77

Анонимен

преди 3 месеца

Роско Банев е идеален за премиер - за пет години не спря да чете и да се показва като нищоправещ!

76

ЙОЦО ВИЖДА

преди 3 месеца

АБЕ ДОНЧЕВ, МУТРИ ВЪН, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА И НА КАКВО РАЗЧИТАШ! НА ГЕШЕВ ЛИ!!!

75

Grom

преди 3 месеца

А уж този минава за от най-интелигентните в ГЕРБ...Не може да е толкова късоглед, че тази партия върви към заника си.

74

Анонимен

преди 3 месеца

В ГЕРБ единствено сигурно е ,че няма некорумпирани.В ГЕРБ се работи с корупция.Който е за ГЕРБ е срещу България.За какво спокойствие говориш.За спокойствие на престъпниците сигурно.В България някой богат човек може да те убие защо пресичаш на зелено на пешеходна пътека и да те изкарат виновен за това. За каква свобода при управлението говориш.За свобода на криминала сигурно.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Хахаха, ГЕРБ не можели да бъдат в изолация, кой ви излъга бв господа ??Вие сте си в изплация вече по стандарт, заедно с вашите избиратели от ГЕТОТО !!!Официално е вече че ГЕРБ са партията на клептоманите и гетата, нормалните не гласуват за вас

72

За съжаление на

преди 3 месеца

българските граждани всеки път, когато успеят да свалят ГЕРБ от власт със скандали или някакви манипулации ВСЕКИ ПЪТ България затъва и се връща с години назад. Единствено ГЕРБ успява да води страната към някакъв напредък и европейски интегритет и да спазва финансова дисциплина, но и да подпомага социално слабите и пенсионерите. Сигурно сред тях има много корумпирани, сигурно има и от ДС, но за обикновения човек е важнен напредъка ,спокойствието и увеличаването на благосъстоянието на държавата.

71

Пенсионерите

преди 3 месеца

ГерП трябва да бъдат закрити със закон.... търсени и преследвани....като национални изменници и предатели !!!! Взимайки си днеска пенсията установих ...че страшно много пенсионери...нищо не ги интересува ...само да останат 50 леааа добавка ....

70

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ се заформи се нова етническа партия с платени избиратели от маалите.

69

Даа!

преди 3 месеца

Дончев , разпускайте партията , потъва като СДС-то ,.. колко БЯХТЕ , колко останахте !

68

г-н Дончев ,...

преди 3 месеца

,... дръжте се за ФакултетО , той по-важен .

67

у-биден

преди 3 месеца

Дончев не е убеден , той е ОБИДЕН !

66

Анонимен

преди 3 месеца

Корупцията я създаде СДС след 1989 година, но ГЕРБ я направиха държавна политика.

65

КОФТИ

преди 3 месеца

И САЩ снеха доверието от Борисов !

64

Анонимен

преди 3 месеца

До AZPКротките,културни хора от БСП и мекия Станишев от БСП , са просто приказка и мечта пред агресивното правителство на герберите и патериците им и злобния им, алчен вожд! И БСП мачкате и смазахте, стъпка по стъпка и с троловете си ги убивахте,убивахте и бизнесите им, защото вожда не търпи друга власт, освен своята и слугите му гербери!

63

666

преди 3 месеца

За търкане на нара имате най-много кандидати

62

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименА ти какво ще кажеш за това, че всички протестъри, неудобни хора на Бойко и неудобни журналисти са били обявени за "терористи" и службите ги преследват,подслушват и тероризират? ! Това злобно и отмъстително същество няма мяра, преди хората и една дума да кажат срещу него или накриво - умираха, сега хората ,които протестират и търсят правата си , ги обяви за "терористи" ,за да бъдат преследвани от българските и международните служби, само защото са му неудобни на него - АЛЧНИЯ ВОЖД!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Аз предлагам Цвета Караянчева или позната сред народа като *** за министър-председател,със знанията и капацитета си тя ще удиви лидери на всички държави по света....

60

AZP

преди 3 месеца

Корупцията беше създадена и толерирана от БСП и ДС.Те създадоха и олигархията,и организираната престъпност.Тяхното лице в момента е Румен Радев с няколко "знакови" министри в своето правителство.Те олицетворяват връщането на България към червената диктатура,за която,освен гореспоменатите,работят и с.Трифунов,и м.Манулова.Не е редно трайно живеещите извън България да определят нейните съдбини,защото живеещите тук ще изпитат всички техни капризи на своя собствен гръб.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Бащата на този Минеков ли беше от Отровните, дето вчера направи скандала в ТЕЛЕВИЗИЯТА БИЛ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА БАЙ ВИ ТОШО. Член на ловната му дружинка и изработил паметника на Живков в Правец. Мислите ли, че синчето някога е работило и си е изкарвало прехраната - винаги е бил от номенклатурата и е грабил. И всичките протестърчета са такива начело с Мая. Завършила курсове за комсомолски кадри в Москва. А сега Божков им плати революцията. Комунистически от--репки.

58

К. Ш.

преди 3 месеца

Близо милион гласоподаватели на ГЕРБ не могат да бъдат в изолация. Партията на Борисов отново ще победи, за жалост на ФИГУРАНТА, Рашков. МИНЕКОВ, Галевица и другите мутри.