134

Анонимен

преди 2 години

Най-правилната оценка за недоразуменията от този парад направи известия на всички Евгени Минчев в 11 въпроса ...прочетете ги.Аз няма какво повече да добавя.

133

Кера

преди 2 години

Промотирана простотия !

132

ВъзмУтен

преди 2 години

"Участниците в шествието не приемат хора като Тони и Валан."Как пък го решихте това?Дали пък просто хората, които протестират не го правят, заради ненужната показност на този прайд?Всички познаваме и хтеро и би и хомо сексуални хора. Някои от тях дори са ни приятеи, но те не са на прайда и не парадират с нищо. Може би, защото не се и ущетени с нищо.Ако имаш пролем, че си такъв и родителите ти не те приемат, това не е пробелм на цялото общество, нали?

131

Анонимен

преди 2 години

Най-масовото събиране на болни хорица. Дано да не е заразно и да плъзне навсякъде.

130

Анонимен

преди 2 години

едно време имаше хипита сега има ***.. нищо ново под слънцето. Не нормалните винаги са си намирали някаква идея, която ги обединява. Изобщо не е трябвало да им разрешават да правят подобни щуротии. Погледнете ги.. то вида им не е нормален. Не става въпрос за права, те са като малко дете което е решило да прави на пук на родителите си. Просто трябва някой да му удари един шамар и ще се спре. Нека си бъдат мъже с мъже, жени с жени - никой не ги спира. Ама тия балони, прически и показности..

129

Историк

преди 2 години

В древна Гърция, жените с еднаква полова насоченост, били заточавани на остров Лесбос, защото били смятани, че развращават обществото и не се вписват в него. Какво излиза, че древните гърци са били по-умни и решителни от нас?

128

Аууу

преди 2 години

Двойката Шрек 1 и 2 са сладури

127

Анонимен

преди 2 години

забрана на нпо-тата трябва

126

Анонимен

преди 2 години

това сериозно ли е бе хахах, не мога да повярвам хаха целували се най-нормално леле

125

И.Б.

преди 2 години

В противовес на "София прайд" може например да се узакони нов празник: "София фемили прайд". Тогава няма да стигнат площадите и градинките, но много семейства ще излязат навън и на чист въздух в неделя. А и на Витоша ще има място за толкова много семейства-примери за подражание.

124

Вуте

преди 2 години

Гнусна работа ама шарена. Тия ако си бяха сложили по едни звънци щяха да направят и кукерско шоу, бая зли духове щяха да изгонят.

123

БОБИ

преди 2 години

Да не дава Господ...

122

Анонимен

преди 2 години

Както един мъж гей изпитва отвращение от това да бъде с жена, така аз изпитвам отвращение от идеята двама мъже да правят джиджи-биджи... На органично ниво ме отблъсква! Не съм хомофоб, просто ми е гнисно това. Не мога да се боря с природата си! Каквото искат да правят, само да не е пред очите на нормалните, за които това е гадно, защо трябва да ни налагат гнусотията си?

121

Анонимен

преди 2 години

гнусна работа

120

Анонимен

преди 2 години

Е що са без маски? Полицията и здравните къде спят и не глобяват? Хора що не си вършите работата?

119

Анонимен

преди 2 години

Показност, която ще роди с времето съпротива. До колкото знам България е свободна демократична държава. Ненса преследвани от закона. Чиста проба комплекси.

118

от прайда

преди 2 години

Няма ли кой да наплюе Бойко,бе!?Затъжих се!:))

117

Зозо

преди 2 години

Само глад и лабуть ги оправя, също като комунистите от БСП. Те за това на съветската армия се събират :)))))))))))))))))))))))))

116

Анонимен

преди 2 години

такива срамни работи като София прайд не трябва да се позволяват

115

aqsw

преди 2 години

Лошо е че който е минал от другия бряг, никога не се връща обратно.