121

ББ

преди 2 години

сюлейман и бойко не изкачиха Шипка...Символа на Свободата на Народа ни!

120

ББ

преди 2 години

Благодарим на САЩ за смелата и справедлива позиция,за подкрепата оказана на Народа ни в борбата с мафията и престъпните политици от герб,дпс,бсп и патриоти ,Народа ни оцелява вече 1400 г. ..убиван,манипулиран...лоялен съюзник и смел приятел сме...Бог да пази САЩ!децата ни заслужават Свободен и Справедлив Свят..готови сме да воюваме за Свободата на децата ни...Свободен и Справедлив Свят!!!

119

ББ

преди 2 години

До Анонименпомним...а бойко целуваше ръка на султана...помним!

118

Жоро

преди 2 години

Смрадев да коментира, записа на Узунов с бившия митнически шев, а не да се крие като мишка

117

Анонимен

преди 2 години

Радев мина към властта през труповете на загиналите в пандемията.Помним как заведе старците на Шипка докато вирусът бушуваше.

116

Анонимен

преди 2 години

Радев пази на амбразурата руското влияние у нас.

115

Анонимен

преди 2 години

121 Притиска се само човек, срещу когото има компромати, още не обявени публично. Вероятно, САЩ имат такива срещу Радев. Не слумихме на президент, това е ясно.

114

Анонимен

преди 2 години

128 Слаба памет имаш.ГЕРБ построиха Дунав мост 2, метрото, много пътища, няколко магистрали, успешно българско председателство на ЕС, в София, станаха значим фактор в политиката на ЕС, Западтите Балкани, като приоритет, намалила фискалния дърг, влизане на България в Европейския банков съюз, в чакалнята за Шенген, газова диверсифищазия, договора с Азербайджан, газовите връзки, гръцката се събогираше от руската пета колона.Успешно справяне с пандевията, забавянето на ваксините е по вина на Брюксел

113

Анонимен

преди 2 години

87 Ако е така, Борисов щеше да е в списъка на САЩ, но не е. Действащият корумпиран лидер, е Радев, който се договори с Божков, да плати щурма срещу властта, оглавен от него, с вдигнат юмрук. САЩ сигурно, са чули аудио записа, как Божков се разпорежда, по телефона и управлява протеста."Нема леви, нема десни, като тръгнат да трупат всички..." спомена и сумата 10 000.

112

Доколенков

преди 2 години

Е па какви успехи оставиха, че нещо не се сещам. А да верно бе, построиха АЕЦ Белене.

111

Анонимен

преди 2 години

126 Когато фактите говорят и боговете мълчат. ГЕРБ оставиха доста успехи, може да ги наречем "моментни", но са доста и полезни за държавата. Да видим, какво ще направите вие, комунистите от БСП/ДС, винаги оставяте страната в хаос, изолация и спрени европейски фондове. Ако изобщо, спечелите изборите.

110

Доколенков

преди 2 години

За читаците дето смятат че Герп е довело до икономически възход. Тая партенка може да си я сложите под възглавницата и да си я миришите докато спите. Няма никакъв възход, посто откак костов въведе борда през 97-***, имаме стабилна валута и на тази база народа се развива доколкото може.

109

вреден

преди 2 години

Да, но предателя формално представлява българите. И един подпис остава в историята. Така както Георги Димитров ...Затова трябва да бъде изчегъркан по най-бързия начин.

108

Анонимен

преди 2 години

откъде накъде всички натискат нас, а не северомакетата с фалшивата им история! И защо влизането им да става за наша сметка. Значи ние да се жертваме в името на "Европа и срещу борбата и с лошата Русия." Затова че няколко богаташа ще спечелят на наш гръб като превземат ресурсите на Русия, а ние да си жертваме историята и идентичността заради тях. Айде молим, без тия. Референдум и да излизаме, пък европа нек си взима северомакедонците.

107

ненужен

преди 2 години

В Русия не може да избяга. За какво им е един употребен ... В Дубай Божков няма да го хрантути ... пък и той си има достатъчно проблеми с офшорните сметки. Гешев го чака да му падне. Може би Куба или Венецуела, но и там за какво им е.

106

Анонимен

преди 2 години

Обадил се е на Радев, за да го натиска да дадем съгласие за приемането на РСМ в ЕС, също и за военно-стратегическото "партньорство", разбирай още военни бази и плацдарм за военни действия срещу Русия. За краварите сме просто инструмент за постигане на интересите им, па наивниците да вярват, че били загрижени за демокрацията.

105

Анонимен

преди 2 години

11 Путин не може, да бъде велик президент, на държава под санкции. Президент, който говори за "македонски земи", през Ранното Средновековие, когато в региона, който визира, е имало само две държави- Визангия и България, е меко казано, необразован.

104

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

103

Анонимен

преди 2 години

21 Разбира се, ГЕРБ ще се върне, още по-силен, подмладен и по-решителен, да се бори с престъпната червена хунта.

102

Анонимен

преди 2 години

Радев да ходи да си вземе кучето от Путин къде му го подари.