Снимка: архив, БГНЕС

Пети ваксинационен пункт на открито се организира  днес в София - до културния дом в район Искър, до езерото "Дружба".

И днес ще се извършва свободна ваксинация срещу COVID-19 от 9 до 16 часа на входа на Южния  парк - откъм бул. „Гоце Делчев“, при входа на Борисовата градина - откъм Орлов мост, на паркинга на хранителния магазин на бул. "Възкресение" в квартал „Красна поляна“ и в Северния парк, при входа от улица "Бели Дунав" .

Зелените коридори се организират от Столичната община и РЗИ. "Интересът е значителен. През първите две почивни седмици- в събота и неделя, на практика за 4 дни имаме над 2 100 човека, които бяха ваксинирани", каза зам. -кметът по здравеопазване Дончо Барбалов, цитиран от БНР.

И Регионална здравна инспекция в Добрич открива временен мобилен пункт за ваксиниране срещу COVID-19. Той се намира на площад Свобода №10 и ще работи от 9.00 ч. до 16.00 ч.
 

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 1 месец

Докато не пуснат кебапчетата махалата няма да се ваксинира

32

Анонимен

преди 1 месец

Маски, локдауни, дезинфеции, дистанции са си чудесни мерки с ефекти нека си ги има и имс. Ваксините обаче не показаха нищо полезно, дори напротив и все по напротив. Следователно - точка на ваксинирането, на преиграните сертификати, които само вихрят хаос, и отваряне на свободното пътуваненавсякъде с всичко. Без бавене и философстване.

31

Анонимен

преди 1 месец

Бавно, но настъпателно много държави все по-обосновано отричат една или друга ваксина. Всеки ден.До разумния хепиендда се сложи финална точка на тоя шеметен ан ти чов еш кибизнес. Оотговорности ще се търсят един скорошен ден, ъф корс.