52

Анонимен

преди 2 години

По принцип селяните трябва да си живеят на село.Трябва им работа обаче и ще си седят там.А инвеститори нямаааа.Защо няма?Ами защото чичко комунист затвори заводите и производствата и наряза всичко на скрап.Няма пазар за стоката,изгони работниците в чужбина и те пращат валута на роднини.Роднините я обръщат в лева и живеят,а банката трупа валутен резерв.Кой капиталист ще дойде да инвестира в държава,в която бившите комунисти са сегашните капиталисти?!НИКОЙ!Бизнеса е техен!Всичко е на свой човек!!!

51

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Ората бегат на село оти видеа какво е това западна "цивилизация",бегат и от високи наеми,парнаджийте и тока им бъркат яко в джобовете,бегат и от шума в града и от ромите,бегат оти сакат спокойствие а не разни прайд демонстрации....

50

завръщане

преди 2 години

- там откъдето сме родени и започнали!

49

179

преди 2 години

Пълни глупости ! Селата пустеят ! Държат се само тези, които са на 5-6 километра от големият град.

48

Мъдрец

преди 2 години

Ще ви го кажа в прав текст, щото ако е в крив мнозинството кумунуидни *** няма да разберат какво им се говори. Това е намигане, почва обработката на българското общество. Почва яко строене на къщи по селата и сега ще го направят модерно да се ходи да се живее на село за да почнат да купуват и да се строи още и да купуват още. Очаквайте скоро вълни от селфита и приказки колко е спокойно на село, ще се строи много, бъдете готови да взимате кредити и да купувате. Да сте модерни като другите.

47

anonimen

преди 2 години

sas sigornos patite ste gi yade druga ne tezi deto iskatttttttt

46

Българин

преди 2 години

Има села около Пловдив на 1-2 км. от околовръстното. Хем си в града, хем си на село. Та , всичко е много относително - едно няма съмнение - строителната мафия + некадърните главни архитекти превърнаха София в един от най-грозните, претоварени и противни за живеене градове в Европа. И не е толкова далеч Виена, можеха да вземат пример , ама то на алчни тикви, освен да им го слагаш с 200 друго не може да се направи...

45

българин

преди 2 години

Да , така е при селата покрай София , а какво правим със Северозапада , драги слушатели , а ??!!

44

Спец

преди 2 години

Има вярно някакво оживление за къщи, но това важи за един изключително малък сегмент - годни за живот, узаконени, с достъп до инфраструктура и ВиК, без нужда от основен ремонт. Да, такива къщи на пазара има малко и цените са сериозни, защото средната класа ги търси, тъй като сега е модерно. Природа, далеч от шума и т. н. Тази илюзия си заминава след около две години и после ще търсят на кого да я продадат.

43

Бай Иван

преди 2 години

Живот на село, може само при положение, че имаш право да се въоръжиш и да защитаваш собствеността си от меланиновите електорални единици, но евроатлантическият ни елит няма интерес безчинствата да спрат, така че само мазохисти биха отишли в село, където меланинът в кожата е в голямо количество ;) !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Какво завръщане хората пари за хляб нямат опустели и градовете малко хо малко затъват по селата пустош за какви къщи за живеене ми гжворите то в този кочнстан живот няма за къщи ми говорите реално къде живеете или взимате по високи заплатки и ви е благо като вожда си в някой измислен свят

41

Анонимен

преди 2 години

ООН вече обяви края на нефтената ера - на човечеството вече няма да му трябва нефт. Колите ще се движат на ток - за който може да си го позволи.Държавите, които не щат да се подчинят на екологичните норми, ще бъдат бити и връщани в 18-ти век.

40

Анонимен

преди 2 години

Скоро Грета Тунберг ще забрани ДВГ-тата и кой е балл - е балл. Едно време баща ми е пътувал цяла нощ с каруцата до София, сега това разстояние се взима за 35 мин. Като слезете от автомобилите, ще се озъбите.

39

Анонимен

преди 2 години

Що за животно ще си, че да искаш да живееш на село. Няма училища, няма културни събития, има една гнусна бакалия и селска кръчма, където влизаш и се чуват някакви думи и звуци, които не принадлежат в един съвременен, изискан и културен речника:Уаааа, гааа, ару, уееееее ... Не хора, ами някакви добичеа.

38

Анонимен

преди 2 години

Последните 3-4годни, някои хора бъркат селата с някакви вилни зони или богаташки западни квартали ...

37

Анонимен

преди 2 години

Да, върнете се на село. Примитивизми ...

36

Анонимен

преди 2 години

До м.г.ла м.рк.лЕ как? Ако имаш животни и градинка, ще си имаш храна, кожи, от костите ще правиш инстурменти от близката горичка има билки лековити ... ракийка аа уу ;)

35

Анонимен

преди 2 години

Виновна е съдебната система, требе да се реформира съдебната система.

34

м.г.ла м.рк.л

преди 2 години

На село е хубаво но без стотинки в джопчето не става другото са фантазий.

33

Анонимен

преди 2 години

В Канада има гризли беар, в Сибир - медведь и усурийски тигър. В БГ най-много да те залае бездомно куче. Никъде не отивам!