41

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле и Ванко 2 - "Писна ни от овце" (mp3)

40

Бай Шиле

преди 2 години

Шоуменът Бай Шиле работи в НЦЗПБ, построен през 1937 от фондация Рокфелер

39

Анонимен

преди 2 години

И предишните и сегашните от къде ги намират, определено доста объркани хора и големи комплексари, дано да ги сполети същото което причиняват.

38

Анонимен

преди 2 години

Ам що ревеш вече цяла седмица бе Бай Шиле, пий си там ракията и се скри завинаги!

37

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?

36

Анонимен

преди 2 години

Ако не се показваше толкова по телевизиите да цивpи сигурно нямаше да питам: до кога такива ще ги оставяме да се измъкват, да си харчат щастливо каквото са завлекли и да се кефят, че са ни направили на балъци? Справедливо ли е този човек да живее с толкова пари и максимална пенсия, че и със заплатка на консултант при Фъндъчка, щото на горкия пенсионер явно не му стигат парите? До кога? До кога ще сме бaлъци?

35

До 54

преди 2 години

Не е необходимо никой да настройва гилдията срещу кацаров. За нас от гилдията отдавна е известно , че той не е лекар, а безполезно и никому не нужно парвеню, готово на всичко за 5 минути слава. Хората като Кантарджиев са не заменили.

34

Анонимен

преди 2 години

видяхте ли гробарите как лъжат за един гьол, "само" за 2.3мил- какви сценки съчиниха. Сутринта ги разобличиха със суха дупка с чисто нови сухи камъни и зеленясала бутилка, а след обед направиха масовка - автобус хора пред зеленясъл гьол и се надлъгват - Куфара-Лъчо, "Радевите" източил гьола?! Дали за Кормида не са лъгали за МИЛИАРДИ?

33

Хи-хи

преди 2 години

Някой от вас знае ли каква паметна плоча има пред "Националния център по заразни и паразитни болести". Ако се интересувате, може да видите в Уикипедия.

32

Анонимен

преди 2 години

Честит рожден ден на Боко Тиквата!

31

Анонимен

преди 2 години

Не се разбира - защо са вредни съкращенията и оптимизациите? Струва ми се, че дъртия комунист бай Шиле иска да настроигилдията срещу Кацаров.

30

българин

преди 2 години

Уфффф... Имах един бивш колега. Същия като Тодор Кантарджиев. Като му дойде времето за пенсиониране, по същия начин ми дудняше на главата цял месец. Може би щото получи предупреждение от шефа едномесечно, че го пенсионират. Рева, плака, вика станах вече ненужен, като изхвърлена непотребна вещ, аз такъв специалист, никой вече не ме иска, к'во ше прая сега... В тоя дух. Едва го издържах! Имаше си къща на село, с изба, с вино и ракия, алармирана със СОТ, абе живот си живее а се оплаква!

29

Кючек Кораба

преди 2 години

Тия от щаба напускат кораба с 200. Май ще излязат най-умните в ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 2 години

наложи ми се по неволя да съжителствам и работя няколко месеца 24/7 с един такъв типаж, титулован, прошнурован. Същият комплексар, мустак перчем, тикове на ръцете и очите, смукач алкохолик, все се правеше на "забавен" хихи-михи с едни тъпотии, като видеше чужда фуста на леля направо се разтреперваше. От нищо не разбираше, освен кухи фрази. Само слухтеше да открадне някоя идея, за своя. Предполагах, а и се оказа че е мръсен доносник. Като видях тоя *** за 1 път по ТВ ми се обърнаха червата

27

Бай Ставри

преди 2 години

Бягай в Дубай пич. За теб мога да си затворя очите.

26

Анонимен

преди 2 години

Има много положителни неща, когато те пенсионират. Така си е. Можеше да си гледа пенсията пилота Терзиев, ама той си летя с МиГ 29 и бум нацели дъното на Черно море. За това по-добре здрав пенсионер, отколкото на дъното на морето.

25

Анонимен

преди 2 години

това че Фъстъкова назначила тоя кре.тен е много опасно!!! кой знае какви бацили ще напуска, той е откровен САД.ИСТ и ПСИ.хо.пат. много злобно се изказва. а в момента е много видимо обезумял

24

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънПравилно, Бойко Рашков е на 68 години и трябва да се пенсионира!

23

преди 2 години

"Проф. Кантарджиев: Има много положителни неща, когато те пенсионират" Toй понеже е пенсионер от една седмица и има много опит

22

Пешо Канибала

преди 2 години

Колко върви кило домати на пазара там в Шумен?