29

Анонимен

преди 2 години

Докато не пуснат кебапчетата махалата няма да се ваксинира

28

Анонимен

преди 2 години

Тук ваксърите или всъщност, то е един герберски *** твърдят, че нямало нито един ваксиниран в махалите. Интересно ми е тази информация от личен опит ли я има? Изглежда прекалено добре запознат с живота и настроенията в маалите и то във всичките-роднините му го осведомяват.

27

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-ниско е iq на даден район, толкова по нисък е интересът към ваксиниране. Има директна корелация между нивото на интелигентност и образованост и желанието за ваксинация. Първи се ваксинираха интелигентните и образовани хора. Останалите ще ги видите в коментарите по-долу. Все едно някой насила ги кара, че и коментират, все едно имат капацитет за това. Учили до 11 клас, но смеят да ни обясняват За ефектите от ваксините. Смешници. Простоватите винаги са най-шумни. Ама мнението ви струва 0

26

Анонимен

преди 2 години

Точно в Дружба, до езерото, където живеят хора с iq далеч под средното, няма особен смисъл от ваксинационен пункт. То е все едно пункт в махала. Никакъв интерес.

25

Анонимен

преди 2 години

*изумен

24

Анонимен

преди 2 години

В *** махали няма нито една поставена ваксина. Правете си сметката кой е за и кой против ваксинацията. И колко мозъчни клетки ти трябват, за да вземеш решение. Изучен съм как тук хора, дето името си не могат да напишат без правописна грешка и едва ли са учили след 8-11 клас, коментират ваксините и спекулират относно тяхната безопасност и прочее. Абе шлосери, това, че четете блиц и уикенд не ви прави компетентни!

23

Съгласен съм

преди 2 години

с номер 19. Наистина най-големите разбирачи и експерти по всичко са събрани на тази малка територия в Източна Европа. Безплатни ваксини, имащи право на избор между 4 вида, не са задължителни и пак мрънкат и пишат подвеждащи обществото неща. Като не сте за ваксините ми спокойно си мълчете, защо трябва да за "кастрации" "смърт", никой не ви гони да се ваксинирате. Трайте си

22

Анонимен

преди 2 години

Показателно е , че най-върлите противници на ваксините са в махалите. Най-мнителни, страхливи и увлечени от конспирации са нискоинтелигентните хора. 22 например го доказва.

21

Анонимен

преди 2 години

5 сирии да ви излязат по устите ви и дане лъжете престянете с тия лъжи и измами неви искаме никакви ваксини и лекарства долни мутрти *** мутри в затвора

20

Анонимен

преди 2 години

Ердоган си сложи 3 ваксини. Не чака само Аллах да го пази. Виж танзанийския президент го отнесе ковида, който уж не съществувал.

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонимАууу, високотехнологични, високоефективни и вселенски ваксини! При това безплатни. Какво изкушение да си хак...на някоя и друга. Засърбя ме мазола чак.ен

18

Анонимен

преди 2 години

Много сме зле. Все мърморене и все недоволни. Големи експерти! Имаш безплатни високо ефективни и високо технологични ваксини. В гетото на Европа сме, там ще си и останем.

17

Батко

преди 2 години

Намаляват желаещите за кастрация, опа ваксинация! Почват да се опитват да ги събират от улиците, барем някой се излъже, като правят пунктове на открито. А може би пък чакат някой да мине през градинката и гледат как да го прикоткат да се боцне. Не е тайна, че в случая тези ваксини са експериментални и никой не знае какво би станало в бъдеще с късните странични ефекти, евентуално. Време е всекидневния брояч и пропаганда за ваксините да се прекрати.

16

Сашо

преди 2 години

Чудесно - мексиканците в Дружба ще се ваксинират!!!

15

Анонимен

преди 2 години

До до 1Е па ти да не мислиш, че ако си ваксиниран и си застрахован срещу боледуване? Свято ли вярваш, че ваксината ще те избави от всички земни мъки и ще ти реши всички проблеми, ъм?2

14

младеж на 60

преди 2 години

а раздават ли бузлуджански кюфтета ?

13

до 12

преди 2 години

Дано не го караш, но това ако Господ рече е като на Ердоган логиката - с помощта на аллах ще се справим (мисля беше по повод икономическата криза). И разбира се препоръката да не се купуват iphone (понеже всичко идва от Щатите).

12

Анонимен

преди 2 години

Какъв празник би било Празнична Вакса във Парка даа има Чеверме дар от Посолството на САЩ и Посланичката им да налива Винце да се веят Евро и НАТО Знамена а ми правят ветАр ...ох вакса ох кеф !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, ако Господ рече, ще го карам, ако не-супер! И двете опции са за предпочитане пред това да си вкараш отровата за удоволствие на световните кукловоди.

10

Taню

преди 2 години

До аа1830Виж копейкините и антиваксърите, ка те награбиха... Юинските пауни кибик-отбирачи са отрано на пост... :)