9

аа1830

преди 2 години

Преди като нямаше ваксини - що няма ваксини? Сега като има - що има на всеки ъгъл ваксини, що може да си избираш? Преди - що маските са задължителни, после що не са. После - що не спрете полетите от Европа, ПСР за всички влизащи, въведоха го - гастарбейтерите на летище София - *** за кво ми искат тест. За Гърция обаче си правехме за да идем три дена на плаж...тва българина е нема такова животно!

8

123

преди 2 години

Скоро ще почнат и ограничения за неваксинирани. Ако това се случи трябва да излизаме по площадите.

7

Анонимен

преди 2 години

А кебапчета, хлебче и водичка ще има ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Явно "масовата" ваксинация протича все по-вяло, та вече ще почнат да разпъват шатри на всеки ъгъл и да ни канят с дамаджани.

5

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Очаквайте да летят камъни по васкинаторите съвсем скоро...

4

Анонимен

преди 2 години

Предлагам пред нужника на Централни Хали и там да има !!! Вече е досадно това преследване !!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Направете няколко и на Мусала. Друго си е човек да си шиб...не една доза на чист въздух, сред природата.

2

aa1830

преди 2 години

....да си избереш ваксина не може, да се ваксинираш в парка също не може, получаваш ден и час и ваксина каквато ти се падне, ако не искаш чакаш до следващия ден и час и пакк каквото има в този ден...така че с хейта по-полека и малко повече благодарност и критика но конструктивна.

1

аа1830

преди 2 години

За хората които твърдят колко лошо сме минали през последната година ще кажа за сравнение с Виена - до преди месец от миналия ноември не можеше да се излиза след 8 часа вечерта, работеха само магазини за хранителни стоки, на фризьор, зъболекар и т.н. се ходеше само с отрицателен тест....