54

Анонимен

преди 2 години

До 73 Браво, че си призна какъв си.

53

Анонимен

преди 2 години

То проблемът не е в това,че някои са гейове. Проблемът е,че искат да се възползват от това. Искат брак. Ок,нека да им дават да се женят или омъжват както там се води. Но да е в общината с подпис. Без да им се дава църковен брак защото в религията е богохулство. Ама искат и деца да осиновяват. Тук съм против. Децата попиват от родителите и ще искат да подражават. Едва ли това е здравословна за тях среда.

52

Един от вас

преди 2 години

Не знам защо е нужна тази показност. Такъв прайд само разединява а не обединява. И накрая- гей съм. Не афиширам себе си-много ми е педерастко и мен ме дразни подобно поведение. Имам приятел живеем като семейство вече 18 години. С никой не сме имали проблем. Е видът ни е хетеро мускули и т.н.

51

Петкан

преди 2 години

Аз съм канибал. Призовавам всички мои събратя да излезем и да защитим нашето право на свобода и избор на храна!

50

Анонимен

преди 2 години

А банани ще има ли ? А ценности ? А светло еврог.ейско бъдеще ? въййй...!!!! ЕС ши на опрай нали ???

49

Анонимен

преди 2 години

Статията за припаднал човек за когото в тишина е потънал цял стадион хора, в очите на които има сълзи ,а устните им шепнат молитви за спасение на човека попаднал в беда, та тази статия е подпряна с текст за извратеняци, С какви мисли и очи да ви гледаме бе. Засрамете се

48

Анонимен

преди 2 години

До Унгареца Всеки съди за другите по себе си. И ти не правиш изключение.

47

Да 46

преди 2 години

Ха ха ха , жалко просто парвеню. Не парад , ПРАЙД идва от английската дума PRIDE - ГОРДОСТ . И да тези хора имат правото да се гордеят с това което са. Не са виновни , че са се родили такива, поради сбърка ген на единия или на двамата родители. Природа си знае работата , разнообразието е чудесно иначе светът щеше да бъде монотонен и скучен.

46

Анонимен

преди 2 години

Не е ли по-добре да се организира парад на всички със сексуални и психически отклонения.На гейовете да им се разреши да исиновяват деца, но само, ако децата са на депутати, разрешили такава идиотия.

45

стефчо

преди 2 години

Това ли са проблемите в държавата? Значи сме много добре тогава щом това ни е грижата ,а не чудовищната корупция тип Зимбаве и Гана!

44

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има парад на некрофилите и пеедоофилите.

43

Анонимен

преди 2 години

Защо не ги хванаха да ги ваксинират срещу ковид?

42

Анонимен

преди 2 години

Малееее, кви криви тикви!!! Ужас!

41

Обективно

преди 2 години

МНОГО ХОРА НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РОДИШ ТАКЪВ, НО МОЖЕ И ДА ТЕ НАПРАВЯТ ТАКЪВ. ЕДНОТО Е ПРИРОДА. ДРУГОТО Е ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ПОСТИГНАТО НАЙ- ЧЕСТО ЧРЕЗ ПОДВЕЖДАНЕ ИЛИ ИЗМАМА. РАЗЛИЧНИ СА. И ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНО И НАШЕТО ОТНОШЕНИЕ.

40

сокол

преди 2 години

Хайде всички "особенни" за хамерика! Там е весело-легална дро.....га и стрелба всеки ден!И без това полза от такива -никаква.Истерични,мързеливи,капризни, а и вируса ги лесно..

39

.

преди 2 години

Един ден обаче този, който смучел моркова казал на другия: - Абе Гошо, дай да вземем да сменим моркова, че много лигав стана! - Че аз моркова го загубих още на първата вечер...

38

.

преди 2 години

Седяли си двама бездомници и се чудили какво да направят за да има какво да ядат. Единия предложил: - Пешо, кво ще кажеш да вземем един морков и да отидем на ресторант. Ще се наядем и като ни донесат сметката аз ставам и ти клякаш почваш да смучеш моркова и те ще ни помислят за п-раси, ще ни изгонят и няма да плащаме! Съгласил се другия и така направили. Един ден така, втори, трети, че цели две седмици им минавал номера...

37

Анонимен

преди 2 години

Един колега така казва който е опитал не се е върнал на десния бряг значи трябва да, е хубаво

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Нужна ти е квалифицирана психиатрична помощ...

35

Анонимен

преди 2 години

Никой не им е забранил, нито да се обичат, нито да се сношават. Аман от лиготии!