне това слушам от главанаците в БГ, което е смесица от тоални лъжи, изквивяване на думи и и факти и много, ама много родан простотия. Дания е, като това дето комунистите го обещаваха, ама без репресии, без отнемане на имущество, без масивната корупция и без тоя тотален непукизъм и овечедушие. Така че ... може и да ги стигнем, но няма да е скоро.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Кога ще ги стигнем.....датчаните!?" Така, като гледам, по-скоро никога :(

72

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ги стигнем.....датчаните!?

71

Анонимен

преди 2 години

Криеха го че може да е пил наркотици. Спасиха го лекарите, но крият причината и че Кяр може и той ако е пил.

70

Шопо

преди 2 години

Слава богу !!!

69

ля ля

преди 2 години

цял свят гледаше случващото се и честно да Ви кажа бях настръхнал докато не разбрах че е добре човека!кога ще ги стигнем....

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 ---- Никой не е избирал НАТО и ЕС, никой не е питал българите за тези антибългарски организации.

67

12345

преди 2 години

Радвам се на щасткивата развръзка! И тук е добре да открием десетте разлики между родната журналистика и качествената журналистика - няма интервюта със съпругата, с роднините, дебнещи журналисти пред болницата... Абе с две думи няма сеир! Как ли си вършат работата тези журналисти без сеир и жълтении се чудя!? Има само колективен дух в медиите и похвали за адекватни реакции! Но какво да се прави, на светлинни години сме...

66

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко искаш замени Су с Грипен. И пак караницата върви.Под всеки пост за Ф-16 върви караницата дали трябваше да вземем Грипен, Юрофайтър и т.н. и дали Ф-16 са морално остарели или са супер модернизирани. Българинът няма разбирането, че не може всичко наведнъж. Менталитетът е, че държавната хазна е бездънна, и че единствено защото се краде, не стигат парите за всичко под слънцето.

65

Анонимен

преди 2 години

До67. Българите не се карат за самолетите. Те са си избрали НАТО и ЕС. Преди 20 години. Платили са на САЩ. Не се интересуват от Су.

64

!:

преди 2 години

Точната фраза е без бодеж няма растеж....Както казах, физиотерапевтите възстановяват мускулатурата, но все още не е открит способ, който да влияе и върху сърдечно съдовата система. А и огромна част от стимулантите точно там дават голямо отражение.

63

Анонимен

преди 2 години

До 67. Ако си военен , полицаи, държавен служител. Данъка се плаща от държавата / и влиза в държатавата НОИ/, но е различна сума за отдените категории. Но , ако си на частна практика / тоеа е изключително малък % в България/ плащаш от собствените си пари от дохода си на клиентите в държавния НОИ. Което е ОГРАБВАНЕ ОТ ДЪРЖАВАТА спрямо държавното осигуряване на служителите си.

62

Анонимен

преди 2 години

Без препарати, няма резултати

61

!:

преди 2 години

Дори не знам кои са братята Цоневи, но ти гарантирам, че нашите нямат нищо общо с професионалните футболисти. В сериозните първенства се бяга на скорост по 10-11 км на мач! Има играчи, които развиват скорост много близка до тази на Болт! И това се случва всеки мач.... щото иначе си на пейката в другия. А нашите сладури дори и ходом не въртят такъв километраж. За начин на живот е излишно да се говори....нашите поливат всеки мач в чалготеката.....Ивелинчо дъни аулини все едно са бонбони.

60

Анонимен

преди 2 години

До Живеещ в Швеция"Моята задължителна държавна здравна застраховка е около 900 лв на месец."Точно това е много важният фактор. Защото медицинската техника ако е немска или японска и шведите и българите ще я купуват грубо на една и съща цена. Като българите не плащат такива здравни осигуровки очевидно няма как да се купи същия обем техника. Разбира се може да се спестят пари от други пера - например самолети, стадиони и други такива. Но българите се карат дали самолетите да са Ф-16 или Су.

59

!:

преди 2 години

Зачестиха, щото деца на 16 са със стряскаща физика. Валери преди да се развие като клоун беше отлично сложен още като дете. И после почнаха хроничните травми, а той залитна към живота. Но наистина имаше голямо бъдеще. Той затова и от години си играе в България и Сериа С....в силните първенства организмът му просто не издържа на натоварванията. Цикълът сряда-събота е убийствен в дългосрочен план. Науката е толкова напреднала, че физиотерапията успява да възстанови мускулатурата чрез ред процедури

58

Анонимен

преди 2 години

До !:Не е само Мишо, единият от братята Цоневи също бил избухнал :D Сега, никой не спори че натоварванията на професионалните спортисти са много сериозни,но има 2 въпроса - можем ли да наречем нашите "звезди" професионални футболисти, случайно ли е че някой като отиде в западен отбор и после споделя че в България са много по-ниски натоварванията? И втори въпрос какво общо имат трудностите в живота на даден спортист, с това че не може да спира топката или да уцели вратата?

57

Анонимен

преди 2 години

Цитат: "И всеки собственик на сметка, може да си тегли по всяко време за Профилактика"Държавната здравна осигуровка в Германия (за въпросните до 759 евро на месец) не покрива дори фотополимерна пломба без доплащане, а ти ми говориш "да си теглиш за профилактика"...Не знам и каква и е разликата от общия чувал. Ако ти трябва скъпо струващо лечение ще го платят. Ако не боледуваш пари не връщат. Има частни здравни осигуровки където връщат 10-20% от платеното, но достъпът до тях не е свободен.