81

До 112 пенсиониране

преди 2 години

Много си далече от истината. Още ли не си разбрал, че от доста време икономиката на България се крепи на работещите пенсионери? Написал си добре звучащи дивотии. Примерно във всички министерства има незаети места, на които не успяват да назначат хора - няма желаещи за такава работа при такава заплата. Партийни назначения има само от ГЕРБ и ДПС и те не са 70%, а примерно 4%.

80

До 112

преди 2 години

Отмениха задължителното пенсиониране, защото няма желаещи да работят за тези ниски заплати. Партийните назначение са по върховете, т.е. не повече от 5% от работещите в държавния апарат и са почти на 100% от ГЕРБ. За останалите длъжности няма желаещи. Аз работя в държавна структура, която внася много пари в бюджета. При нас от много години непрекъснато има нови конкурси за работа, но желаещи няма. Бягат като чуят какви са заплатите. В звено ми щата е за 20 човека, а сме 14 и се спукваме от работа

79

мишо

преди 2 години

АЗ СЪМ В ПЕНСИЯ ИСКАМ КМЕТА ДА МЕ НАЗНАЧИ НА РАБОТА

78

Пенсиониране

преди 2 години

Отдавна всички навършили пенсионна възраст и работещи в държавни структури трябва да бъдат пенсионирани. Имаше такова задължение по закон и после го отмениха. Защо? Защото там в 70% от случаите работят хора уредени с държавна служба по партийно назначаване, замаскирано с конкурс. Сега никоя политическа сила, която е на власт няма да го отмени защото ще загуби после на избори. Най-много такива държавни служители има от БСП. Особено в общинските администрации.

77

Анонимен

преди 2 години

Мутрите добре манипулират Кантарджиев да плаче по телевизията.

76

Реалист

преди 2 години

Вината на Кантарджиев е, че позволи да бъде политически употребен с участието му в щаба на Бойко Борисов. Сега вината му е, че пак позволява политическата му употреба в полза на мутрите с раздуването на пенсионирането му.

75

Kekw

преди 2 години

Най-положителното нещо е, че ще имам много освободно време, в което ще обикалям супермаркетите в търсене на преоценени стоки с изтичащ срок на годност. Звучи вълнуващо.

74

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев явно е обиден, но защо се излага като кифладжия?

73

Хайде стига с този

преди 2 години

професор!За сетен път се убедих,че такива,като него доказани професионалисти,специалисти,всъщност са много слаби човеци,най-вече психически!Не се ли умори да обикаля телевизиите и да оревава орталъка,че бил пенсиониран?Еми,омръзна,втръсна, додея с тоя негов "смешен плач"!Стана твърде тегаво,банално и досадно,ден,през ден,ката божи ден да му гледаме физиономията или слушаме оплакванията!Той,като професор най-добре би трябвало да знае,че всяко начало си има и край!Точка и толкоз!

72

Анонимен

преди 2 години

Смъртността от вируса зависи от възрастта на заразените, а влиянието на останалите фактори е пренебрежимо малко. При хората на възраст над 80 години умира един на всеки 4 заразени, а при хората на възраст 20-29 години умира един на 1037 заразени.

71

Това е,

преди 2 години

гьон сурат, те го плюят, той нахално се хили насреща. Пак му намериха службица, нали е от котилото на ГЕРБ, Фъндъчито му намери служба, така са свикнали да пият от кръвта на народа, истински па разити са!

70

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Този май ще вземе титлата на Милко Калайджиев за Мустак на Републиката!

69

Анонимен

преди 2 години

Цитат: По думите му високата смъртността се дължи най-вече на влошеното здравословно състояние на възрастните у нас и слабият контрол на хроничните болести. Край на цитата. <<<>>> Принципно това не е вярно. В България смъртността от вируса е като в другите държави по възраст на хората. Тъй като сме със силно застаряло население, имаме много починали. В другите държави няма такова силно застаряване и имат по-малко починали

68

Анонимен

преди 2 години

Бай Шиле-Изскачащият клоун.Нема отърване от тоя.

67

Додо

преди 2 години

Бай Шиле - Ваксината!

66

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев е искал гражданска или военна мобилизация на лекарите в случай, че няма достатъчно персонал.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не коментира, че миналата година този самовлюбен екземпляр официално е предлагал на Борисов да обяви всеобща военна мобилизация. Сам го призна в интервю тия дни. Може сами да се сетите какво щеше да се случи ако го бяха послушал. Военно положение.. Само заради това той е опасен и трябва да бъде разкарван. А сълзливите му медийни изяви тия дни показват, че освен друго той няма и достойнство

64

Анонимен

преди 2 години

Професор Кантарджиев ще работи за София при координацията на мерките срещу Ковид. В София почти няма нужда от него, защото се спазват мерките. Дори в големите провинциални градове като Пловдив, Варна и Бургас мерките почти не се спазваха.

63

Анонимен

преди 2 години

Да, пенсията е нелошо нещо...за който доживее да нея.С тази непрекъсната увеличаваща се пенсионна възраст целта е една - да няма пенсионери и така е по цял свят. Пък вноски - цял живот.Грабеж и пак грабеж...

62

Handel

преди 2 години

Абе тоя кантарджиев нещо е изпосталял... той току виж се гътнал от мъка - за две години спестил от банички и застраховки 600.000 лева... шега ли е да се разделиш с такава дойна крава.