141

Анонимен

преди 2 години

Кремълската шайка пучисти се изпонастра от страх. САЩ им отнесе и главите и парите с голямата бухалка! Рундю да забрави за втори мандат, освен ако не разтвори широко бузки назапад!

140

Анонимен

преди 2 години

едно говори друго прави БСП

139

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков да така е другарю Горбачов но ние сега ще се снишим за малко- БСП начин- на Мислене

138

Анонимен

преди 2 години

Предложил ли му е сащ да купят грипени?

137

Анонимен

преди 2 години

СМ прави всичко възможно на международно ниво да постави неприемливи за нас условия,да са непроменими с червени линии за идентичност и език.Което ще означава впоследстие нарушение на договора,и с учебниците по история с език на омразата към бълг.етнос- татари,турци и прочие,фашисти и т.н.и нищо за средновековната българска държава.Тези"червени"линии артикулират непрекъснато,не се говори за изпълнение на договора и извършените престъпления към българите,а само за дата,и че са изпълнили условията

136

Анонимен

преди 2 години

Радев видяхме как назначи хора на Божков във временното реваншиско правителство.И защо ли?Не предавай среднов. бълг.държава и идентичност на сръбските меке.рета.Обясни публично на политическите лидери,защото е крайно време да се говори открито за тоталитарния македонизъм създаден на основа на българския геноцид.Това не е свършило и няма да свърши ако не се направи необходимото.Маке политиците продължават със совалките си в различни държави,търгуват с членството си в НАТО,да не се разкрие истина

135

Анонимен

преди 2 години

Комунистът Радев,руски агент, се е видял в чудо-на кого да угоди. сега са му набивали канчето за Македония. Не ми се мисли какво ще стане като на сцената се появи поп Кире Негодяев с чемберите....

134

Зозо

преди 2 години

Рундю оплакаб ли се е, че трябва да връща едни пари на Грипен? :)))))))))))))))))) Лиже и маже пред САЩ, а същевременно прави тих руски КГБ - ДС преврат в България.

133

Цветан

преди 2 години

И този ме разочарова. Как се мазнят на САЩ. Къде е народният суверинитет.

132

Анонимен

преди 2 години

Фурнаджийска лопата! Не е достатъчно Радев!

131

Жалко за народа

преди 2 години

Стратегическото партньорство между САЩ и малките държави като БГ, според амеиканците е винаги е било - "Дърпаме им ушите, а те слушат големия брат." Ако не слушкат - целият спектър от санкциии. Фигурантът няма как да не се мазни на чичо Сам, щом иска да става пак президент.

130

Смрадев Резилдент

преди 2 години

СМРАДЕВАТА ШАЙКА ЧЕНГЕСАРСКИ ГАДОВЕ СЕ ГАВРИ С ДЪРЖАВАТА, САМО НАРИЧАЙКИ СЕ БРАТСТВО НА ПОЧТЕНИТЕ - ТОВА Е ПРОСТО ЧЕНГЕСАРСКТА СЕКТА. МЪЛЧАТ ВСИЧКИТЕ МЕДИИ ЗА ЗАПИСА НА УЗУНОВ, НА КОЙТО ПРИБИРА ПОДКУП, ЗАЩО ТАКА, ОСРАШКОВ ЛИ ВИ ВЗЕ СТРАХА, ЕГАТИ ИЗМАМНИЦИТЕ, А СТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ШКАВЧЕТА И ВАНДАЛСКИ ПРОТЕСТИ ПРОМИВАХА МОЗЪЦИТЕ НА БУДАЛИТЕ. Ха ха, вземат ви за мезе, честен политик и суха вода няма

129

Христо Христов

преди 2 години

Първо изчегъртваме петата колона на брюксел - герб. Забрана, лустрация и следствие и съд за калинките на герб. После иде ред на натовската марионетка радев.

128

Христо Христов

преди 2 години

До 129"... успешно българско председателство на ЕС, в София, станаха значим фактор в политиката на ЕС" - другарю, добре ли сте?

127

Цвете Делчева

преди 2 години

А знае ли някой че Американците накараха Гърция да признае Македония в името и` и да мълчи за македонския език.Та сега македонците си карат майтап с тях питат ги, научили ли са южно македонски.Америка е тя която бута МК в ЕС и НАТО,македонците си казаха на референдума че едвам ли 10% са мераклии за влизането там.Толкова ли няма у нас някой това да разбере?И че ще има още санкции и натиск срещу нас.Прилично на девалвациата на турската лира от 50%, след като Ердохан се опита да се прави шефче.

126

О,Шипка-радефф

преди 2 години

радеф, ПИТА ЛИ секретарката СИ-узуноф, ЗА ВЗЕТИЯ ПОДКУП от петкоф-//ЕКС-ШЕФ на МИТНИЦИТЕ/, В ЗАВЕДЕНИЕ ? ИМА ВИДЕО/виж ''tribun''/! НА 19 май , В 19.30 4аса !

125

ПЪЛЕН РЕЗИЛ

преди 2 години

А РЕЗИЛ Е С ОГРОМЕН ПРИНОС КЪМ РАЗСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА- ВИДЯХМЕ ТИ ЕКИПА- ТЪЖНА РАБОТА.

124

Анонимен

преди 2 години

Дай да видим първо какво ще направи Лаура Кьовеши с новата структора която ще бъде внедрена в БГ-Правосъдието,и после да се направи лека ,,ревизия'' на затлаченият и не-корумпиран състав при висшите прокурори.Все от някъде трябва да се започне,и това някъде е винаги ,,главата на рибата''.

123

Жоро

преди 2 години

Черепа имал в блокирана сметка 1 трилион долара, а в друга 99 милиарда, тоя е изперкал тотално. Безос е бедно *** в сравнение великия Череп.

122

ББ

преди 2 години

До Анонименелементарна,шоФьоро на на маджо не изкачи Шипка...и вируса го копна целувайки ръка на султано на 3 март...какво неуважение към Народа ни...към Историята ни...какъв позор...на 3 март бойко целуваше ръка на султано в турция бре...извадете си главите от зад.иците...или не ви чака нищо добро!!!Бог да пази България...от българите