14

Д-р Димитрова

преди 2 години

НА ПАРЧЕТА ВСИЧКИТЕ.

13

Д-р Димитрова

преди 2 години

ОЩЕ ЛИ ВИ Е ЗАБАВНО? :))))

12

Др. Д. до вдовицата:

преди 2 години

Същото ще направя и с всички български и американски "участници в учението". Ще ви унищожат. Един по един. Но ДО КРАК.Опитайте се да ме спрете. :))))

11

Експерт от ПВО

преди 2 години

Самолетът е свален от зенитна ракета щото по същото време е имало учение на ПВО със задача: Поразяване на въздушна мишена в нощни условия!! Самолетът се е " изпарил! Каква " черна кутия" търсят???

10

Хан Омуртаг

преди 2 години

Хаджигенов и Бабикян знаят. Един плешлив с каскет им подал информация. Ама им казал че Мая първо щяла да е провери. С лодката на Христо Иванов, щяла да изследва морето.

9

Хан Крум

преди 2 години

Нищо не търсят! Те знаят кой е виновен. Чистачката в президенството. Тя е дала координатите на извънземните и ги е подвела че Летеца Радев ще кара самолета.В смисъл държавата. Ама те - извънземни, не разбират от алегория.

8

Хан Тервел

преди 2 години

Става вече повече от съмнителна тази работа. Или е свален от приятелски огън или се е самовзривила някоя ракета...21век да не могат да намерят нищо и нищо да не знаят , на 5 км от брега?! Чак пък толкова...нали летят до Марс ката ден???!

7

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Инцидента все по-вече започва да намирисва на активно мероприятие на руснаците. Противно на първоначалната информация изведнъж се оказа, че самолета се е взривил във въздуха. Доказателство за това е, че обломките са разпръснати върху голяма площ. Дали руснаците са му имплантирали някакво взривно устройство при неотдавнащия ремонт в Русия тепърва ще се изясни. Но трябва да се намери всяко едно парченце от самолета и да се направи реконструкция.

6

Мурзиль информатор

преди 2 години

Русская пАдводница была неверное

5

Анонимен

преди 2 години

Те Американците които влязаха погрешно във фабриката са се погрижили за черната кутия вече.

4

КОЛЬО ПОМЕН

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНА БЕЗМИСЛЕНА ЖЕРТВА НА СЪВЕСТА НА ПОЛИТИЦИТЕ, АКО ИМАТ ТАКАВА

3

Феникс

преди 2 години

Има ли професионалисти в България?Абе има амааа...!!!

2

Циганин Комунист

преди 2 години

Вечна му памет на пилота!

1

Сандо

преди 2 години

До 2Грешиш. Щяха да обявят, че руски самолет пилотиран лично от Путин го е свалил.